Josep Jaume marxa cedit al Badalona

Josep Jaume marxa cedit al Badalona

El defensa central mallorquí jugarà la propera temporada a la Segona Divisió B

Josep Jaume deixa el Barça. El defensa central mallorquí jugarà una temporada, fins al 30 de juny del 2021, cedit al Badalona, que milita a la Segona Divisió B. Cal recordar que Josep Jaume va signar el mes de juliol la renovació del seu contracte amb el FC Barcelona per una temporada, ampliable un any més.

D’aquesta manera, Josep Jaume segueix els passos de Lucas de Vega i Arnau Comas, cedits al Cartagena i l’Olot respectivament, la temporada passada.

Blaugrana des del 2014

Josep Jaume, de 19 anys, va arribar al Barça l’any 2014 procedent del Mallorca. L’Infantil A de Denis Silva, on es va proclamar campió del Campionat de Catalunya, va ser el seu primer equip. Ha passat, des d’aleshores, per totes les categories del futbol formatiu blaugrana on destaca, per exemple, la seva participació en la consecució dels títols de Lliga amb el Cadet B (2015-16), el Cadet A (2016-17) i el Juvenil B (2017-18). Les lesions, però, li han impedit consolidar-se en aquestes darreres dues temporades. Aquesta temporada només ha pogut jugar 6 minuts amb el Juvenil A que s’ha proclamat campió de Lliga amb Franc Artiga. Internacional a totes les categories inferiors, Josep Jaume és un central de marcat estil ADN Barça amb molt bona col·locació, visió de joc i sortida de pilota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut