Ple al 15 del Cadet A

Ple al 15 del Cadet A

L’equip de Sergi Milà s’imposa a la Damm per 4-1 i suma la seva cinquena victòria consecutiva de la temporada en un molt bon cap de setmana per al futbol formatiu blaugrana

EF MATARÓ - JUVENIL B
Golejada a domicili i lideratge (1-5)

Segona victòria consecutiva del Juvenil B d’Òscar López, que després de vuit jornades és primer, amb 19 punts al sarró. L’EF Mataró va tenir molts problemes per resistir el bon joc dels blaugranes, que van obrir el marcador al minut 2, quan Marc Alegre va avançar els culers (0-1). El Juvenil B va arrencar com una piconadora i gràcies a aquest bon nivell de joc, Juan David Fuentes va fer el segon en un tancar i obrir d’ulls (0-2, m. 5). Ja amb el partit controlat, els blaugranes van gestionar l’avantatge amb comoditat, i Zacarías va posar encara més terra de per mig (0-3, m. 23). El Mataró va escurçar distàncies al cap d’una estona (1-3, m. 43), però va ser tan sols un miratge. Juan David Fuentes signava el doblet (1-4, m. 56) i, al cap de tres minuts, Txús Alba ho rematava (1-5, m. 59) per fer pujar el cinquè i definitiu al marcador. En la següent jornada rebran l’Unificación Bellvitge, que ha baixat a la novena posició amb 11 punts.

CADET A – DAMM
Van llançats (4-1)

Inici immaculat del Cadet A de Sergi Milà a la Divisió d’Honor. Els blaugranes compten els partits per victòries, amb 15 gols a favor i tan sols un en contra. El cinquè triomf va arribar amb una golejada davant un dels rivals més forts de la categoria: la Damm. El Cadet A va anar per feina només començar, i es va avançar amb la diana d’Àngel Alarcón (1-0, m. 4). Van haver de passar molts minuts fins que el Cadet A va eixamplar el marge, quan Ilias va fer pujar el segon a l’electrònic (2-0, m. 57). El tram final del matx va ser molt mogut. Toni Caravaca sentenciava, a priori, el partit (3-0, m. 74), però la Damm es resistia a donar l’encontre per perdut (3-1, m. 76). La resposta immediata i definitiva dels culers va arribar amb el gol d’Aleix Garrido (4-1, m. 79), per segellar el ple de victòries. Són segons, empatats a 15 punts amb l’Espanyol i visitaran el camp del Cornellà en la pròxima jornada, que ocupa la desena posició.

EF BASE CALAFELL - CADET B
Invictes amb un partit menys (1-2)

Tres triomfs en tres partits pels de Marc Serra, que compten amb un partit menys disputat. Els blaugranes visitaven el camp del Calafell en la quarta jornada del Grup 1 de la Lliga Preferent, una visita que podia semblar força assequible a priori però que va requerir el màxim esforç del Cadet B. Els culers es van avançar en el marcador després d’un grapat de minuts, amb un gol de Cristóbal Muñoz (1-0, m. 20). Ràpidament els locals es van posar les piles per empatar el matx (1-1, m. 39). La resposta dels blaugranes va ser immediata: Cristóbal Muñoz es va erigir en l’heroi del Cadet B, ja que amb el seu doblet (1-2, m. 39) va desfer l’empat, per assegurar la imbatibilitat i el ple de punts. El Cadet B, amb un partit menys, és tercer amb nou punts, a un del líder: el Cornellà, contra qui s’enfrontaran en la següent jornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

F. BASE REUS – INFANTIL A
Reacció de mèrit (1-2)

Tot i el gol matiner del Reus, obra d’Ignasi Tarrés (1-0, m. 4), l’Infantil A va saber sobreposar-se al marcador i va aconseguir la quarta victòria a la Lliga, la segona de manera consecutiva. Abans del descans, Landry Céphas Farré va situar l’empat al marcador (1-1, m. 34). Els de David Sànchez van collar de valent i, finalment, van sumar els tres punts gràcies a un gol de Ianis Tarba (1-2, m. 58). Així doncs, l’Infantil A ocupa la primera posició amb 12 punts i rebran al Sant Gabriel, tretzè classificat, en la pròxima jornada.

INFANTIL B – NÀSTIC B
Golejada per recuperar sensacions (5-0)

L’Infantil B va sumar la quarta victòria de la temporada, la segona de manera consecutiva, després de vèncer al Nàstic de Tarragona B per 5-0. Amb aquest resultat, escalen fins a la segona posició amb deu punts, a dos del líder, que és el Prat amb 12. Els blaugranes van beneficiar-se d’una acció desafortunada, en què Roger Anglès va marcar-se en pròpia porta (1-0, m. 9). Xavi Castellanos (2-0, m. 25) i Gibert Jordana (3-0, m. 39) van posar terra de per mig en el marcador. Novament, un altre gol en pròpia del conjunt tarragoní, d’Izan Santiago, va afavorir el resultat (4-0, m. 50) i Pau Cubarsi va sentenciar el triomf amb un altre gol (5-0, m. 63). En la pròxima jornada, els d’Albert Puig visitaran el camp de l’Escola Futbol Base Calafell, que ocupa la dotzena posició.

INFANTIL B-NÀSTIC

L’HOSPITALET – ALEVÍ A
Recuperen el liderat (0-7)

Tot i portar un partit menys disputat, els de Jordi Pérez han recuperat el liderat amb la victòria contra L’Hospitalet, gràcies al millor gol average. Els cosins germans Fernández Casino van anotar quatre dels set gols del partit: Antonio va anotar els dos primers i també va tancar la golejada (0-1, m. 4; 0-2, m. 10 i 0-7, m. 59); Guillermo va ser l’encarregat d’anotar el cinquè (0-5, m. 35). També es van afegir com a golejadors Samakou Nomoko (0-3, m. 20), Nil Teixidor (0-4, m. 28) i Pedro Rodríguez (0-6, m. 45). La pròxima jornada, l’Aleví A visitarà el sempre complicat camp de la Damm, que és cinquè amb set punts.

ALEVÍ B - DAMM A
Segueixen amb el ple de victòries (5-2)

Quatre victòries en quatre partits i liderat pels d’Èric Campos. L’Aleví B ha començat la temporada en plena forma i davant la Damm, en el partit del Grup 2 de la Lliga Preferent Aleví, ho van deixar clar. Els blaugranes van signar un inici fulgurant. Adam Argemí va indicar el camí de la victòria ben d’hora, avançant l’Aleví B (1-0, m. 3). Els culers tenien les piles ben carregades i David Juan va doblar l’avantatge (2-0, m. 11), i Jan Ferrer posava encara més terra de per mig (3-0, m. 19). Mentrestant, la Damm intentava apropar-se en el marcador (3-1, m. 33), però Aymar Llanas va donar un cop de puny sobre la taula immediatament després (4-1, m. 37). Biel Cabezas va sentenciar el partit pocs minuts després (5-1, m. 40), i la Damm maquillava el resultat final (5-2, m. 45). Són primers amb 12 punts i rebran al Badalona, que és novè, en la pròxima jornada.

ALEVÍ B-DAMM

ALEVÍ C – EF GAVÀ D
Reacció de líders (7-3)

Els nois d’Álex Urrestarazu van demostrar que saben sobreposar-se a qualsevol adversitat. Tot i anar tres vegades per darrere al marcador, van aconseguir un triomf molt meritori. Anas Koubaa va anotar el primer (0-1, m. 16) i, en la jugada següent, David Obinna va aconseguir la igualada (1-1, m. 16). El Gavà va tornar a avançar-se al marcador amb gol de Jan Barbarà (1-2, mi. 28) i la reacció blaugrana va ser immediata, gràcies a Ïu Martínez (2-2, m. 29). El doblet de Jan els va servir per situar-se, novament, pel davant al marcador (2-3, m. 35), però Michal Zuk va col·locar l’empat al marcador (3-3, m. 37). L’Aleví C va estar més afortunat de cara a porta i va sentenciar el partit amb els gols de Nabil Kaaouach (4-3, m. 42), Fran Orduña (5-3, m. 51), David Obina amb el seu doblet (6-3, m. 55) i Arnau Luque (7-3, m. 60). Amb aquests tres punts, el Barça es manté líder amb nou punts i visitarà el camp de la Fundació Unió Esportiva Cornellà, que és segon, empatat a punts contra els blaugranes.

SARRIÀ CP – ALEVÍ D
Tercera victòria en tres partits (1-6)

En la visita al Sarrià, els de Pau Moral van certificar un gran inici de temporada al grup 2 de la Primera Divisió. L’Aleví D blaugrana es va endur els 3 punts després d’una golejada per 1-6 i s’aferren al lideratge de la categoria. El primer quart d’hora frenètic el va inaugurar Fernando Maria (0-1, m. 7), i el van seguir Eloi Gómez (0-2, m. 9), Genís Clua (0-3, m. 11), i de nou Eloi, amb un doblet (0-4, m. 14). Quatre gols en menys de 15 minuts que van deixar el partit pràcticament sentenciat de primer moment. El Sarrià va retallar distàncies (1-4, m. 27), però va ser tan sols un miratge. Pedro Demiddi va fer el cinquè (1-5, m. 52), i Ismael Ziani va anotar el sisè i definitiu (1-6, m. 56). L’Aleví D presenta una mitjana de 5 gols per partit i és primer a la classificació amb nou punts. En la propera jornada rebran al Can Buxeres, que és quinzè a la classificació amb un punt.

CAN RULL – BENJAMÍ A
Quarta victòria i quart festival de gols (0-11)

El Benjamí A continua, una jornada més, amb el seu idil·li amb el gol. Ja sumen 46 gols en els quatre partits disputats i només n’han rebut dos. Contra el Can Rull, van deixar, pràcticament, sentenciat el partit en el primer quart. Daniel Navarro (0-1, m. 6), Ruslan Mba (0-2, m. 7) i Ebrima amb un doblet (0-3, m. 8 i 0-4, m. 10) van deixar encarrilat el partit. Oriol Morató (0-5, m. 17) i Roc Martínez (0-6, m. 23) van sumar-se al festival en el segon quart. Ebrima va completar el seu pòquer de gols (0-7, m. 26 i 0-9, m. 30). Oriol Morató va completar el seu doblet (0-8, m. 27) i Erik Rodríguez (0-10, m. 37) i Roc Martínez (0-11, m. 42), que també va anotar dos gols, van culminar la golejada. Els blaugranes continuen líders indiscutibles amb 12 punts. En la pròxima jornada rebran al Vilassar Mar, segon classificat amb 10 punts.

BENJAMÍ B – JÀBAC I TERRASSA
En la línia a seguir (4-0)

El Benjamí B va tornar a demostrar que el resultat de la primera jornada va ser una relliscada (4-0 contra l’Espanyol). Amb la victòria per 4-0 contra el Jàbac i Terrassa, ja sumen 17 gols a favor i cap en contra en els tres últims partits. Això sí, els gols van trigar a arribar. Fins a l’últim quart no va obrir la llauna Pol Puigmal (1-0, m. 41). Amb el primer gol anotat, els altres van venir rodats. Marc Alpha va marcar de seguida (2-0, m. 45) i en el tram final van sentenciar el partit amb els gols d’Ignasi Bassas (3-0, m. 47) i Aniol Comajuncosas (4-0, m. 48). Amb aquesta victòria, els de Mario Garcia sumen nou punts i es mantenen a la sisena posició, a només tres punts del líder: la Damm. El pròxim part dels blaugranes serà al camp del Mercantil, vuitè classificat.

BENJAMÍ C – BLANCA SUBUR
Tercera golejada i continuen líders (6-0)

El Benjamí C de David Sánchez compta els partits per golejades. Si bé en la primera jornada van vèncer per 3-7 contra l’Atlètic Sant Just i per 8-0 amb el Corbera; en aquesta tercera van vèncer per 6-0 al Blanca Subur. Joan Segura va obrir la llauna de penal (1-0, m. 9) i Iker Nsnag va anotar en el segon quart (2-0, m. 19). En l’inici del tercer temps, Gragos Bivol (3-0, m. 26) i Piero Ferrari (4-0, m. 28) van aconseguir distanciar-se en el marcador. Lucas Bernal va veure porta també (5-0, m. 40) i el mateix Dragos Bivol va sentenciar el marcador amb el seu doblet (6-0, m. 46). Així doncs, el Benjamí C continua líder amb nou punts i visitarà el camp del Terlenka Barcelonista la següent jornada.

SANT JOAN DESPÍ - BENJAMÍ D
Primer empat de la temporada (3-3)

Partit ple d’alternatives en la visita del Benjamí D a Sant Joan Despí. Els de Mario Jordano van signar el primer empat de la competició al Grup 2 de la Primera Divisió després de 3 jornades, i ocupen el novè lloc en la taula classificatòria a cinc punts del líder: el Martinenc. Els locals es van avançar poc després de començar (1-0, m. 5), però de seguida, el Benjamí D va plantar cara i va empatar mitjançant Johann Oriol (1-1, m. 9). El Sant Joan Despí es va tornar a avançar (2-1, m. 17), però els blaugranes van mostrar de nou resistència, amb el doblet de Johann Oriol (2-2, m. 29). Els locals van agafar una altra vegada la iniciativa (3-2, m. 37), però Víctor va fer pujar l’empat definitiu al marcador (3-3, m. 39). En la pròxima jornada rebran al Prat, que és sisè amb dos punts més que els blaugranes.

PB VALLIRANA – PREBENJAMÍ
La tercera és la bona (0-8)

Els més menuts del futbol formatiu van aconseguir la primera victòria de la temporada. Després d’empatar (1-1) a la primera jornada contra el Sant Andreu de la Barca i de perdre (1-2) contra l’Abrera, el Prebenjamí va vèncer a la PB Vallirana per 0-8. Aitor Martínez va obrir la llauna (0-1, min 6) i Gerard Majoral va anotar el primer dels quatre gols en el primer quart (0-2, m. 8). El mateix Majoral va veure porta dues vegades en el segon quart (0-3, m. 19 i 0-4, m. 24). En l’inici del tercer temps, Joan Chaparro es va sumar a la festa golejadora (0-5, m. 26) i Alex Stetsenko, en una acció desafortunada, es va marcar en pròpia porta (0-6, m. 36). Ja en l’últim quart, Joan Chaparro va anotar el segon del seu compte particular (0-7, m. 46) i Gerard Majoral va tancar la golejada amb el seu pòquer de gols (0-8, m. 48). D’aquesta manera, els de Daniel Segovia es col·loquen setens a la classificació amb quatre punts i jugaran la pròxima jornada contra el Santfeliuenc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut