La Masia, present al primer equip del FC Barcelona

La Masia, present al primer equip del FC Barcelona

Ilaix Moriba ha estat la tercera irrupció del planter a la primera plantilla blaugrana després dels debuts d’Òscar Mingueza i Konrad de la Fuente

Ilaix Moriba va ser el gran protagonista aquest dissabte passat a El Sadar, on va marcar un autèntic golàs que va significar el 0-2 i el seu primer gol amb el primer equip del FC Barcelona. Un estadi on Ansu Fati, company seu a la Masia i gran amic, també va estrenar-se com a golejador. Una coincidència fantàstica.

El migcampista del Barça B està realitzant una espectacular temporada i ha estat la tercera irrupció de La Masia a la primera plantilla del FC Barcelona, després dels debuts d’Òscar Mingueza, i Konrad de la Fuente. Però, a més, la plantilla també compta amb jugadors joves del planter com ara Riqui Puig, que va estrenar-se com a golejador del primer equip aquesta temporada i Iñaki Peña, en dinàmica d’entrenaments i convocatòries, tot i que encara no ha fet el seu debut oficial.

Desgranem els números de les joves promeses de La Masia que estan tenint el seu protagonisme al primer equip.

Ilaix Moriba 

El migcampista ha estat una irrupció espectacular de La Masia al primer equip. Cinc partits, una titularitat, dues assistències i un autèntic golàs a El Sadar per estrenar-se com a golejador amb només 18 anys. Ha estat el tercer debutant aquesta temporada

mini_Ilaix Moriba

Óscar Mingueza

A la Masia des del Benjamí B, el segon capità del Barça B va signar una estrena brillant amb el primer equip en el triomf davant el Dynamo de Kiev (0-4). I ni més ni menys que a la Lliga de Campions. Una fita que tot culer anhela complir. Des d’aleshores, ha disputat 27 partits amb el primer equip, 21 de titular. Espectacular!

mini_Mingueza

Konrad de la Fuente

Des de l’etapa infantil a La Masia, el davanter nord-americà va debutar el mateix dia que Óscar Mingueza amb el primer equip. Ho va fer a la Lliga de Campions en la golejada davant el Dynamo de Kiev (0-4). Ha disputat un total de tres partits. A més, Konrad va poder disputar els seus primers minuts a la pretemporada amb el primer equip, jugant dos partits amistosos. Des d’aleshores, està en dinàmica d’entrenaments  amb el primer equip i jugant partits amb el filial.

mini_Konrad

Riqui Puig

Des de l’etapa de cadet a La Masia, el migcampista va debutar amb el primer equip fa dues temporades amb Valverde com a tècnic. El curs passat va realitzar una gran temporada amb el filial blaugrana. Aquesta temporada ha tingut fitxa de primer equip. Aquest curs ha disputat 18 partits i ha fet el seu primer gol amb la samarreta blaugrana. També va marcar en la tanda de penals de la Supercopa d'Espanya que va classificar l'equip a la final.

mini_Riqui Puig

Ansu Fati

Va fer el debut la temporada passada amb Valverde com a tècnic. Des d’aleshores ha estat una irrupció espectacular. Va batre tots els rècords de precocitat i aquesta temporada va començar de manera brillant. A més, es va convertir en el golejador més jove en marcar en un clàssic. Ara s’està recuperant d’una lesió de llarga durada. Abans de la lesió havia disputat 10 partits, 8 de titular, cinc gols i dues assistències aquesta temporada.

mini_Ansu Fati

Iñaki Peña

Tot i que encara no ha debutat amb el primer equip, està sent el tercer porter des de fa dues temporades. A la Masia des de l’Infantil B, Peña ha disputat 7 partits aquesta temporada amb el filial i està en dinàmica permanent d’entrenaments amb el primer equip, amb qui ja ha entrat habitualment a les convocatòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut