El Barça, classificat per a les semifinals de LaLigaPromises

El Barça, classificat per a les semifinals de LaLigaPromises

Els d’Albert Puig i Arnau Blanco buscaran un lloc per a la final contra el Vila-real després de superar el Betis

El Barça ja és a les semifinals de LaLigaPromises que s’està jugant aquest cap de setmana a Vila-real. Els nois dirigits per Albert Puig i Arnau Blanco s’han classificat després de superar el Betis en els quarts de final disputats aquesta tarda. Ho han fet en un partit que ha finalitzat 0-0 i els culers han guanyat als penals per 6-5.

Amb aquest resultat, ara el proper rival serà el Vila-real, a les semifinals d’aquest diumenge, en un partit que es jugarà a les 10.45 hores.

Però aquest duel contra el Betis no ha estat l’únic que ha disputat l’Infantil B aquest dissabte. I és que, durant el matí, el combinat blaugrana ha derrotat el Valladolid, als vuitens de final. Amb el domini del joc, Gistau i Toni han fet els gols del triomf (2-0) en aquesta ronda.

Cal recordar que, el divendres, el Barça va disputar la fase de grups de la XXIX edició de LaLigaPromises (edició que l’any passat no va poder disputar-se per la pandèmia). Els blaugranes van signar dues victòries en els primers dos partits davant el Llevant (1-0) i el Mallorca (2-0), i dues derrotes en la jornada de la tarda davant el Vila-real (1-2) i el Getafe (0-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut