Definits els entrenadors del Futbol Formatiu 2022/23

Definits els entrenadors del Futbol Formatiu 2022/23

Òscar López i Ibán Cuadrado continuaran dirigint el Juvenil A i Juvenil B, respectivament, i fins a l’Aleví C no hi haurà canvis a les banquetes

La temporada 2022/23 ja està planificada pel que fa a les banquetes del Futbol Formatiu masculí. El Club fa una aposta per la continuïtat de la majoria de tècnics, ja que només hi haurà una cara nova en les 15 banquetes de la base culer, mostrant així la seva confiança en tots ells.

En el Futbol 11 no hi ha cap modificació quant als primers entrenadors, i Òscar López i Ibán Cuadrado continuaran al capdavant de les banquetes del Juvenil A i del Juvenil B, respectivament. Iván Carrasco seguirà com a entrenador del Cadet A i Pol Planas ho farà al Cadet B. En categoria Infantil, David Sánchez seguirà dirigit l’A i Albert Puig el B.

En el Futbol 7, Jordi Pérez es manté com a entrenador de l’Aleví A i Jordi Poma de l’Aleví B. A partir d’aquí hi ha els primers canvis, ja que Juanan Gil assumeix la banqueta de l’Aleví C, i l’Aleví D el dirigirà Iban Tey, que la temporada passada estava al Benjamí B.

En categoria Benjamí, Dani Segovia continua com a entrenador del Benjamí A, i Pol Combellé assumeix el Benjamí B. Mario Jordano es manté en el Benjamí C i Alex Fernández serà el nou entrenador del Benjamí D. Per últim, Albert Ametller continuarà a la banqueta del Prebenjamí.

A continuació, el llistat sencer de primers entrenadors del futbol formatiu: 

Juvenil A: Óscar López
Juvenil B: Iban Cuadrado
Cadet A: Ivan Carrasco
Cadet B: Pol Planas
Infantil A: David Sánchez
Infantil B: Albert Puig

Aleví A: Jordi Pérez
Aleví B: Jordi Poma
Aleví C: Juanan Gil
Aleví D: Iban Tey

Benjamí A: Dani Segovia
Benjamí B: Pol Combellé
Benjamí C: Mario Jordano
Benjamí D: Àlex Fernández

Prebenjamí: Albert Ametller

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut