Dissabte de derbis de grans i petits

Dissabte de derbis de grans i petits

A més del Barça – Espanyol que es viurà al Camp Nou, el Juvenil A i els alevins A i B també viuran els respectius derbis al llarg del dia

Aquest dissabte a les 21 hores es viurà un apassionant Barça – Espanyol al Camp Nou, en el que serà l’estrena de Xavi Hernández a la banqueta blaugrana. Aquest, però, no serà l’únic derbi que es disputarà durant el dia. I és que el Juvenil A i els alevins A i B també s’enfrontaran al rival de la ciutat entre el matí, migdia i tarda, com a preludi del derbi dels primers equips.

El dissabte de derbis començarà a les 10:00 hores amb el duel entre l’Aleví A blaugrana i l’Aleví B blanc-i-blau a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que a més es podrà seguir en directe per BarçaTV+. La sèrie de derbis continuarà a les 13:30 hores i es traslladarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on s’enfrontaran l’Aleví A de l’Espanyol i l’Aleví B del Barça.

El plat fort del Futbol Formatiu tindrà lloc a les 17:30 hores, també a la CE Dani Jarque, amb el duel entre els Juvenils A dels dos clubs. Serà un partit molt important de cara a la classificació, ja que els dos equips comparteixen liderat en la Divisió d’Honor amb 28 punts, set més que el tercer classificat, la Damm.

Òscar López, en la prèvia del derbi de juvenils:

Després d’aquests tres derbis en categories inferiors, l’acció es traslladarà al Camp Nou amb el gran derbi dels primers equips (21 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut