Barça - Madrid: Subcampions de LaLiga Promises (0-1)

Barça - Madrid: Subcampions de LaLiga Promises (0-1)

Els blaugranes ho han intentat de totes les maneres però no han pogut superar el mur blanc a la final de LaLiga Promises

L’Infantil B del FC Barcelona no ha pogut vèncer al Reial Madrid a la final de LaLigaPromises Internacional que s'ha disputat aquest cap de setmana a Maspalomas (Gran Canària). El conjunt blaugrana ha vist com el rival s'ha pogut adelantar gràcies a un magistral llançament de falta i, tot i intentar-ho tot, no ha trobat la manera de tombar el mur madridista i equilibrar la final.


Primera part sense gols

Han sortit els dos equips amb la pressió pròpia d'un partit gran en el que només s'hi val guanyar. Sense grans ocasions en els primers minuts, ambdós conjunts han estat fidels a l'estil que els ha portat a la final i han intentat inquietar el rival sense aconseguir generar situacions clares per veure porteria.

Volia presentar-se el Barça en posicions perilloses a partir del bon tracte de la pilota, sortint des de darrere amb la posessió controlada i amb els extrems arribant a línia de fons constantment. Tot i les centrades laterals, les ocasions no han arribat i el zero a zero ha estat el marcador al descans.

f033797ab4a3fb47a0a6641aadc1555f

El Madrid, per davant

Ha canviat la dinàmica en els compassos inicials del segon temps, amb un Madrid més decidit a anar en busca de la diana que trenqués la igualtat . Així ho ha fet Edu Valentín als cinc minuts de joc, convertint de manera magistral un llançament directe de falta impossible pel porter blaugrana.

A partir d'allà, el Barça, acostumat a viure i resoldre situacions adverses al llarg del cap de setmana, ha buscat per activa i per passiva la porteria merengue sense trobar la via per trencar el mur blanc. Ha xutat més el Barça, ha gaudit de vàries ocasions per tornar a situar l'empat al marcador, però no ha pogut perforar la porteria rival.

Finalment, el gol d'Edu Valentín, MVP del torneig, ha estat el que ha decidit el partit i el campionat, deixant el Barça sense el seu 30è trofeu de LaLigaPromises.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut