L’Infantil B encarrila la classificació

L’equip d’Albert Puig guanya per 4-2 la Juventus i empata contra el Betis (1-1) a la primera jornada de LaLiga Promises Internacional que es disputa a Al-Ain

Dos partits i quatre punts. L’Infantil B lidera, juntament amb el Betis, el Grup A després de la primera jornada de competició de LaLiga Promises Internacional que es disputa a l’Estadi Hazza Bin Zayed d’Al-Ain. Els nois d’Albert Puig han guanyat en el primer partit la Juventus, per 4-2, i han empatat després amb el Betis (1-1). Dissabte 28 de desembre, a les 14.00 hores, jugaran el darrer partit del grup contra l’equip local de l’Al-Ain, que ha perdut els seus dos primers partits contra el Betis (2-0) i la Juventus (1-0).

En el primer dia de competició, el Barça ha vist com li tocava treballar de valent als dos partits que ha disputat. En el primer s’ha avançat la Juventus, però dos ràpids gols de jugada d’estratègia en el llançament de dos córners han significat els gols de Pau i Lamine amb els quals l’equip se n'ha anat al descans amb un 2-1 favorable. A la segona part, han estat Jofre i Marc Bernal els que han ampliat l’avantatge, culminant dues bones sortides de pilota de tot l’equip, abans que els italians fessin el 4-2. En els minuts finals, el porter Jordi Saucedo ha aturat un penal.

A l’Infantil B també li ha tocat anar contra remolc. El Betis s’ha avançat gràcies a una gran jugada de tot l’equip i els blaugranes, tot i buscar el gol amb insistència i tenir nombroses oportunitats, no l’han trobat fins al darrer sospir del partit quan Lamine, d'un xut molt col·locat des de fora de l’àrea, ha signat l’empat. Dissabte 28, segona jornada del campionat on el Barça no pot fallar davant de l’Al-Ain, si vol estar als quarts de final.