Definit el calendari de la segona fase de la Lliga pel Juvenil B

Definit el calendari de la segona fase de la Lliga pel Juvenil B

El conjunt dirigit per Óscar López ja coneix l’ordre dels cinc partits que disputarà davant el Mataró, el Llagostera, el Badalona, el Girona i la Damm

El Juvenil B del FC Barcelona ja coneix el calendari de la segona fase. El sorteig celebrat aquest dimarts a la seu de la Federació Catalana de Futbol ha deparat que el conjunt dirigit per Óscar López iniciï la segona fase visitant el Mataró el cap de setmana del 10-11 d’abril. Tot seguit rebrà el Llagostera (18-19 abril), visitarà el Badalona el següent cap de setmana (24-25 abril), rebrà el Girona el 8-9 de maig i finalitzarà el campionat el 23-24 de maig al camp de la Damm.

Cal recordar que, en aquesta segona fase de la Lliga Nacional Juvenil, tan sols es disputaran cinc partits a única volta i es jugarà al camp on el sorteig ho hagi deparat. 

A més, en aquesta segona fase els equips arrosseguen les puntuacions i els gols a favor i en contra de la primera fase. D’aquesta manera, el Juvenil B passa com a primer de grup amb 49 punts, amb 16 victòries, un empat i una derrota, amb 51 gols a favor i 10 en contra. A continuació, la classificació de la segona fase:

1.      Juvenil B, 49 punts

2.       Damm, 42 punts

3.       Girona, 38 punts

4.       Unificación Bellvitge, 36 punts

5.       Cornellà, 35 punts

6.       Sant Andreu, 34 punts

7.       Badalona, 33 punts

8.       Llagostera, 31 punts

9.       Gimnàstic Manresa, 29 punts

10.    Escola Futbol Mataró, 25 punts

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut