L'Infantil B, eliminat de LaLiga Promises als penals

L'Infantil B, eliminat de LaLiga Promises als penals

Els d'Albert Puig han caigut als quarts de final davant el Sevilla, després d'acabar el temps reglamentari amb empat a 1

L’Infantil B ha tancat la fase de grups de LaLiga Promises com a primer classificat gràcies a la victòria per 5-0 sobre l’Al-Ain. Marc Bernal –de penal–, Dani Ávila, Ángel i Lamine en dues oportunitats han estat els artífexs de la victòria blaugrana en el darrer partit de la lligueta del torneig disputat als Emirats Àrabs.

En els quarts de final, els d’Albert Puig s’han vist les cares amb el Sevilla. Després del temps reglamentari i de no poder desfer l’empat (1-1), la sort no ha somrigut als blaugranes, que han quedat eliminats des del punt de penal. L’Infantil B ha tingut les primeres ocasions d’un partit que s’ha disputat a un ritme altíssim. Però han estat els sevillistes els que s’han avançat amb una canonada ajustada a la base del pal. El Barça hi ha reaccionat ràpidament, Ángel ha aconseguit l’empat amb una gran rematada de primeres després d’una centrada des de la línia de fons.

Els culers s’han fet amos i senyors de l’enfrontament durant el segon acte, cosa que ha fet que el Sevilla anés retrocedint cada vegada més metres. En la darrera jugada de partit, Andrés ha enviat una rematada de cap al travesser que hauria pogut significar la classificació blaugrana. Però els d’Albert Puig han hagut d’acudir a la tanda de penals, que ha caigut de la banda contrincant per 2-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut