L'Aleví A, campió de Lliga

L'Aleví A, campió de Lliga

Els de Jordi Pérez s'han imposat al Cerdanyola i, d'aquesta manera, han aconseguit la 25a victòria lliguera que l'han portat a la consecució del campionat

Arriba el primer confeti a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L'Aleví A s'ha proclamat campió de la Lliga Preferent Aleví i s'erigeix en el primer equip del futbol formatiu en apoderar-se del títol lliguer. I ho ha fet després de derrotar amb claredat el Cerdanyola (7-1) i obrir una escletxa insalvable de 19 punts respecte al segon classificat. 

De victòria en victòria

Ben aviat, al camp 9, els blaugranes dirigits per Jordi Pérez han imposat la seva lògica. Xuclà i Oviedo, en dues ocasions, s'han encarregat d'enviar la superioritat barcelonista al fons de la xarxa. En conseqüència, el primer quart ja ha albirat el campionat d'un equip amb molta fam. Però que ha rebut un cop d'atenció amb el 3-1 de Biel Marín només començar el segon període. 

A través del control de la possessió, els culers han comparegut una vegada rere l'altra a la porteria visitant. D'aquesta manera, el 4-1 no ha tardat a arribar. Ha estat, però, en un servei des de la cantonada que ha propiciat el hat-trick d'un incisiu Oviedo

Roc Martínez, amb el 5-1, ha aplanat encara més el camí cap a la 25a victòria barcelonista en aquesta lliga. El 25è triomf en 25 partits que ha dibuixat una trajectòria perfecta en la consecució del títol lliguer. Arrodonida amb el 6-1 obra, de nou, de Xuclà, i amb el 7-1 de Garcés. El resultat definitiu que ha portat sota el braç l'alegria blaugrana del títol de Lliga. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut