L’Infantil B debuta avui a LaLiga Promises

L’Infantil B debuta avui a LaLiga Promises

Juventus, Betis i Al-Ain són els rivals dels blaugranes a la fase de grups del torneig internacional de Futbol 7 que es disputa als Emirats Àrabs Units

Torna LaLiga Promises. El tradicional torneig de Futbol 7 de Nadal ha agafat l’avió per anar ben lluny: als Emirats Àrabs Units. L’Infantil B debuta avui a l’edició número 25 del campionat que es juga a l’Estadi Hazza Bin Zayed d’Al-Ain. L’equip d’Albert Puig s’enfrontarà aquest migdia contra la Juventus (14.00 hores) i a la tarda davant del Betis (17.00 hores). Tots dos partits, així com el de demà que tancarà el Grup A contra l’equip local de l’Al-Ain (14.00 h), es podran veure per Gol TV.

Atlètic de Madrid, Sevilla, Inter i Baniyas formen el Grup B amb el qual es creuarà el Barça als quarts de final en cas de classificar-se; Espanyol, València, Borussia Dortmund i Benfica completen el Grup C i Reial Madrid, Vila-real, PSG i Al Jazira configuren el Grup D. Els partits es disputen en dues parts de 12 minuts excepte les semifinals i la final, que són en dues parts de 20 minuts.

El Reial Madrid defensa el títol que va guanyar a Arona la passada edició davant de l’Inter, però el Barça, campió les edicions del 2015, 2016 i 2017, arriba a Al-Ain amb una generació, la del 2007, que va golejar el Reial Madrid, per 6-1, a la final de LaLiga Promises disputada el mes de juny passat a Nova York. L’equip blaugrana està format per: Jordi Saucedo, Nouhoun Sylla, Pau Cubarsi, Dani Ávila, Andrés Cuenca, Marc Bernal, Ángel Jiménez, David Sáez, Shane Kluivert, Lamine Yamal, Jofre Torrents i Max Bonfill.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut