Acte de graduació dels esportistes de la Masia

Acte de graduació dels esportistes de la Masia

El president Laporta ha reconegut l’esforç realitzat tant a nivell escolar i de convivència com esportiu dels residents de la Masia en un acte que tanca la temporada 2020/21

No hi ha millor manera per tancar una temporada tan complicada com aquesta, la 2020/21, que fer-ho amb un acte de graduació que reconegui un valor tan fonamental de la identitat del nostre club com és l’esforç. I és que La Masia s’ha vestit aquesta nit de gala per reconèixer el compromís i la dedicació que han tingut els nostres joves esportistes tant a nivell escolar com esportiu en una temporada tant complicada com ha estat aquesta marcada per la crisi sanitària de la COVID-19. L’acte, que s’ha celebrat als jardins de La Masia, ha comptat amb la presència del president Joan Laporta, els vicepresidents Rafael Yuste, Elena Fort i Eduard Romeu i els membres de la junta directiva Josep Cubells, Xavier Barbany, Miquel Camps, Jordi Llauradó, Josep Macià, Aureli Mas i Xavier Puig i el president del Barça B, Jordi Casals.

“Aquest és un club on els somnis es fan realitat, i La Masia és una fàbrica de somnis. Sou la part més important del Barça. Sou el present i el futur. Tingueu paciència, no cremeu etapes i segur que els vostres somnis es faran realitat i arribareu al primer equip. Nosaltres, des d’aquesta junta directiva, us ajudarem. Tenim molt clara la nostra aposta per La Masia perquè és el pilar del nostre model de club”, els ha dit un emocionat Joan Laporta a tots els joves esportistes blaugranes de la promoció 2020/21 de La Masia.

L’inici de l’acte no ha pogut ser més emotiu. Tots els assistents han guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes de la COVID-19 i del nostre exjugador Francesc Arnau. Mike Puig, director de La Masia, ha agraït tant als esportistes com als treballadors de La Masia tot l’esforç, compromís i dedicació que han tingut en aquesta temporada tan complicada. Dani Ávila, jugador murcià de l’Infantil A, i Bernat Puvill, jugador del primer equip de futbol sala format a La Masia, han donat les gràcies a tots els companys per com han afrontat, amb compromís i valentia, aquesta temporada marcada per la COVID-19. Els seus parlaments han donat pas a l’entrega per part del club a tots els residents d’una reproducció de la placa que llueix a la primera planta de la residència on figuren els noms de tots els residents de La Masia des de 1979. També se’ls hi ha entregat l’orla d’aquesta promoció 2020/21.

laporta 2

Xavier Budó, director d’esports professionals del FC Barcelona, s’ha dirigit als joves esportistes i els hi ha explicat la importància que té la carrera dual en la seva formació per tenir un Pla B a la vida. Budó ha destacat com s’han adaptat els esportistes a les classes on line i ha felicitat als dos esportistes, Jorge Alastuey (Juvenil B) i Vicky Adrianova, Femení B, que han tingut una mitjana de matrícula d’honor als estudis. Tant Jorge com Vicky han agraït el suport que han tingut per part dels tutors de La Masia per poder compaginar els seus estudis amb l’esport. Tots els estudiants de segon de Batxillerat han rebut de la mà dels diferents directius responsables dels esports professionals el diploma que acredita que han finalitzat la seva etapa escolar i ja estan preparats per afrontar els reptes universitaris.

Debuts amb els segons equips

Un reconeixement que també han tingut aquells esportistes que aquesta temporada han debutat amb el Barça B de les seves respectives modalitats. Ilias Akhomach, Alejandro Balde, Jaume Jardí, Pablo Páez ‘Gavi’, Ángel Alarcón, Álvaro Sanz, Igor Gomes, José Marsà i Sergi Rosanas, al futbol masculí; Laura Mas Serra, Laura Lobo, Laura Mas, Txell Font, Laia Martret, Judit Pujol i Txell Fuste, al futbol femení; Gael Bonilla, Michael Caicedo (també al primer equip), James NNaji i Agustín Ubal, al bàsquet; Néstor Ruiz, Oriol Zarzuela, Martí Soler, Aleksandar Cenic, Roberto Doménech, Guillem Egea i Antonio López; a l’handbol; Albert Ortas, Àlex García, Iker Fernández, Jorge Carrasco, Martí Antolín, Rubén Rodó i Óscar Dirul, al futbol sala;  i Arnau López, David Vílchez, Carles Aguilera, Joan Pascual, Lluc Sitjà, Oriol Sebrià i Joan Ruano a l’hoquei patins.

Joan Laporta ha tancat l’acte, abans del sopar, per afegir, molt emocionat, que es considera un privilegiat per haver compartit aquest acte de graduació amb els joves esportistes de La Masia. “Sóc un privilegiat, us ho dic de veritat, de tot cor, avui quan us he vist les cares, quan us he saludat, m’heu transmès la vostra il·lusió, compromís i les ganes de triomfar en aquest Club. Mireu, avui tinc clara una cosa: vosaltres arribareu. Aquí, a La Masia, formem esportistes, però per damunt de tot formen persones i vosaltres avui m’heu demostrat que sou unes grans persones”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut