Trobada del Cadet A amb la Barça Academy de Kunming

Trobada del Cadet A amb la Barça Academy de Kunming

Els petits jugadors xinesos han conegut i s’han fotografiat amb les joves promeses de la Masia que entrena Sergi Milà i han compartit, entre somriures, un rondo amb ells

El Cadet A, que aquests dies es troba a la Xina participant en LaLiga Hope Cup, a la localitat de Kunming, ha rebut avui divendres una visita molt especial, la dels nois de la Barça Academy de Kunming, una de les sis Barça Academys que el Club té actualment a la Xina.

Els joves de la Barça Academy de Kunming han compartit una estona amb els jugadors de Sergi Milà. Una trobada que, a banda de les fotos i de les salutacions habituals, ha inclòs també un rondo conjunt que ha fet les delícies dels joves futbolistes xinesos.

La trobada ha suposat una estona d’esbarjo i diversió pel jugadors del Cadet A, enmig de la seva participació en aquest torneig en terres xineses que ha reunit a sis equips de La Liga – FC Barcelona, València, Alabés, Sevilla, Espanyol i Atlètic de Madrid- i sis clubs xinesos. L’equip de Sergi Milà ha guanyat fins ara els tres partits jugats a la fase prèvia contra el Sevilla (1-0), Guangzhou Evergrande (2-1) i Hebei China Fortune (4-2)  i demà disputarà els quarts de final davant el Shangai SIPG FC.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut