El Barça es classifica per als vuitens de final de LaLigaPromises

L’equip que dirigeix Albert Puig i Arnau Blanco s’enfrontarà aquest dissabte al Real Valladolid després de quedar segon de grup (11.30 hores / Gol TV i LaLigaSportsTV)

L’Infantil B del FC Barcelona s’ha classificat per als vuitens de final de LaLigaPromises. L’equip que dirigeix Albert Puig i Arnau Blanco s’enfrontarà al Real Valladolid, tercer del grup C, després de quedar segons de grup. Els blaugranes han signat una fase de grups amb dues victòries en els primers dos partits davant el Llevant (1-0) i el Mallorca (2-0), i dues derrotes en la jornada de la tarda davant el Vila-real (1-2) i el Getafe (0-1).

El primer partit davant el Llevant s’ha disputat al Camp Annexe de la Ciutat Esportiva Pamesa. Els blaugranes s’han imposat per 1-0 gràcies al gol d’Òscar Gistau a la primera meitat. El segon duel davant el Mallorca, que ja s’ha disputat al camp principal del torneig, ha estat igualat fins al descans, però Guille ha obert el marcador gràcies a una jugada de pissarra a la sortida d’un córner. I a les acaballes del partit, Jean Paul ha signat el segon després d’una gran jugada col·lectiva (2-0).

Equip Infantil B

Les dues victòries han donat pas a la tarda a dues derrotes davant Vila-real i Getafe. En aquesta edició, la XXIX de la LigaPromises, que correspon a la recuperació dels que no la van poder disputar la temporada passada per culpa de la pandèmia per la Covid-19, s’ha fet notar les diferències en l’aspecte físic dels jugadors, acostumats ja des d’aquesta temporada al canvi del futbol-11. El Vila-real s’ha avançat amb dos gols en els primers 7 minuts del davanter centre Igor. A la segona meitat ha reaccionat el conjunt blaugrana amb un gran gol de Sama. L’Infantil B del Barça ha gaudit de nombroses ocasions per poder empatar el partit, però el marcador ja no s’ha mogut.

L’últim partit de la jornada davant el Getafe ha acabat amb derrota després d’un solitari gol del conjunt madrileny només començar el partit. Els blaugranes han intentat de totes les maneres buscar l’empat que no ha arribat. Sis punts assolits en la fase de grups han permès al Barça classificar-se per als vuitens de final com a segons de grup. El Valladolid en serà el rival. En cas de classificació, el Barça s’enfrontaria als quarts de final al guanyador de l’eliminatòria Real Betis – Levante. Els partits de vuitens i de quarts seguiran sent de 12 minuts per part.