El Cadet B i l’Infantil B es proclamen campions!

El Cadet B i l’Infantil B es proclamen campions!

L’equip de Sergi Milà supera el Cambrils Unió, per 2-0, mentre que els nois de David Sánchez s’imposen per 3-1 a l’Escola F. Gavà en un altre gran cap de setmana pel futbol formatiu amateur

CADET B – CAMBRILS UNIÓ

Campions de Lliga! (2-0)

Després de 30 jornades, amb un pols més que disputat amb el Reus Deportiu, el Cadet B ja pot dir que és campió de Lliga. Per fer-ho, havia de guanyar al Cambrils Unió en la darrera jornada del campionat. I els de Sergi Milà van fer els deures i van derrotar els tarragonins per 2-0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes van decidir el matx en un gran primer temps en el qual es van anotar les dues dianes del duel. Gavi, al minut 5, i Ángel Alarcón, al minut 28, van ser els artífexs de la victòria del Cadet B que sentenciava el campionat de Lliga. Un títol suat i merescut. Els blaugranes han sumat un total de 76 punts en 30 jornades – 24 victòries, 4 empats i 2 derrotes – i han anotat 137 gols a favor i tan sols n'han encaixat quinze. Uns números absolutament brillants. Enhorabona campions!

INFANTIL B – ESCOLA F. GAVÀ

També celebren el títol! (3-1)

L’Infantil B s’ha coronat campió de Lliga en un tram final de temporada apassionant. Finalment, els de David Sánchez s’han proclamat campions després de derrotar a l’Escola F. Gavà per 3-1. Jan Quiles, amb un doblet, ha aplanat el camí de la victòria. El davanter ha marcat al minut 26 i ha repetit en el minut 48. El triomf, però, s’ha hagut de suar. El conjunt visitant ha retallat distàncies al minut 60 i ha posat la por al cos del conjunt blaugrana. Però la situació ha durat ben poc, ja que l’infantil B ha reaccionat immediatament. Pol Montesinos ha fet el tercer i definitiu gol que sentenciava el matx i la Lliga. Tot i la victòria del Sant Ildelfons, el segon classificat, el gol ‘average’ ha certificat el títol de Lliga pels culers. L’Infantil B tanca la temporada amb 68 punts –21 victòries, cinc empats i quatre derrotes– amb un total de 86 gols a favor i 25 en contra. Felicitats equip!

ALEVÍ A – ESCOLA F. GAVÀ

Ple de victòries (10-1)

L’equip dirigit per Marc Serra va tancar la Lliga amb una contundent victòria davant l’Escola F. Gavà que, a més, significava acabar la temporada havent guanyat tots els partits –30 de 30-. Tot i el resultat final, l’inici del duel va ser igualat. Els culers van obrir el marcador amb dos gols matiners de Marc Bernal i Xavi Castellanos però el conjunt visitant va retallar distàncies des dels onzemetres (min. 11). Però, a partir del minut 23, la maquinària blaugrana va començar a treballar. Fins a vuit gols més ens va deixar l’Aleví A amb la firma de Pau Cubarsí (3), Marc Bernal, que en va fer dos més, Xavi Castellanos, David Sáez i Shane Kluivert. Així doncs, l’Aleví A s’acomiada de la temporada amb matrícula d’honor: campions de Lliga i ple de victòries.

PARETS – ALEVÍ B

S’acomiaden de la temporada amb matrícula d’honor (2-12)

Després de proclamar-se campions la setmana passada, l’Aleví B va tancar el passat diumenge la temporada amb una victòria espectacular davant el Parets (2-12). Tot i el resultat tan aparatós, el quadre local es va avançar en el marcador amb un gol matiner (min 2). Però el màxim golejador blaugrana, Joel Escaler, va empatar el duel set minuts després. Genís Torrelles posaria als seus per davant al minut 14 i a partir d’aquí els culers ja no van cedir opcions al rival. Després d’encaixar un gol en pròpia porteria, el Parets va tornar a retallar diferències amb el 2 a 3 (min 28). Però el gol no va fer tremolar als culers.  A l’equador de l’enfrontament, els de Jordi Pérez van activar la maquinària ofensiva i van marcar fins a nou dianes més: Joel Escaler (3), Genís Torrelles (2), Jan Martínez (2), Xavi Espart i Lassana Diaby van ser els artífexs de la sentència blaugrana. Així doncs, l’Aleví B posa el cadenat a la temporada com a campió amb 87 punts i havent guanyat 29 dels 30 partits. 

ALEVÍ C – SANT JOAN DESPÍ

No s’aturen (7-1)

Tot i ja ser campions de Lliga, l’Aleví C segueix demostrant tot el seu potencial. Aquesta vegada ho va fer imposant-se per un contundent 7-1 al Sant Joan Despí, el segon classificat de la competició. Els culers van sortir decidits a buscar els tres punts, ja que Guillermo Fernández va obrir la llauna amb dos gols en deu minuts –mins. 3 i 9-. Després d’una fase del partit més pausada, els de Dani Horcas van tornar a enllaçar uns bons minuts a l’equador del matx quan van anotar Albert Vicens, Madou Murcia i Guillermo Fernández, que va completar un hat-trick. Ja en el tram final, els culers van marcar dos gols més –un en pròpia porteria del conjunt visitant i un altre de Samakou Nomoko– que van arribar després que el Sant Joan Despí fes el gol de l’honor. El 7-1 final reflecteix el bon moment de forma de l’Aleví C que, a falta d’una jornada, ha guanyat tots els enfrontaments. Precisament, l'últim matx és dissabte vinent davant el Sant Ildelfons.

PB COLLBLANC SANTS – ALEVÍ D

Bona victòria culer (1-16)

Els de Pau Moral han aconseguit una nova victòria, ja com a campions de Lliga de forma matemàtica, al feu de la Penya Barcelonista Collblanc Sants (1-16). A més, ha estat la segona major golejada a domicili aquesta temporada per als culers. L’Aleví D no va donar opció al seu rival que va tenir alguna esperança de puntuar amb l’1-2 (m. 19). Però, el cert és que els blaugranes van ser molt superiors en totes les fases del duel. Broulaye Chama (4), Pol López (4), Àlex Cantarell (3), Jan Ferrer (2), Jean Paul Samir, David Juan i Biel Cabezas van ser autors de les dianes de l’equip i van dibuixar una nova victòria de color blaugrana. La darrera jornada es disputarà dissabte vinent, on els culers rebran l’Escola F. Gavà a la Ciutat Esportiva.

SITGES – BENJAMÍ A

Només saben guanyar (1-10)

El Benjamí A va tancar la temporada amb un triomf solvent a domicili sobre el Sitges (1-10). Els culers no van donar opció al conjunt local. David Obinna va avançar ben d’hora als d’Òscar Jorquera (m. 2). I a partir d’aquí, els blaugrana van ser una piconadora. Jordi Pesquer va ser el principal protagonista amb un hat-trick –un de penal– juntament amb Obinna, que va fer un doblet. També es van sumar a la festa Raúl Expósito, Pau Bergés, Ïu Martínez i Pol Vila amb un gol cadascú. Una victòria que posa la cirereta al pastís després d’una temporada brillant per part del combinat culer en la qual han aconseguit guanyar tots els partits de la competició (30 de 30). 

BENJAMÍ B – VIC RIUPRIMER

La millor cloenda possible (4-0)

El Benjamí B va tancar la temporada dissabte passat amb una nova victòria. Els de Juanan Gil es van imposar al Vic Riuprimer per 4-0 i van arribar a l’escandalosa xifra de 203 gols a favor. Els blaugranes van decidir el duel en uns primers quinze minuts brillants on es van veure tres dels quatre gols del partit, obra de Genís Clua, Fernando María i Pedro Demiddi. Passat l’equador del partit, els culers van anotar una diana més -de Sergi Mayans- que sentenciava l’enfrontament. El conjunt barceloní ha acabat la Lliga com a campió amb 87 punts dels 90 possibles. A més, com dèiem abans, ha anotat un total de 203 gols i tan sols n'ha encaixat dinou. Unes xifres de campió amb majúscules.

BENJAMÍ C – FE AT. VILAFRANCA

Golejada dels campions! (12-1)

Els nois d’Albert Puig van golejar (12-1) a la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el duel corresponent a la 29a jornada lliguera. Els blaugrana, ja proclamats vigents campions de la competició domèstica, van portar la iniciativa del duel de principi a fi. Ruslan Mba va ser el màxim golejador amb sis gols, seguit d’Ebrima Tunkara amb un pòquer de dianes. Amb aquest triomf – i a falta de dues jornades per finalitzar el curs – els  blaugrana sumen 87 punts amb un espectacular balanç: ple de victòries en les 29 jornades disputades fins aleshores. El pròxim rival dels culers serà el Blanca Subur CF a domicili el dissabte vinent.

SANTA EULÀLIA – BENJAMÍ D

A un pas del títol (3-4)

El Benjamí D va guanyar, no sense patir, i ha fet un pas més cap al títol de Lliga. Els de David Sánchez van superar el Santa Eulàlia (3-4) en un duel que va tenir dues fases clarament diferenciades. La primera, va tenir un clar color blaugrana. Els culers van marcar, en deu minuts, un total de quatre gols en un inici de partit frenètic. Les dianes van dur la firma de Marc Alpha, Iñaki Piña, Unai Jiménez i Radion Kalashnykov. Però el quadre local va reaccionar i van marcar tres gols pràcticament consecutius per posar contra les cordes a l’equip blaugrana. Però, finalment, els tres punts van anar al caseller culer. Ara, el Benjamí D pot sentenciar la Lliga en la darrera jornada del campionat que es disputarà dijous davant el Sant Gabriel.

PREBENJAMÍ – GAVÀ MAR

Lluitaran pel campionat fins al final (11-1)

El Prebenjamí no es rendeix fàcilment. Els de Dani Segovia van tornar a guanyar i golejar, aquest cop al Gavà Mar (11-1). Un triomf contundent que es va començar a cuinar a partir del minut disset, ja que els primers compassos del duel van ser igualats. Divine Ikkena va avançar als culers al minut sis però el conjunt visitant va tornar a equilibrar les forces quatre minuts després amb un gol en pròpia porteria. Però, com dèiem, després del primer quart d'hora l’equip  va ser una piconadora. Fins a deu gols més vam veure a la Ciutat Esportiva, tots tenyits de blaugrana. Darwin (4), Dragos (2), Íker Nsang (2), Lucas Bernal i Quim Cárcel van ser els golejadors, a més d’Ikenna, de la victòria blaugrana. La propera jornada, la darrera del campionat, és dissabte vinent davant el Santfeliuenc.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut