Ansu Fati: “A La Masia he crescut com a futbolista i com a persona”

Ansu Fati: “A La Masia he crescut com a futbolista i com a persona”

El davanter blaugrana dirigeix unes paraules a les famílies de La Masia a través del butlletí que s’envia des del confinament i que, aquest desembre, canvia de format en l’edició especial de Nadal i que tindrà continuïtat durant el 2021 de manera bimensual

“Per mi i per a la meva família La Masia ha estat molt important, tant el meu germà com jo hem crescut com a futbolistes i com a persones, amb l’ajuda dels educadors, personals de residència i tots els entrenadors del futbol base”. Són paraules del jugador del FC Barcelona, Ansu Fati, dirigides a les famílies de La Masia, que arran del confinament del mes de març reben un butlletí des de La Masia amb informació rellevant per complementar la formació dels seus fills/es en tots els aspectes de la vida, més enllà també de l’esport, i que aquest desembre ha tingut una versió especial de Nadal, en el que s’explica, a mode de resum, tot el que s’ha fet durant aquest any: remodelació de La Masia, remodelació de les aules, pautes alimentàries, carrera dual, entrenament invisible i com s’ha adaptat La Masia al Covid-19.

Des del confinament del mes de març les famílies han rebut un butlletí de forma periòdica especial, a causa de la Covid-19, amb informació i pautes rellevants en tots els aspectes de la vida: acadèmic, alimentari, esportiu, psicològic, etc. D’aquesta manera, aprofitant l’època nadalenca i el final d’any, des de La Masia s’ha decidit canviar el format del butlletí, començant per una edició especial de Nadal i que, a partir d’aquest 2021 que és a punt de començar, tindrà una continuïtat bimensual.

En aquest butlletí especial de Nadal, Ansu Fati explica també quins son els seus millors records a La Masia, així com donar algun petit consell als esportistes que són ara on ell va ser no fa gaire temps. Més enllà de les paraules del davanter blaugrana, també hi trobarem dues entrevistes interessants. Una d’elles és a José Ignacio Alastuey, pare del jugador del Juvenil B, Jorge Alastuey, en el qual destaca la satisfacció que sent que el seu fill es formi a La Masia:

“És un orgull format part d’una organització esportiva com el Barça, sent a més la millor escola d’entendre el futbol per la seva filosofia i estil. Valoro l’entrega i harmonització de La Masia en tots els sentits. Dins de la Residència no valoren si ets el millor o el pitjor al camp, o si fas 20 gols o estàs a prova. Això depèn d’un altre departament. A la Masia es dediquen al nen/a, alimentació, orientació, educació, confort...Es preocupen pel bé del/la jove esportista”, elogia. I d’altra banda, a la Gioavana Queiroz, jugadora del Femení B del Barça, que explica com d’agraïda està per la confiança que rep al Club.

Amb tot plegat, les famílies reben tot un seguit de pautes, recomanacions i serveis que des de La Masia es treballen dia rere dia per cuidar i formar de la millor manera possible els esportistes, més enllà de l’esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut