El Cadet B funciona com la seda

El Cadet B funciona com la seda

L’equip de Marc Serra guanya per 0-4 al camp del Prat, tot i les baixes, i amplia a 17 punts el seu avantatge en una Lliga que domina gràcies al seu joc amb un marcat ADN Barça

VILASECA - JUVENIL B

Una derrota inesperada (2-0)

El Juvenil B no va poder superar al Vilaseca a domicili en un partit, marcat per les nombroses baixes blaugranes, que es va complicar ben aviat i ja no es va poder capgirar. Els homes d’Oscar López es van trobar amb dos gols en contra en els primers divuit minuts de joc. Chadi Riad, en una acció desafortunada, es va marcar en la pròpia porteria (1-0, m. 9). El cop dur va ser encaixar el segon poc després, amb una diana del local Roger Royo (2-0, m. 18). El Barça va haver de remar a contracorrent i no va poder igualar el resultat. Tot i aquesta derrota, el Juvenil B segueix liderant la Lliga Nacional amb tres punts més que el Sabadell, que té un partit menys. Precisament, els arlequinats seran el proper rival dels blaugrana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La bona notícia de la jornada va ser el debut amb el Juvenil B dels jugadors del Cadet A Arnau Casas i Ilias.

PRAT - CADET B

L’equip funciona com una seda (0-4)

No hi ha res que aturi al Cadet B. Ni el Prat ni les nombroses baixes de l’equip, que només tenia tres jugadors de camp a la banqueta, van poder frenar als de Marc Serra. Golejada i tres punts més per seguir liderant el Grup 1 de la Lliga Preferent en solitari i amb un còmode avantatge de 17 punts. Contra el Prat, els blaugrana van anar de menys a més. A la primera meitat, el Barça va poder marxar als vestidors amb un mínim avantatge gràcies a la diana d’Antonio Martín (0-1, m. 29). Al segon temps, l’equip va anar per feina i amb tres dianes va encarrilar i tancar el partit. Niko Takahashi va fer seu primer gol aquesta temporada (0-2, m. 49). Un altre cop Antonio Martín (0-3, m. 68) i el jugador de l’Infantil A, Ianis Tarba (0-4, m. 76), van fer la resta. El Cadet B rebrà al Santboià, novè classificat, en la propera jornada de Lliga.

ESPANYOL - INFANTIL A

Empat molt valuós a la Dani Jarque (2-2)

L’Infantil A tenia la possibilitat de distanciar-se de l’Espanyol en la classificació, però els blanc-i-blaus van resistir contra el Barça i gràcies a l’empat es mantenen a tres punts dels culers. De fet, els blaugrana van haver de remuntar un 2-0 en contra. El local Hugo Burgos va fer dos gols a la primera meitat que van posar el partit coll amunt per a l’Infantil A i que feia pensar que l’Espanyol podria situar-se colíder. Però els de David Sànchez van saber reaccionar a temps. Primer Pau Prim, que tornava a l’equip, va donar vida al Barça reduint distàncies (2-1, m. 45) i després Hugo Alba va rescatar un punt molt valuós per seguir al capdavant de la taula (2-2, m. 69). El Barça tornarà a jugar un matx complicat en la propera jornada. Els blaugrana rebran al Gimnàstic Manresa, quart classificat, el proper diumenge.

INFANTIL B – SANTBOIÀ

No hi ha rival petit (2-0)

L’Infantil B ha sumat el 13è triomf de la temporada després de vèncer per 2-0 el Santboià, l’últim classificat. Tot i la diferència de punts a la taula, els blaugranes van lluitar de valent, sense confiar-se, fins a sumar els tres punts. Lamine Yamal va obrir la llauna (1-0, m. 15) i pocs minuts després, Andrés Cuenca va tancar el marcador (2-0, m. 19). Els d’Albert Puig van tenir més ocasions per ampliar la distància al marcador, però els visitants van fer un bon paper sobre la gespa. D’aquesta manera, l’Infantil B continua en segona posició amb 41 punts, a un del líder: l’Escola Futbol Gavà. La pròxima cita serà a domicili, al camp del Fundació Unió Esportiva Cornellà, cinquè classificat.

CAN RULL - ALEVÍ A

Déjà vu (0-11)

La primera volta ha quedat enrere però l’Aleví A ha començat la segona amb el mateix bon rendiment com la vam acabar. Golejada de l’equip de Jordi Pérez contra el Can Rull de Sabadell, dotzè classificat de la categoria. Els gols culers van repartir-se entre set jugadors diferents. Samakou Nomoko va ser el gran protagonista amb un ‘hat-trick’, mentre que Roger Casadevall i Albert Vicens van firmar un doblet cadascun. Jaume Gabriel, Arnau Marés, Antonio Fernández i Guillermo Fernández van ser els autors de les altres dianes del partit. El Barça va sumar així la setzena victòria de la temporada en el mateix nombre de jornades. L’Aleví A manté el liderat i amplia l’avantatge a 7 punts sobre la Damm i en la propera jornada rebrà a l’Atlètic Sant Just.

ALEVÍ B - MERCANTIL

Victòria de mèrit (2-1)

L’Aleví B disputava un partit complicat contra el Mercantil, quart classificat de la categoria i que venia de guanyar a camp del Mataró. Els blaugrana van haver de treballar de valent per emportar-se tres punts importants. Biel Cabezas va inaugurar l’electrònic (1-0, m. 15) i Àlex Cantarell va fer el segon poc després (2-0, m. 20). Tot i marcar força aviat, els d’Èric Campos no van poder ampliar l’avantatge i van acabar patint, ja que el Mercantil va reduir distàncies al tram final. La victòria es va quedar a casa i l’Aleví ja pensa en el proper enfrontament, que no es disputarà fins el proper dimecres 12 de febrer. Serà ni més ni menys que un derbi a domicili contra l’Espanyol A que pot ser decisiu de cara al títol de Lliga.

ALEVÍ C - VILADECANS

No afluixen (7-0)

L’Aleví C va tancar la primera volta de la lliga amb una bona victòria a casa contra el Viladecans. No va donar opció l’equip d’Álex Urrestarazu al seu rival. David Obinna va marcar ben aviat el primer gol del partit (1-0, m. 8). Després, i de forma consecutiva, Jordi Pesquer (2-0, m. 13) i Fran Orduña (3-0, m. 15) van aplanar el camí. El següent protagonista va ser Adrià Bravo, que amb un doblet va situar la maneta al marcador (4-0, m. 24 i 5-0, m. 32). David Obinna tornaria a marcar (6-0, m. 44) i Arnau Luque va tancar el resultat amb el setè i definitiu gol del partit (7-0, m. 60). Els blaugrana mantenen l’avantatge de sis punts respecte un Atlètic Vilafranca que no vol despenjar-se. L’Aleví C arrencarà la segona volta el proper dijous rebent la visita del Castelldefels.

CATALONIA - ALEVÍ D

Pluja de gols (1-11)

L’Aleví D de Pau Moral continua amb la ratxa golejadora. Després de vèncer en els partits anteriors per 0-8 i 10-0, aquesta cap de setmana va sumar una altra golejada. El hat trick de Genis Clua, els doblets de Morifing Siriki i Ismael Ziani, i les dianes de Biel Sayos, Eloi Gómez, Pedro Demiddi i Sergi Mayans sumen els onze gols que van anotar. Els locals van anotar el gol de la consolació, obra de Gael Marco. Aquest triomf, permet als blaugranes continuar al capdavant de la classificació amb 42 punts, sis més que la Penya Barcelonista Anguera, que serà el proper rival dels blaugranes a la Lliga.

ESCOLA F. GAVÀ - BENJAMÍ A

No hi ha qui els aturi (0-11)

16 partits del Benjamí A i 16 golejades. En tots els partits que ha disputat, ha superat la barrera dels vuit gols. En aquesta ocasió, l’Escola Gavà va ser la damnificada. El hat trick d’Ebrima Tunkara, els doblets de Roc Martínez, Oriol Morató i Ruslan Mba; i els gols de Dani Gallego i Erik Rodríguez van certificar el setzè triomf a la Lliga que els situa líders en solitari amb 48 punts, deu més que la Fundació Unió Esportiva Cornellà. El següent duel dels de Juanana Gil serà dimarts 11 de febrer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, contra l’Igualada.

BENJAMÍ B – ESPANYOL A

S’escapa el derbi en els primers compassos (0-2)

El Benjamí B no va poder tenyir el derbi de blaugrana. Els de Mario Garcia es van veure superats per l’Espanyol A en els primers instants de partit. Héctor Moreno va obrir la llauna als pocs minuts del xiulet inicial (0-1, m. 4) i va certificar el seu doblet de penal instants després (0-2, m. 11). Els blaugranes, d’aquesta manera, cauen fins a la tercera posició, amb 36 punts, un menys que la Damm, amb 37, i 12 menys que els blanc-i-blaus, líders amb 48. El següent duel del Benjamí B serà a domicili contra el Cardedeu.

BENJAMÍ C – CUBELLES

S’ajusta la Lliga (1-2)

El Benjamí C va caure contra el seu principal perseguidor: el Cubelles i va sumar la primera derrota a la Lliga. Els visitants es van avançar al marcador en la primera acció del partit amb el gol d’Abdeluahab Belhadj (0-1, m. 1). Els de David Sànchez van situar l’empat al marcador amb la diana de Dragos Bivol (1-1, m. 15), però el mateix Belhadj va certificar el seu doblet per tancar el marcador (1-2, m. 38). Els blaugranes, però, es mantenen al capdamunt de la classificació amb 42 punts, cinc més que el Cubelles, amb 37. El seu pròxim compromís futbolístic serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Atlètic Sant Just.

SANTS UE - BENJAMÍ D

Es retroben amb la victòria (0-5)

El Benjamí D va tornar a guanyar després de tres derrotes consecutives. Els de Mario Jordano no van desaprofitar la visita a camp del cuer per refer-se de les últimes ensopegades. Bru Mateu va obrir el camí d’un triomf necessari per als culers (0-1, m. 8). Marçal Perelló (0-2, m. 23) i Carlos Julian (0-3, m. 28) van deixar pràcticament sentenciat el partit abans de la mitja hora. Finalment, Divine Ikenna (0-4, m. 37) i Mamadou Keita (0-5, m. 38) van segellar la novena victòria de la temporada. Amb aquests tres punts, el Barça escala fins la sisena posició i ja en suma 28. El Benjamí D començarà la segona volta de la lliga visitant el camp del Marianao Poblet.

PREBENJAMÍ - PALLEJÀ

El triomf s’escapa (3-5)

Partit trepidant entre el Prebenjamí i el Pallejà. Els blaugrana van fregar la victòria contra un dels millors equips de la lliga, però els visitants van demostrar perquè són tercers i van capgirar el marcador. Precisament va ser el rival del Barça qui va avançar-se tot just en la primera acció de l’enfrontament. Els de Daniel Segovia van reaccionar i Joan Chaparro va situar l’igualada (1-1, m. 3) abans que Fode Diallo confirmés la remuntada (2-1, m. 21). El Pallejà va empatar un minut després, però Aitor Martínez va tornar a donar l’avantatge als culers (3-2, m. 25). El Barça va resistir durant deu minuts, però els visitants van donar la volta al partit en un obrir i tancar d’ulls fent el 3-3 i el 3-4 de forma consecutiva. Aquestes dues accions van deixar tocat al Prebenjamí, que va veure com el Pallejà encara feia un cinquè. L’equip de Daniel Segovia segueix vuitè i dissabte 8 rebrà al Sant Andreu de la Barca a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut