LaLiga Promises Internacional tanca la temporada al futbol formatiu

LaLiga Promises Internacional tanca la temporada al futbol formatiu

L’Aleví A, que viatja avui a Nova York, disputarà la primera fase del torneig a partir del divendres 28 de juny contra el Chivas (Mèxic), València i l’equip local del Hoboken City

La temporada oficial del futbol formatiu amateur del FC Barcelona finalitza aquesta setmana als Estats Units. L’Aleví A, finalista a la passada edició de LaLiga Promises Nacional disputada fa 10 dies a Vila-real, viatja avui cap a Nova York per disputar el V Torneig Internacional LaLiga Promises. Un campionat que els blaugranes ja han conquerit en tres ocasions a les edicions disputades els anys 2014, 2015 i 2016 a Lima, Barranquilla i Nova York, respectivament.

L’Aleví A, enquadrat al Grup A, s’enfrontarà a la primera fase el divendres 28 de juny contra el Chivas de Guadalajara (Mèxic), a les 17 hores CET, i a les 02.30 hores CET contra el València en un partit que es disputarà per primera vegada a les 20.30 hores de Nova York en un intent de la Lliga de Futbol Professional per captar la màxima assistència d’aficionats locals al Sinatra Park Soccer Field de Hoboken a New Jersey. El darrer partit del Barça a la fase de grups serà contra l’equip local del Hoboken City, el dissabte 29 de juny a les 17.00 hores CET, les 11.00 hores a New York. Tots els partits del Barça es podran veure a Gol TV.

El Barça, si es classifica primer o segon de grup, es creuarà amb el integrants del Grup B que formen Atlètic de Madrid, Vila-real, New York City i Benfica. Al Grup C trobem al Real Madrid, Betis, Club América i Liverpool i al Grup D figuren el Sevilla, Inter, Guangzhou i l’Espanyol, actual campió del torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut