El Juvenil B segueix amb la bona ratxa

El Juvenil B segueix amb la bona ratxa

L’equip d’Òscar López aconsegueix la tercera victòria consecutiva a casa contra l’Unificación Bellvitge abans de disputar el derbi al camp de l’Espanyol B la propera jornada

JUVENIL B - UNIFICACIÓN BELLVITGE
Tercera victòria consecutiva (2-0)

Tercera victòria consecutiva a la Lliga Nacional del Juvenil B d’Òscar López. El triomf per 2-0 davant l’Unificación Bellvitge permet als blaugranes assegurar-se el liderat de la categoria una setmana més, amb 22 punts, quan ja s’han disputat 9 jornades. El partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper va començar travat, i no va ser fins al minut 43 que Juan David va desfer l’empat amb un autèntic golàs que va avançar al Juvenil B (1-0, min. 43). Abans, el porter blaugrana Arnau Rafús va aturar un penal. El segon i definitiu gol va arribar ja en la segona meitat, quan Zacarías, en un ràpid contraatac, va sentenciar el partit i els tres punts pels culers (2-0, min. 63). El Juvenil B, líder amb dos punts d’avantatge respecte al Girona, jugarà la setmana que ve al camp de l’Espanyol B, tercer classificat, amb 19 punts.

CORNELLÀ - CADET A
Victòria de prestigi i liderat (0-4)

Si hi ha un camp on és sempre molt difícil puntuar no és un altre que el de Cornellà. Doncs bé, el Cadet A de Sergi Milà no només ho va fer sinó que va ser capaç de golejar a l’equip local per un contundent 0-4 amb tota una exhibició d’ADN Barça. Alarcón, que va jugar de davanter centre, va obrir el marcador al minut 22. La sentència la van signar Ilias (min. 29) i Gavi (min. 39) abans del descans. Ja a la segona part, va ser Jordi Coca (min. 58) qui va arrodonir el marcador. El Cadet A lidera la classificació amb un ple de victòries als sis partits que ha disputat empatat a punts amb l’Espanyol. El Cadet A ha ajornat el seu partit de la propera jornada contra el Sant Andreu fins al 20 de novembre.  

CADET B - CORNELLÀ B
Victòria molt treballada a casa (1-0)

El Cadet B de Marc Serra segueix reafirmant-se com un dels equips més en forma del Grup 1 de la Lliga Preferent, després de la quarta victòria en quatre partits. Aquesta vegada, els de Marc Serra van haver de suar de valent per superar el Cornellà B, molt defensiu, per endur-se els tres punts. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la victòria va arribar per la mínima en un partit treballat, que no es va resoldre fins al tram final, quan els visitants, en una jugada desafortunada, es van marcar en pròpia porta (1-0, min. 71). El Cadet B lidera la classificació amb 12 punts empatat amb la Escuela San Pedro San Pablo tot i que els blaugranes tenen un partit menys disputat. La propera jornada jugarà, precisament, al camp del colíder.

INFANTIL A - SANT GABRIEL
Recital ofensiu blaugrana (6-0)

L’Infantil A de David Sánchez va signar un partit perfecte. Immaculat. Van apostar per un futbol ofensiu, de toc, que els va portar cap a la victòria en un autèntic recital ofensiu que va tenir a Hugo Alba com a gran protagonista. L’exjugador de l’Elx va signar un hat-trick en 30 minuts que va avançar al Barça per 3-0. Marc Guiu (min. 34) va anotar el 4-0 abans del descans. Ja a la segona part, Tomás Marqués, de penal (min. 53) i Marc Guiu, una altra vegada, van arrodonir el marcador (min. 66). L’Infantil A lidera la classificació empatat a 15 punts amb l’Espanyol i la propera jornada jugarà al camp del Manresa, catorzè classificat.

EF BASE CALAFELL - INFANTIL B
Bona victòria al camp contrari (0-5)

L’Infantil B d’Albert Puig segueix en bona línia. El passat dissabte va superar a l’EF Base Calafell per un contundent 0-5. Pau Cubarsi va obrir el marcador al minut 10. El seu gol va tranquil·litzar als blaugranes que, amb bon futbol, van sentenciar el partit amb un hat-trick d’un inspirat Lamine Yamal entre els minuts 32 i 41. El 0-5 definit el va signar Denis Cruz (min. 52). L’Infantil B lidera la Lliga empatat a 15 punts amb el Prat. La propera jornada rebrà la Rapitenca, desè classificat.

DAMM B - ALEVÍ A
Amb pas ferm a la Lliga (2-6)

Els de Jordi Pérez acumulen ja quatre victòries en quatre partits de la Lliga Preferent, després d’una golejada al camp d’una Damm B sempre difícil. Les coses no van començar bé per l’Aleví A, ja que els locals es van avançar fregant la mitja hora de joc (1-0, min. 27). Els blaugranes van reaccionar amb gol d’Antonio Fernández (1-1, min. 36), però poc després els locals es van tornar a avançar (2-1, min. 43). Immediatament, el Barça va posar l’empat al marcador de nou, mitjançant Antonio, que signava el doblet (2-2, min. 46). A partir d’aquí, va arribar la golejada blaugrana en tot just 10 minuts. Un gol en pròpia porta posava els culers per davant en el marcador per primer cop (2-3, min. 49). Guillermo Fernández eixamplava la distància (2-4, min. 53), Samakou Namoko feia el cinquè (2-5, min. 55), i Arnau Marés signava el sisè i definitiu (2-6, min. 58). Amb aquests 6 gols al sarró, l’Aleví A ja suma l’escandalosa xifra de 37 gols en tan sols 4 partits. L’Aleví A lidera la classificació, empatat a 12 punts amb el Sant Cugat i el Cornellà B, tot i tenir un partit menys disputat. La propera jornada rebrà la visita del Manresa, cinquè classificat.

ALEVÍ B - FUNDACIÓ BADALONA
De golejada en golejada (9-1)

Inici de temporada fulgurant de l’Aleví B al grup 2 de la Lliga Preferent. Després de cinc jornades disputades, ple de victòries pels d’Èric Campos. Lideratge sòlid, amb 15 punts de 15 possibles, i l’espectacular xifra de 31 gols a favor, i tan sols 4 en contra. La victòria per 9-1 davant la Fundació Badalona va suposar una nova exhibició culer. Pol López va obrir la llauna (1-0, min. 3) i, tot seguit, David Juan va posar el segon al marcador (2-0, min. 7). Broulaye Chama feia el tercer (3-0, min. 18), però immediatament després els badalonins retallaven distàncies (3-1, min. 19). A partir d’aquí, un quart d’hora apoteòsic, amb 6 gols blaugranes. Àlex Cantarell va signar el quart (4-1, min. 36), Pol López va anotar-se el doblet (5-1, min. 43), Aymar Llanas feia el sisè (6-1, min. 44), Jan Ferrer el setè (7-1, min. 48), Broulaye Chama també se sumava al doblet (8-1, min. 49) i, per tancar la festa, Aymar Llanas feia el seu segon gol i el novè blaugrana (9-1, min. 51). L’Aleví B jugarà la propera jornada al camp del Gimnàstic Manresa, tretzè classificat.

FUNDACIÓ UE CORNELLÀ - ALEVÍ C
Golejada de prestigi (2-7)

La Fundació UE Cornellà havia encaixat tan sols 2 gols en els tres primers partits; després de la quarta jornada de la Primera Divisió, acumula 9 gols en contra, ja que l’Aleví C blaugrana va aconseguir perforar fins a 7 vegades la porteria local. El conjunt dirigit per Álex Urrestarazu ja s’enfila fins a les 34 dianes en lliga. Un primer quart d’hora sensacional va encarrilar la victòria blaugrana. Ïu Martínez va obrir la llauna just començar (0-1, min. 1), i tot seguit Pau Puigvert va doblar la diferència (0-2, min. 2). Michal Zuk va fer el tercer (0-3, min. 12), i Raúl Expósito signava el quart (0-4, min. 16). Després d’una estona de treva, els locals van escurçar les distàncies (1-4, min. 35). Un altre bon quart d’hora va liquidar del tot el partit, amb gols de Pau Bergés (1-5, min. 40), Pau Puigvert (1-6, min. 40), i David Obinna Ejifor (1-7, min. 55). La Fundació Cornellà aconseguia maquillar el resultat final (2-7, min. 59). L’Aleví C lidera la classificació amb 12 punts empatat amb l’At. Vilafranca. La propera jornada rebrà al Martorell, tercer classificat.

ALEVÍ D - CAN BUXERES
Gols i bon futbol (11-1)

L’Aleví D de Pau Moral continua deixant constància del seu bon futbol. El passat diumenge va desfer-se del Can Buxeres en un partit on es va veure molt bon futbol. Biel Sayós (2), Pedro Demiddi (2), Eloi Gómez (2), Genís Clua (2), Bryant Villalba, Mazon i Ismael Ziani van ser els encarregats de materialitzar el joc en golejada. Així doncs, va arribar una nova victòria, la quarta consecutiva de la Lliga, que deixen als de Pau Moral en primera posició empatats amb l'Escola Gavà i la Penya Barcelonista Collblanc Sants. I precissament, la jornada següent, enfrontarà l'Aleví D barcelonista contra un dels colíders, l'Escola Gavà (3 de novembre, 14.15 hores). 

BENJAMÍ A - VILASSAR MAR
El líder no afluixa (11-1) 

Nova golejada per mantenir el mode apiconadora. El Benjamí A culer va seguir una jornada més com a líder invicte gràcies al triomf incontestable davant el Vilassar Mar. 11 gols que van pujar a l'electrònic gràcies a les botes d'Ebrima (3), Ruslan (2), Guiu (2), Oriol Morató (2), Nana Boadi i Erik. D'aquesta manera, els de Juan Antonio Gil segueixen al capdamunt de la classificació amb cinc punts de marge respecte al segon. El pròxim partit del Benjamí B blaugrana serà contra l'Hospitalet (3 de novembre, 13.00 h). 

MERCANTIL - BENJAMÍ B
Segueixen abonats als tres punts (1-6)

Després de perdre en la primera jornada, els de Mario García acumulen victòria rere victòria. A la jornada 5, els culers van sumar uns nous tres punts gràcies a les dianes de Marc Alpha (2), Aniol Comajuncosa (2), Ignasi Bassas i Unai Jiménez. Ara bé, la superioritat blaugrana no es va reflectir al marcador fins després de l'empat a u. A partir d'aquí, el vendaval del Benjamí B no es va aturar. Ara, amb 12 punts, els de Mario García se centraran a preparar la següent jornada contra el Sabadell (3 de novembre, 10.30 h). 

TERLENKA BARCELONISTA - BENJAMÍ C
Com una piconadora (1-7)

Nova victòria pels de David Sánchez, que en quatre jornades de lliga de Primera Divisió ho han guanyat tot, acumulant l’espectacular xifra de 28 gols a favor i només 4 en contra. La visita al camp del Terlenka Barcelonista es va saldar amb una nova golejada, aquesta vegada per 1-7. El xiulet inicial va coincidir pràcticament amb el primer gol, de Darwin Zamora (0-1, min. 1). Amb el segon es va evidenciar que el Barça anava per feina, ja que Dragos Bivol el va fer fe seguida (0-2, min. 3). Iker Nsang eixamplava la distància encara més (0-3, min. 7), però immediatament després els locals la retallaven (1-3, min. 8). Dragos signava el seu doblet personal com a resposta (1-4, min. 9) i, tot seguit, Piero Ferrari feia el cinquè blaugrana (1-5, min. 10). A partir d’aquí, el Benjamí C va administrar el còmode avantatge; Unax Hernández va signar el sisè (1-6, min. 16), i Joan Segura anotava el setè i definitiu (1-7, min. 30). Una jornada més el Benajmí C segueix líder invicte, ara en solitari. 

BENJAMÍ D - PRAT
Es retroben amb la victòria (5-2)

Després de consumar una derrota i un empat en les darreres jornades, el Benajamí D va tornar a la senda dels tres punts. Davant el Prat, els de Mario Jordano es van refer del gol inicial dels visitants. Una remuntada que va arribar gràcies a l'ímpetu dels blaugrana per aconseguir gol rere gol. Divine Ikenna, amb un hat-trick, Johann Oriol i Julian Carlos van ser els artífexs de fer pujar els cinc gols barcelonistes. Amb aquesta victòria, el Benjamí D se situa sisè en la classificació. La següent joranda brindarà un cinquè contra sisè, un Montañesa-Benjamí D (2 de novembre, 12.40 h). 

PREBENJAMÍ - SANTFELIUENC C
Segon empat de la temporada (2-2)

Els més petits del club van empatar el segon partit de la temporada, després de quatre jornades disputades del grup 2 de Segona Divisió Benjamí. El conjunt dirigit per Daniel Segovia va agafar la capdavantera just després del xiulet inicial, amb un gol de Gerard Majoral (1-0, min. 2). Una bona colla de minuts més tard, els visitants van aconseguir igualar el marcador (1-1, min. 26). Just després, el Santfeliuenc va ser capaç de capgirar el resultat (1-2, min. 32). El Prebenjamí blaugrana va ser capaç de reaccionar a temps, i Gerard Majoral va signar el definitiu empat i el seu doblet particular (2-2, min. 38).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut