Una jornada de campionat!

El Cadet A, l’Aleví A, l’Aleví D, el Benjamí A, el Benjamí B i el Benjamí C conquisten els seus respectius títols lliguers i dibuixen un cap de setmana pletòric pel futbol formatiu amateur blaugrana on també s’ha guanyat la TAR Cup i el Torneig de Sistrells

GIMNÀSTIC MANRESA – CADET A
L’onzena lliga consecutiva cadet ja és blaugrana! (1-4)

Espectacular final de campionat el que va protagonitzar ahir el Cadet A. Els nois de Carles Martínez es van imposar per un contundent (1-4) al difícil camp del Gimnàstic de Manresa, en un partit perfecte, i van guanyar un títol de Lliga que arriba poques setmanes després del seu èxit al MIC 2019. És, a més, l’onzena lliga consecutiva cadet de Divisió d’Honor que suma el FC Barcelona, gran dominador a Catalunya d’aquesta categoria que recull tot el treball fet amb anterioritat al futbol formatiu. Leo dos Reis (m. 14) i Fermín (m. 31) van ser els encarregats de donar-li la volta al marcador a la primera part després del gol inicial d’Adarve (m. 2). Xavi Simons (m. 44) i Òscar Grela (m. 79) van arrodonir el resultat després del descans obrint la porta a una gran celebració de tot l’equip sobre la gespa. El Cadet A tancarà la temporada el proper cap de setmana a casa contra l’At. Segre, quinzè classificat, i es centrarà ja en la Copa Catalunya.

El Cadet A, campió de Lliga

CADET B – CAN BUXERES
Recuperen el liderat! (6-0)

El Cadet B no només va fer els deures i va superar de forma contundent al Can Buxeres (6-0) sinó que va aprofitar l'ensopegada del Reus a camp del Prat per tornar a recuperar el liderat a falta de dues jornades. Pel que fa al partit, els nois de Sergi Mila van encarrilar l'enfrontament ben d'hora quan Gavi va obrir el marcador al minut 7. Després, el partit va entrar en una fase d'escasses ocasions i va costar obrir escletxa al partit. No va ser fins al minut 36 quan Ilias va fer el segon. Tres minuts després, Pol Muñoz va sentenciar el matx amb el tercer gol. Ja a la segona meitat, Ilias va fer un doblet i el quart gol pels seus. Angel Alarcón i Pablo Sánchez van acabar de completar la golejada amb un gol cadascun. El triomf i l'empat del Reus davant el Prat capgira la situació i els culers recuperen el lideratge gràcies al gol 'average' particular quan només resten dues jornades per finalitzar la Lliga. En la propera jornada els blaugranes es veuran les cares amb el Tortosa, darrer classificat.

SANT ANDREU – INFANTIL A
Remuntada de mèrit (2-4)

L’Infantil A d’Álex Urrestarazu va haver de suar un partit que se li va posar costa amunt, ja que a la mitja hora l’equip blaugrana perdia per 2 a 0. Però els culers van tirar d’orgull i talent i es van acabar enduent tres punts amb tot el mereixement. Les dianes de Javi Alba, Kareem, Bilal i un gol en pròpia de l’equip local en l’última mitja hora de joc, van certificar els tres punts per als barcelonins. Amb aquest triomf, l’equip referma la tercera plaça, posició en la qual tancarà la temporada. L’Infantil A disputarà la jornada de la cloenda diumenge vinent a casa davant l’Atlètic Segre, desè classificat, i passarà a centrar-se en la Copa Catalunya.

INFANTIL B – FIF LLEIDA
Triomf important abans de tota una final (3-1)

L’Infantil B va guanyar per 3 a 1 al FIF Lleida i, de retruc, va retallar diferencies amb el líder, el Sant Ildefons, que va empatar. Els blaugranes van obrir el marcador gràcies a un gol matiner d’Ivan Rodríguez al minut 6. Però el conjunt visitant va reaccionar i va empatar des dels onze metres vint minuts més tard. El gol va semblar activar l’equip de David Sánchez i, després d’un inici igualat, Arnau Pradas va posar per davant a l’Infantil B de forma definitiva. I ja en el tram final del duel, Pau Prim va certificar el triomf pels seus amb el tercer i definitiu gol. Els dos resultats de la jornada – el de l’Infantil B i el Sant Ildelfons- ofereixen l’oportunitat als blaugranes de dependre d’ells mateixos per aixecar el títol. Per això, serà necessari guanyar per, com a mínim, dos gols de diferència la propera jornada contra el líder. Això serà dissabte vinent.

ALEVÍ A – GIMNÀSTIC MANRESA B
Campions de Lliga! (6-1)

L’Aleví A es va proclamar campió de Lliga després de superar al Gimnàstic de Manresa B, el segon classificat. Els culers no van cedir ni una mínima opció al conjunt visitant i van aprofitar el primer ‘match-ball’ per guanyar la competició domèstica. Des del primer minut de partit, els de Marc Serra van tenir la iniciativa i el domini total de totes les facetes del joc. Els blaugranes van obrir la llauna gràcies a la diana d’Albert Navarro al minut 6 i els altres gols se’ls van repartir fins a cinc jugadors diferents: Marc Bernal, Pau Cubarsi, Dani Ávila, Lamine Yamal i Xavi Castellanos van ser els artífexs de la golejada que permetia als barcelonins proclamar-se campions de Lliga. Però, tot i ja ser vencedors, l’Aleví A encara té reptes. El dissabte vinent els homes de Marc Serra es desplacen fins a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per enfrontar-se a l’Espanyol B, cinquè classificat. A més, amb l’al·licient d’acabar la temporada amb un ple de victòries. De moment ja van 28 de 28. Felicitats campions!

L'Aleví A, campió de Lliga

GIMNÀSTIC MANRESA – ALEVÍ B
Triomf abans del partit decisiu (0-7)

Triomf d’una gran transcendència de l’Aleví B en la seva visita a Manresa (0-7). Uns minuts inicials molt bons dels nois de Jordi Pérez van assegurar el correctiu blaugrana. I és que els culers van marcar tres gols en quatre minuts – entre el 8 i el 12 – gràcies a l’efectivitat de Jofre Torrents, Guillem Víctor i Jan Martínez. Amb la tranquil·litat que donava el coixí de tres gols, els petits de l’Aleví B van desplegar el seu millor joc. D’aquesta manera van arribar la resta de gols. Al minut 23 Pol Caramés va fer el quart abans que Denis Cruz, Xavi Espart i, de nou, Jan Martínez completessin la golejada (0-7). La victòria permet els culers afrontar la ‘final’ del dissabte vinent davant l’Espanyol, el segon classificat i amb els mateixos punts que els culers (81). Si els culers sumen els tres punts davant el conjunt blanc-i-blau, serien campions de Lliga de forma matemàtica.

ALEVÍ C – TAR CUP 2019
Campions superant al Real Madrid als penals a la final (0-0) (4-3)

Gran torneig el que ha signat l’Aleví C de Dani Horcas a Taradell. L’Aleví C es va proclamar campió de la TAR Cup 2019 després de superar al Real Madrid per 4-3 a la tanda de penals de la final. Va ser el colofó perfecte a una final que va terminar sense gols (0-0) i a un torneig on han brillat de manera magistral els dos porters blaugranes. Dona la casualitat que l’Aleví C també es va classificar per a la final a la tanda de penals (3-2) contra l’Espanyol després d’un partit que també va finalitzar amb empat sense gols (0-0). Fins a les semifinals, l’Aleví C s’havia desfet del Betis als quarts de final (2-0) i de la Blanca Subur als vuitens de final (10-0). A la fase de grups havia guanyat al Baix Ter (6-0), Yokohama (4-0), Bangkok (5-0), Sabadell (3-0) i Taradell (11-0).

L'Aleví C, campió de la TAR CUP

CAN BUXERES – ALEVÍ D
Campions en l’últim sospir! (2-3)

Tot i que encara resten tres jornades per finalitzar la temporada, l’Aleví D no va desaprofitar l’oportunitat i es va coronar campió de Lliga en un partit que va ser molt igualat i que es va decidir al final. Els nois de Pau Moral van superar a domicili al Can Buxeres (2-3) en un partit que dominaven per 0 a 2 però que es va complicar. Pol López i David Juan van avançar als blaugranes però, com dèiem, el conjunt local va reaccionar bé i va tornar a equilibrar les forces amb l’empat a 2 que arribava al minut 38. Però el talent es va imposar i Broulaye Chama, el màxim golejador blaugrana, va marcar quan només faltaven dos minuts pel final. Així doncs, a falta de tres jornades l’Aleví D és ja campió de Lliga. Felicitats! El pròxim partit serà dissabte vinent davant l’Escola de Futbol Mataró, quinzè classificat.

L'Aleví D, campió de Lliga

SARRIÀ CP – BENJAMÍ A
També celebren el títol! (0-12)

Després de golejar a domicili al Sarrià CP (0-12), el Benjamí A es va proclamar campió de forma matemàtica. Els nois d’Óscar Jorquera van sortir decidits a conquistar el títol i no van donar opció al rival. Michal Zuk i David Obinna van demostrar perquè són els màxims golejadors de la competició. Tots dos futbolistes van signar un ‘hat-trick’ i van dibuixar una nova victòria blaugrana (28 de 28). La resta de gols van estar més repartits: Jordi Pesquer va obrir la llauna, Ïu Martínez i Pau Bergés van realitzar un doblet cadascú i Raúl Expósito va tancar el marcador amb el dotzè gol. El partit va ser una demostració del que ha sigut la temporada per aquest equip, on tots han aportat i han fet un pas més en la seva formació. Ja amb els deures fets, el proper compromís dels culers serà diumenge vinent davant l’Igualada, quart classificat. El Benjamí A encara té el repte d’acabar la temporada amb ple de victòries.

El Benjamí A, campió de Lliga

BENJAMÍ B – SABADELL
També es posen la corona! (6-3)

El triomf per 6 a 3 contra el Sabadell el passat diumenge va certificar el campionat i els de Juanan Gil  van conquistar el títol de Lliga. Però el partit no va ser gens fàcil per als culers. El Sabadell es va arribar a posar fins a dos cops per davant en el marcador durant el duel. Van ser els vallesans els que van obrir el marcador en el minut 7 però les dianes de Fernando María y Bryant Villalba van capgirar el marcador. Tanmateix, el conjunt visitant, com dèiem, es va tornar a posar per davant amb dos gols més (2-3, m. 28).  Tot i això, el Benjamí B va reaccionar a temps i va poder celebrar el títol a casa: Eloi Goméz, Morfing Siriki, Ismael Ziani i de nou Bryant van ser els artífexs de la remuntada. El proper compromís dels culers serà el pròxim dissabte ni més ni menys que davant l’Espanyol A, segon classificat.

El Benjamí B, campió de Lliga

BENJAMÍ C – X SISTRELLS CUP
Campions guanyant a l’Espanyol a la final (2-0)

Setmana perfecta del Benjamí C d’Albert Puig. El passat dijous es proclamava campió de Lliga després de superar a l’Igualada B per 9-0 i aquest cap de setmana s’adjudicava la X Sistrells Cup a Badalona imposant-se per 2-0 a l’Espanyol a la final. Ha estat, per tant, una setmana pletòrica ja que, per exemple, la seva trajectòria a la Sistrells Cup ha estat exemplar. Va superar a la primera fase al Sistrells (9-0), Hospitalet (5-0), Levante (3-1) i VSGF (5-0) per guanyar després al Celta (2-1) al quarts de final i al Girona a les semifinals (5-0). Els nois d’Albert Puig tornen el proper cap de setmana a la Lliga per enfrontar-se al Santfeliuenc, segon classificat.

El Benjamí C, campió a Sistrells

VILA OLÍMPICA – BENJAMÍ D
Derrota sense conseqüències (3-2)

El Benjamí D es va veure sorprès en la seva visita al feu del Vila Olímpica. Els de David Sánchez van sortir derrotats per 3 a 2 però la derrota del segon classificat, l’Escola F. Gavà B, deixa les coses tal com estaven, amb els culers líders. Tot i la desfeta, els blaugranes es van avançar en el marcador gràcies a un gol d’Unai Jiménez. Però el conjunt local va dominar els següents compassos del duel i a més van ser més efectius. Dos gols consecutius – al minut 12 i 15 – i un gol en el tram final van fer impossible la victòria blaugrana. Jaime Arenas va retallar distàncies però ja no hi va haver temps per més. Quan resten tres jornades per acabar el campionat el Benjamí D segueix depenent d’ell mateix per aixecar aquesta Lliga. El pròxim compromís és diumenge davant el Santfeliuenc, dotzè classificat.

PREBENJAMÍ – CASTELLDEFELS
Seguiran lluitant fins al final (15-0)

El Prebenjamí de Dani Segovia segueix demostrant jornada a jornada que lluitaran aquesta Lliga fins a l’últim segon. En la passada jornada, els culers van superar de forma contundent al Castelldefels en la que és, fins al moment, la major golejada de la temporada (15-0). Divine Ikenna (5), Joan Segura (2), Íker Nsang (2), Unax Hernández (2), Quim Cárcel (2) Lucas bernal i Dragos van ser els autors de la golejada en un duel que es va dominar des de principi a fi. Els barcelonins no depenen d’ells mateixos però esperaran una possible ensopegada del Sant Andreu de la Barca, líder ara mateix amb els mateixos punts que el Prebenjamí blaugrana (71). Dissabte vinent els culers visiten el feu del Sant Joan Despí B, onzè classificat.