Sessió de tècniques d’estudi als esportistes de La Masia

Sessió de tècniques d’estudi als esportistes de La Masia

Els jugadors dels diferents esports formatius han realitzat un taller per millorar l’aprenentatge en la seva formació acadèmica

L’Auditori de la Masia ha acollit aquest dimecres i dijous els tallers de tècniques d’estudi als esportistes de La Masia. Hi han participat infantils, cadets i algun juvenil dels diferents equips formatius del futbol, bàsquet, handbol, hoquei i futbol sala. Les sessions han constat en l’explicació de la gestió del temps i la importància del subratllat i l’esquema.

Què són els hàbits d’estudi? Com estudio i què puc millorar? Com m’organitzo? Com elaboro el meu horari? Com gestiono la informació? Aquestes han estat algunes de les qüestions a resoldre i a posar en pràctica en aquest taller que s’ha dividit en dues sessions d’1 hora i mitja de durada cadascuna. I és que en aquest taller els esportistes, entre d’altres qüestions, han hagut d’elaborar un horari, un esquema i un mapa conceptual que els ajudi a organitzar-se per tal de dur a terme de la millor manera la formació acadèmica. 

Cal recordar que La Masia dona una importància vital a la formació acadèmica dels esportistes. Independentment del seu talent, realitzar la doble carrera (esportiva i acadèmica), els ajudarà a créixer com a persones i a desenvolupar la seva carrera professional. I no només durant la seva etapa de l’elit en cas d’arribar-hi, sinó que també els ajudarà en la seva retirada. 

Així doncs, pel fet de dur a terme la doble carrera, els esportistes disposen d’un temps molt limitat per cada una de les tasques i per tant, serà vital que l’aprofitin el màxim. D’aquesta manera, són útils i necessàries les tècniques d’estudi, que permeten optimitzar i organitzar convenientment el temps dedicat a la formació acadèmica.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut