Campions de LaLiga Promises!

Campions de LaLiga Promises!

L'equip dirigit per Jordi Pérez i Pau Moral han aixecat el trofeu al cel de Vila-real després de vèncer el Sevilla amb un doblet de Raúl Expósito i un gol d'Ebrima

Campions de LaLiga Promises! Per sisena vegada en les nou darreres edicions el trofeu s'ha tenyit de blaugrana. A més a més, ha contribuït a acréixer el palmarès barcelonista en aquest torneig. Un palmarès que domina, ja que suma més que cap altre conjunt: un total d'11

En aquesta edició, la XXX Torneig LaLiga Promises i disputada a Vila-real, l'equip de Jordi Pérez i Pau Moral ha derrotat el Sevilla en la final: 3-0. 

El Barça s'ha proclamat campió gràcies al doblet de Raúl Expósito i el gol d'Ebrima. Unes dianes que han tardat a arribar. Perquè, tot i monopolitzar el domini de la possessió, els culers han maldat per trobar els espais en una impermeable defensa sevillista. Tant ha costat filar la xarxa que la primera meitat ha acabat 0-0. 

I, per fi, l'alegria blaugrana ha esclatat en la segona part. Un període que ha presenciat dues dianes de cap de Raúl Expósito. Primer en un córner i després en una falta lateral, el barcelonista ha exhibit força i poder per fer pujar el 2-0. El capità ha enaltit el treball i l'esforç coral amb aquest doblet; arrodonit per un xut imparable d'Ebrima que ha suposat el 3-0 final. I, posteriorment, ha aixecat el trofeu de LaLiga Promises al cel de Vila-real. 

No ha estat l'únic guardó que ha portat el segell barcelonista. Perquè Gerard Valls i Juan Carlos han estat designats com els millors porters del torneig.  

Un torneig per emmarcar

Però el camí triomfal de l'elenc dirigit per Jordi Pérez i Pau Moral, amb l'argument del control de la pilota per bandera, va més enllà d'aquesta final. Perquè els culers han construït un camí perfecte. Extraordinari. Tot va començar amb una brillant primera fase, on van guanyar l’Osasuna (4-0), el Granada (1-0), el Betis (3-0) i l’Alabès (4-1). Posteriorment, van derrotar l'Atlètic de Madrid als quarts de final en la tanda de penals i el Betis en la semifinal (2-0).

Cap derrota barcelonista en un una nova LaLiga Promises de color blaugrana. Enhorabona, culers! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut