Doblet de l’Aleví C i del Benjamí A

Doblet de l’Aleví C i del Benjamí A

El conjunt dirigit per Álex Urrestarazu es va proclamar campió de la CSI Talent Cup disputada a Ginebra, mentre que l’equip de Juanan Gil van guanyar els dos campionats de la PS Immo Cup a Alemanya

JUVENIL B - SABADELL

Fregant la remuntada (1-2)

Al Juvenil B se li va complicar el partit contra el Sabadell, segon classificat. Els arlequinats van aconseguir avançar-se amb un 0-2 i els blaugrana no van poder reaccionar a temps. L’equip d’Òscar López va haver de remar a contracorrent des del minut 15, quan Xavier Laborde va fer el primer gol dels visitants. Iker Hernández va fer el segon sabadellenc (0-2, min 59) i la resposta del Barça va ser imminent amb la diana de Joan González (1-2, min 60). El Sabadell va saber defensar-se dels intents locals, que van fregar l’empat. El conjunt d’Òscar López va plantar cara tot i les nombroses baixes. La bona notícia va ser el retorn de Jorge Alastuey després de la lesió i els debuts com a titular dels cadets Gerard Gómez i Ilias. El Juvenil B, però, segueix líder, ara igualat a punts amb els arlequinats. Els blaugrana buscaran retrobar-se amb la victòria el proper dissabte 15 a camp del Gimnàstic Manresa (17h).

DSC_6359
El Juvenil B continua líder tot i la derrota

MANRESA - CADET A

Victòria de prestigi (0-3)

El Cadet A va retrobar-se amb la victòria després de vèncer per 0-2 contra el Manresa. Els blaugranes, que van sumar un empat 2-2 contra l’Europa en la darrera jornada sent l’únic partit en què no van aconseguir el triomf, van sumar els tres punts novament. Toni va obrir la llauna (0-1, min 24) i els de Sergi Milà van sentenciar el partit amb els gols de Pablo Páez (0-2, min 63) i Aleix Garrido (0-3, min 73) en el segon temps. D’aquesta manera, el Cadet A es manté al capdamunt de la classificació amb 49 punts, tres més que l’Espanyol, que és segon amb 46. Tots dos conjunts amb un partit menys. El proper partit dels blaugranes serà dimecres 12 (19:00 hores) contra el Sant Gabriel a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CADET B - SANTBOIÀ

Deures fets (2-0)

El Cadet B es va retrobar amb la victòria després de sumar un punt treballat en la seva visita a Sant Just el passat dimecres en partit corresponent a la jornada 18. No va ser un triomf plàcid per als de Marc Serra contra un equip que només havia encaixat disset gols fins al moment. Antonio Martín va aconseguir tombar el mur del Santboià en un moment clau del matx (1-0, min 45). Tot i així, els visitants van mantenir el pols al Barça, que no va poder sentenciar fins al tram final de l’enfrontament gràcies a una diana del ‘pitxitxi’ Iker Bravo (2-0, min 79). El ‘9’ blaugrana ja suma catorze gols aquesta temporada. El Cadet B segueix líder i no tornarà a la competició de Lliga fins el proper 29 de febrer, quan rebrà a l’Escola Futbol Base Calafell a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (12h).

INFANTIL A - GIMNÀSTIC MANRESA

Tres punts vitals (2-1)

Victòria de l’Infantil A contra un os dur de rossegar, el Gimnàstic Manresa. L’equip visitant, quart classificat, va fer suar als blaugrana per sumar tres punts clau en la lluita pel títol. Adrián Simon va inaugurar el marcador des dels onze metres vora la mitja hora de joc (1-0, min 28). El Manresa, lluny d’enfonsar-se i abaixar els braços, va marcar el gol de l’empat just abans del descans a través d’Álvaro Cabrera (1-1, min 43). Un gol que va engrescar als visitants, però el Barça va sortir a la segona part amb la intenció d’avançar-se com més aviat millor. Finalment, Marc Guiu va segellar el triomf amb el segon (2-1, min 66). Els de David Sánchez segueixen líders i la propera jornada afrontaran un altre matx complicat. Serà dissabte 15 al camp del Nàstic de Tarragona (18.30h).

WhatsApp Image 2020-02-10 at 14.11.48 (1)
L'Infantil A aconsegueix 3 punts vitals contra el Gimnàstic Manresa.

FUNDACIÓ CORNELLÀ - INFANTIL B

Victòria en un camp difícil (0-2)

Important triomf de l’Infantil B en la seva visita a Cornellà. Els blaugrana van superar a un rival que a l’anada ja va ser capaç d’esgarrapar un punt de la Ciutat Esportiva Joan Gamper (2-2). Els d’Albert Puig van treballar de valent per emportar-se la victòria cap a casa. Àngel Jiménez va ser clau amb els seus dos gols. El primer va arribar a la primera part (0-1, min 34) i va servir per desencallar el matx. El segon el va firmar al poc de començar el segon temps (0-2, min 56) i va segellar el catorzè triomf del curs. El Barça és segon a un punt del Gavà. L’Infantil B no tornarà a jugar fins el dimecres 19, quan rebrà a la Fundació Base Reus a les 19.30h.

ALEVÍ A - ATLÈTIC SANT JUST

De golejada en golejada (13-1)

L’Aleví A segueix imparable. Els de Jordi Pérez van sumar una nova victòria contra l’Atlètic Sant Just. Un triomf clar i contundent que permet als blaugrana seguir invictes i amb un coixí ample respecte al segon classificat, la Damm. El gran protagonista del partit va ser Antonio Fernández, que va fer gairebé la meitat dels gols del Barça: sis, quatre d’ells de forma consecutiva. Pedro Rodríguez i Samakou Nomoko van firmar un doblet cadascun. Els altres golejadors de l’equip blaugrana van ser Jaume Gabriel, Albert Vicens i Guillermo Fernández. La diana de l’honor dels visitants la  va fer Hugo Alonso. L’Aleví A ja pensa en la propera jornada, que serà dissabte 15 de febrer (13.30h) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol.

WhatsApp Image 2020-02-10 at 14.12.20 (1)
L'Aleví A torna a golejar i continua invicte.

ALEVÍ B (PS IMMO CUP)

Bon gust de boca

L’Aleví B va participar a la PS Immo Cup d’Alemanya. Els d’Èric Campos van realitzar un gran torneig però es van quedar a les portes de lluitar pel títol. El Barça va superar els quarts després de vèncer al 1899 Hoffenheim als penals, ja que el matx havia acabat 0-0. Els blaugrana van caure a les semifinals contra el Borussia Dortmund per la mínima (1-0).

ALEVÍ C – CASTELLDEFELS

Endollats (12-0)

És igual quan sigui el partit. L’Aleví C va jugar el passat dijous l’enfrontament corresponent a la jornada que es disputa aquest cap de setmana. Els jugadors d’Alejandro Urrestarazu van sortir igual de concentrats i competitius que un dissabte o un diumenge qualsevol i van superar al Castelldefels amb claredat. Michal Zuk -amb un pòquer-, David Obinna -autor d’un hat-trick- i Arnau Luque -va firmar un doblet- van ser els màxims golejadors del matx. També van veure porteria Iu Martínez, Nabil Kaaouach i Adrià Bravo. Amb aquest triomf, l’Aleví C manté els sis punts d’avantatge respecte l’Atlètic Vilafranca. Dissabte 15 (11.45h) els blaugrana visitaran el camp del Santfeliuenc.

Doblet de l’Aleví C a Alemanya

Aquest cap de setmana, els d’Urrestarazu van participar a la CSI Talent Cup disputada a Suïssa. En la fase de grups els blaugrana van derrotar a l’Etoile Carouge (4-0) i al Meyrin FC (2-1). La derrota contra el Nice (5-2) els va fer accedir a quarts com a segons. Allà van golejar a la Juventus per 6-1. En les semifinals van aconseguir guanyar a l’Ajax i van coronar-se com a campions en vèncer al Porto per 3-1 a la gran final.

P. BARCELONISTA ANGUERA - ALEVÍ D

Més líders (1-3)

L’Aleví D visitava el camp del segon classificat amb la intenció d’eixamplar distàncies respecte els seus perseguidors. Objectiu aconseguit. Els de Pau Moral van fer un bon partit contra un rival ben treballat i va endur-se tres punts importants. Morifing Siriki va obrir la llauna ben aviat (0-1, min 6), però la reacció local no es va fer esperar massa (1-1, min 15). El Barça va buscar recuperar l’avantatge i ho va poder fer a través de Pedro Demiddi, autor del segon (1-2, min 22). Els blaugrana no van poder sentenciar fins gairebé mitja hora després, quan Genís Clua va fer la diana definitiva que certificava un nou triomf en lliga (1-3, min 50). L’Aleví D rebrà al Castelldefels el proper dissabte 15 (12h).

BENJAMÍ A

Campions de la Immo Cup!

El Benjamí B va participar aquest cap de setmana a la PS Immo Cup Indoor a Alemanya. Després d’una fase de grups immaculada amb ple de victòries, els de Juan Antonio Gil es van desfer del Basilea als quarts de final per un contundent 6-1. Posteriorment van treballar de valent per derrotar a la Juventus (2-0) i obtenir així un bitllet per a la gran final, on van superar al Chelsea per 4-0. El Benjamí A també es va proclamar campió de la PS Immo Cup de Futbol 7 superant a la Juventus a la final (3-0).

CARDEDEU - BENJAMÍ B

Quatre gols per refer-se (1-4)

El Benjamí B es va retrobar amb la victòria després de dues derrotes consecutives contra la Damm (2-0) i l’Espanyol (0-2) que el van deixar un pèl despenjat del liderat. Els blaugrana van guanyar a camp del Cardedeu en un matx que va sentenciar ben aviat, gràcies a tres gols pràcticament consecutius. Marc Alpha va avançar als de Mario Garcia en el primer atac de l’enfrontament (0-1, min 1). Poc després va arribar el segon, obra de Jaime Arenas (0-2, min 4). Els blaugrana no en van tenir prou i van buscar un tercer que deixés encarrilat el triomf. Va ser  Pol Puigmal qui va sentenciar (0-3, min 11) abans que els locals retallessin distàncies amb l’1-3 (min 18). Radion Kalashnykov es va encarregar d’esvair qualsevol opció del Cardedeu amb la quarta i definitiva diana (1-4, min 23). El Benjamí B és tercer i diumenge vinent, dia 16, rebrà a l’Escola de Futbol Premier Barcelona (10.30h).

BENJAMÍ C - ATLÈTIC SANT JUST

Tornen a somriure (4-2)

El Benjamí C es va poder refer de la derrota contra el Cubelles de l’anterior jornada i que li va fer perdre els vuit punts que tenia d’avantatge. L’equip dirigit per David Sánchez rebia un rival complicat, que venia de guanyar tres partits seguits i que va plantar molta cara: l’Atlètic Sant Just. Lucas Bernal (1-0, min 14) i Iker Nsang (2-0, min 15) van situar un 2-0 en un obrir i tancar d’ulls que augurava una jornada còmode pels culers. Res d’això. El Sant Just va saber reaccionar i va igualar el marcador amb dos dianes en tres minuts. Tot i l’embranzida que portava el conjunt visitant, el Barça no es va espantar i de nou Lucas (3-2, min 46) i Darwin Zamora després (4-2, min 47) van esvair les possibilitats de remuntada dels visitants. Tres punts importants per seguir líders amb cinc punts de marge just abans de visitar al Corbera el proper dissabte (9h).

MARIANAO POBLET - BENJAMÍ D

Segona victòria consecutiva (0-9)

El Benjamí D sembla recuperat. Després d’encadenar tres derrotes seguides, els blaugrana tornen a somriure i gràcies a la golejada contra el Marianao Poblet van encadenar el segon triomf consecutiu. Va ser una victòria clara en què van destacar principalment dos jugadors: Divine Ikenna, autor d’un pòquer, i Mamadou Keita, que va firmar un ‘hat-trick’. Entre els dos es van encarregar d’encarrilar el partit i la desena victòria del curs. Víctor Coma i Johann Oriol també es van sumar a la festa per tancar la golejada. Els de Mario Jordan es mantenen sisens i rebran al Vila Olímpica Club el proper diumenge 16 (12h).

PREBENJAMÍ - SANT ANDREU DE LA BARCA

Tres punts i mur defensiu (2-0)

El Prebenjamí va tornar a guanyar després de la derrota de la passada jornada a casa contra el Pallejà. L’equip va poder iniciar la segona volta amb un bon partit i tres punts per seguir sumant. A més, els de Daniel Segovia van aconseguir mantenir la porteria a zero, fet que no succeïa des de la jornada 3, el passat 19 d’octubre. Gerard Mateo (1-0, min 27) i Gerard Majoral (2-0, min 38) van ser els autors dels dos gols del Barça que van servir per segellar la setena victòria del curs. El proper dissabte 15 els blaugrana visitaran el camp de l’Abrera (16h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut