Bones victòries del Juvenil B i del Cadet A

Bones victòries del Juvenil B i del Cadet A

L’equip d’Óscar López supera al Prat a casa per 3-0 mentre que els nois de Sergi Milà guanyen al sempre difícil camp del Girona (1-2) en una nova bona jornada per al futbol formatiu blaugrana

JUVENIL B – PRAT

Es retroben amb els tres punts (3-0)

El Juvenil B d’Óscar López va vèncer al Prat per 3-0 i es manté líder amb 26 punts, empatat a punts amb el Girona, segon classificat. Txús Alba va obrir el marcador (1-0, m. 22). Ja en la represa, Diego López va ampliar distàncies al marcador (2-0, m. 61) i Daniel Cervera va sentenciar el partit al tram final (3-0, m. 72). Els blaugranes es retroben amb la victòria, després d’empatar 2-2 contra l’Espanyol a l’anterior partit. Amb aquesta victòria ja sumen nou partits consecutius sense conèixer la derrota i el pròxim partit serà al camp del Sant Andreu, que ocupa la penúltima posició de la Lliga amb vuit punts.

GIRONA – CADET A

Triomf de prestigi (1-2)

El Cadet A continua allargant el seu bon inici de temporada. En els set partits que ha disputat, ha fet un ple de victòries amb 21 gols a favor i només dos en contra. Jordi Coca va obrir la llauna en els primers compassos de partit (0-1, m. 7) i Gavi va anotar el segon a les acaballes del primer temps (0-2, m. 45). El Girona va escurçar distàncies al marcador, gràcies al gol de Pedro Peña (1-2, m. 65), però els blaugranes van saber mantenir el resultat i, així, sumar un triomf de prestigi contra un dels candidats a lluitar pel títol de Lliga. D’aquesta manera, els de Sergi Milà, que han disputat un partit menys que els seus rival, són segons amb 21 punts; a tres de l’Espanyol, que és líder. El pròxim partit del Cadet A serà al camp del Jàbac i Terrassa, catorzè classificat.

VILADECANS - CADET B

Tornen al camí de la victòria (1-5)

Triomf molt convincent pels de Marc Serra a domicili, davant el Viladecans, cuer del Grup 1 de la Lliga Preferent. El Cadet B venia d’empatar amb el seu principal perseguidor, el Sant Pere i Sant Pau tarragoní, i van aconseguir de nou els 3 punts per refermar el liderat d’una categoria on només han empatat un partit, el de la setmana passada. Iker Bravo va encetar el recital blaugrana des del punt de penal, tot i que obrir el marcador va costar gairebé mitja hora (0-1, m. 28). Un cop oberta la veda, els gols van anar arribant paulatinament. Llorenç Farrés va fer el segon (0-2, m. 38), mentre que en tan sols tres minuts Iker Bravo signava dos gols més (0-3, m. 44; 0-4, m. 47) per anotar-se un hat-trick. Cristóbal Muñoz va fer el cinquè gol culer per fer pujar la maneta a l’electrònic (0-5, m. 68). Abans d’acabar el partit, els locals van aconseguir el gol de l’honor (1-5, m. 79). El Cadet B és líder amb 19 punts, cinc més que el San Pedro San Pablo i La Floresta, i rebrà al Sant Ildefons, novè classificat, la pròxima jornada.

INFANTIL A – MERCANTIL

Reacció de líder (4-1)

L’Infantil A va sumar la setena victòria de la temporada després de vèncer per 4-1 al Mercantil. I això que els visitants es van avançar al marcador amb el gol de Thierno Kaba Barry de penal (0-1, m. 21). La reacció dels blaugranes va arribar també de penal, gràcies a Marc Guiu (1-1, m. 38). Arnau Pradas va capgirar el marcador (2-1, m. 40) i Jan Colomé va ampliar distàncies (3-1, m. 53). Adrian Simon Gill va sentenciar el duel transformant un penal a les acaballes del partit (4-1, m. 55). D’aquesta manera, els de David Sánchez són líders en solitari amb 21 punts i visitaran el camp del Cornellà en el pròxim partit, que és segon a només tres punts dels blaugranes.

GIMNÀSTIC MANRESA B - ALEVÍ A

Una nova exhibició (0-7)

A ningú se li escapa que l’Aleví A de Jordi Pérez és l’equip a batre en aquest inici de temporada al Grup 1 de la Lliga Preferent. Amb una jornada disputada menys, sis partits i ple de victòries, havent rebut tan sols 3 gols i havent-ne fet fins a 58. Set d’aquests últims gols va arribar en la victòria davant el Gimnàstic Manresa B, que va obrir de seguida Guillermo Fernández (0-1, m. 3). Els blaugranes van sortir decidits a fer una nova exhibició, i Fernández es va erigir en la seva referència, ja que feia el segon (0-2, m. 7), i s’anotava el hat-trick en menys de mitja hora de joc (0-3, m. 23). Madou Murcia va fer el quart una estona després (0-4, m. 43) i immediatament després, quan es complien tres quarts d’hora de joc, Samakou Nomoko aconseguia la maneta culer (0-5, m. 45). El mateix Nomoko era l’encarregat d’aconseguir la mitja dotzena de gols blaugranes (0-6, m. 53), i Guillermo Fernández, amb un fantàstic pòquer, sentenciava una nova golejada de l’Aleví A (0-7, m. 56). Els blaugranes són líders amb 18 punts i rebran al Jàbac i Terrassa, onzè classificat, en el pròxim duel de Lliga.

ALEVÍ B - SABADELL

Continuen amb l’arrencada immaculada (3-0)

Nova victòria pels d’Èric Campos, que es plantaven a la jornada 7 del grup 2 de la Lliga Preferent amb l’objectiu de vèncer per tal de mantenir la ratxa immaculada en aquest inici de temporada. Amb el triomf per 3-0 davant els arlequinats, l’Aleví B ho ha guanyat tot i és líder en solitari, amb 21 punts. No va costar obrir la llauna davant un Sabadell que ocupa la cua de la classificació; Jean Paul Samir va inaugurar l’electrònic instants després del xiulet inicial (1-0, m. 4). Als blaugranes els va costar ampliar l’avantatge, fet que no es va produir fins passada la mitja hora de joc, quan Biel Cabezas va fer el segon gol culer (2-0, m. 32). Per completar la solvent victòria davant el conjunt arlequinat, Pol López va posar la cirereta amb el tercer i definitiu gol de l’Aleví B (3-0, m. 49).  L’Aleví B és líder en solitari amb 21 punts i visitarà el camp de la Fundació Unió Esportiva Cornellà, tercer classificat, en la pròxima jornada.

SANT ANDREU DE LA BARCA - ALEVÍ C

Golejada convincent (0-8)

L’Aleví C visitava el Sant Andreu de la Barca, conjunt de mitja taula del Grup 1 de la Primera Divisió, amb l’objectiu de mantenir el ple de victòries i refermar el liderat. Els d’Álex Urrestarazu ho van complir amb escreix, mitjançant una golejada per 0-8 que va encetar Nabil Kaaouach amb el primer dels seus dos gols del matí (0-1, m. 8). Adrià Bravo, escassos minuts després, va executar un doblet en temps rècord per eixamplar les diferències (0-2, m. 12; 0-3, m. 13). Ïu Martínez va fer el quart  (0-4, m. 26) i, aproximant-se a la mitja hora de partit, David Obinna va fer pujar la maneta a l’electrònic (0-5, m. 29). Nabil va segellar el doblet  poc després (0-6, m. 36). En el tram final, David Obinna va signar la seva segona diana (0-7, m. 55), i Raúl Expósito va arrodonir la golejada blaugrana a domicili (0-8, m. 59). L’Aleví C es manté líder amb 18 punts i rebrà el Santboià en el següent partit de Lliga.

ALEVÍ D - MARTINENC

Segueixen amb pas ferm (5-1)

Sis són els partits que ha disputat l’Aleví D en el grup 2 de la Primera Divisió, i sis són les victòries que s’han embutxacat els de Pau Moral. La victòria per 5-1 davant el Martinenc va servir als blaugranes per consolidar el liderat a la lliga. L’inici del partit no feia presagiar una golejada, ja que l’Aleví D no va aconseguir avançar-se fins gairebé el minut 20 de joc, mitjançant Ismael Ziani (1-0, m. 19). Immediatament, Sergi Mayans va posar terra pel mig (2-0, m. 22), poc abans que el Martinenc retallés distàncies i es tornés a posar dins el matx (2-1, m. 29). Però els blaugranes es van sobreposar a les dificultats i van liquidar el partit amb 5 minuts fantàstics: Joan Inglés va fer el tercer (3-1, m. 44), Sergi Mayans va sumar el seu doblet amb el quart culer (4-1, m. 47) i Genís Clua va fer el cinquè i definitiu (5-1, m. 49), per assegurar el triomf de l’Aleví D. Són líders en solitari amb 18 punts i visitarà el camp del Mercantil en el pròxim enfrontament de Lliga.

BENJAMÍ A – MANRESA

Líders indiscutibles (9-1)

El Benjamí A de Juanma Gil ha tornat a golejar, per setena vegada consecutiva. Amb la seva victòria per 9-1 contra el Manresa, ja suma 74 gols a favor i només cinc en contra en els set partits disputats. Roc Martínez va anotar el primer (1-0, m. 9) i Ebrima Tunkara (2-0, m. 11) va anotar abans de finalitzar el primer quart. Oriol Morató va ampliar distàncies en el marcador en el segon temps (3-0, m. 20) Ebrima Tunkara va anotar tres gols més per assegurar el triomf (4-0, m. 27; 5-0, m. 28 i 6-0, m. 30). Ruslan Mba va sumar-se a la festa golejadora (7-0, m. 36) i Ebrima va completar el seu repòquer de gols (8-0, m. 41). Erik Rodríguez va tancar la golejada blaugrana (9-0, m. 42) i Unai Gámez va anotar el gol de l’honor en la jugada següent. Són líders indiscutibles amb 21 punts, set més que el segon classificat i visitaran el camp del Sitges en el pròxim duel.

VILASSAR DALT – BENJAMÍ B

Pluja de gols (0-8)

El Benjamí B va sumar la sisena victòria consecutiva de la Lliga després de vèncer el Vilassar Dalt per 0-8. Jaime Arenas va obrir el marcador (0-1, m. 10) en el primer quart i Guifré Valdivia (0-2, m. 15) i Pol Puigmal (0-3, m. 22) van ampliar distàncies en el segon. Radion Kalashnykov també va veure porta (0-4, m. 25) i Jaime Arenas va certificar el seu doblet (0-5, m. 31). Ja en el tram final, Marc Alpha Capote també va aconseguir un doblet (0-6, m. 42 i 0-7, m..45) i Aniol Comajuncosa va tancar la golejada (0-8, m. 47). Amb aquesta victòries, els de Mario Garcia són tercers a la classificació amb 18 punts i rebran l’Aqua Hotel Futbol Club en la pròxima jornada.

RIBES – BENJAMÍ C

Reacció de líder (2-9)

El Benjamí C continua intractable en la seva lliga. Sis partits, sis victòries i líders en solitari amb 18 punts. Tot i jugar amb l’últim classificat, el Ribes, els nois de David Sánchez van comprovar que no val a badar contra cap equip. Els blaugranes van avançar-se al marcador gràcies al gol de Joan Segura (0-1, m. 6), però el Ribes va situar l’empat amb un gol de Mohamen Amin Ibrahimi (1-1, m. 9). Ràpidament, el Barça va tornar a col·locar-se al capdavant, novament, amb una diana de Joan Segura (1-2, m. 10) i al quart d’hora de partit, els locals van tornar a empatar amb gol de Oliver Bava (2-2, m. 15). El Barça va obrir camí al marcador i certificar la victòria amb doblets de Dragos Bivol (2-3, m. 17 i 2-8, m. 39); Lucas Bernal (2-4, m. 20 i 2-5, m. 23) i Duru (2-6, m. 34 i 2-7, m. 38): Finalment, Unax Hernández va tancar el marcador (2-9, m. 46) que certifica un inici de Lliga espectacular. El Benjamí C liderà la classificació amb 18 punts i rebrà al Sant Andreu de la Barça en la pròxima jornada.

BENJAMÍ D – MARTINENC

Dolorosa derrota contra el líder (2-7)

Després de dues victòries consecutives i tres partits sense perdre, el Benjamí D va sumar la segona derrota de la temporada. El Martinenc va ser superior als blaugranes i en el primer quart va anotar tres gols: Arnau Flórez (0-1, m. 4), Teo Casanovas (0-2, m. 8) i Marc Páez (0-3, m. 10). El Barça, però, encara va tenir temps d’escurçar distàncies gràcies a Divine Ikenna Ejiofor (1-3, m. 11). En el tercer quart, Teo Casanovas va anotar tres gols més (1-4, m. 27; 1-5, m. 29 i 1-6, m. 34). Tot just començar l’últim quart, Johann Oriol Leiva va anotar el segon dels locals (2-6, m. 37) i Marc Domínguez va sentenciar el partit (2-7, m. 46). Els blaugranes són setens amb deu punts i visitaran el camp del Santboià, que és vuitè amb dos punts menys, en el pròxim partit

INCRESA ATLÉTICO – PREBENJAMÍ

Victòria suada a domicili (4-6)

Els més petits del club van haver de suar de valent per emportar-se el triomf a casa de l’Incresa Atlético, en un matx ple d’alternatives. D’aquesta manera, els de Dani Segovia es van embutxacar els 3 punts per segon cop en aquesta temporada, i ocupen la desena posició en el Grup 2 de la Segona Divisió Benjamí. El partit va començar bé pels blaugranes, que es van avançar amb gol d’Adrià Aguilera (0-1, m. 10). Les coses es van torçar però amb dos gols pràcticament consecutius dels locals (1-1, m. 20; 2-1, m. 23). La reacció culer, però, va ser immediata i contundent. El  gol de Gerard Majoral (2-2, m. 24), el doblet de Fode Diallo (2-3, m. 25; 2-4, m. 25) i la diana de Joan Chaparro (2-5, m. 36) semblaven sentenciar el partit. L’Incresa Atlètico no es va rendir i va treure forces per tornar a tenir opcions (3-5, m. 37; 4-5, m. 44). El Prebenjamí blaugrana, però, va saber aturar a temps la reacció local i Gerard Mateo va posar el punt i final (4-6, m. 46). El pròxim partit serà contra el Sant Feliu de Llobregat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut