Ple de victòries i dos nous títols abans de l’aturada

Ple de victòries i dos nous títols abans de l’aturada

Els equips del futbol formatiu amateur guanyen tots els partits de Lliga del cap de setmana, mentre que el Benjamí A i el Benjamí C s’emporten la Tres Cantos Cup i la Junior Soccer Cup, respectivament, a Madrid

MERCANTIL – CADET A
Decidits a pel títol (1-3)

Victòria amb remuntada del Cadet A al camp del Mercantil (1-3). Els de Carles Martínez van haver de capgirar el marcador després del gol del conjunt local quan havien transcorregut 20 minuts de partit. La reacció però va ser immediata. Leo dos Reis, el màxim golejador blaugrana, va empatar només tres minuts després del gol encaixat. No va ser fins a la segona part quan els barcelonins van consumar la remuntada. El mateix Leo va fer l’1 a 2 al minut 47, el segon del seu compte particular i el número 16 a la Lliga. I, quan restaven menys de deu minuts pel final, Juanda va fer el gol que sentenciava el matx (1-3, m. 71). Amb aquest triomf, el Cadet A segueix al capdamunt de la classificació amb 63 punts, cinc més que el Cornellà que és segon. En la propera jornada, els culers reben el Girona, tercer classificat, però abans disputaran el Torneig MIC durant la Setmana Santa.

ESCUELA SAN PEDRO SAN PABLO – INFANTIL A
Victòria patida davant del cuer (0-1)

L’Infantil A es va trobar en la seva visita a terres tarragonines amb un rival rocós. Va costar, i molt, superar al cuer de la classificació. Però, finalment, els d’Álex Urrestarazu es van acabar emportant els tres punts gràcies a un gol en la segona meitat de Bilal Achhiba (m. 51). Els culers van acabar dominant el partit però no van poder materialitzar cap ocasió que els hi donés tranquil·litat. Tot i això, l’Infantil A es va acabar emportant una victòria que els permet seguir tercers en la classificació, per darrere de l’Espanyol i del Girona. Després de l’aturada, els blaugranes rebran el Granollers, catorzè classificat. a la Ciutat Esportiva, però abans disputaran el Torneig MIC durant la Setmana Santa.

INFANTIL B – MERCANTIL
Volen lluitar la Lliga fins al final (3-0)

L’Infantil B va aconseguir una contundent victòria davant el Mercantil, el sisè classificat de la Lliga. Els de David Sánchez van encarrilar de pressa la victòria quan al minut 10, Tomás Marqués va fer el primer. A partir d’aquí, els nois de l’Infantil B van dominar el partit fins al final. Al minut 26, Adrian Simons va ampliar el marcador i, la diana donava certa seguretat a l’equip. Ja en la segona meitat, Aleix Galcerán va fer el tercer i definitiu gol que certificava el triomf dels culers. Amb aquest correctiu, l’Infantil B va demostrar que vol lluitar la Lliga fins a la darrera jornada. A dia d’avui, els blaugranes són segons amb 58 punts, cinc menys que el Sant Idelfons. A més, cal dir que l’Infantil B i el Sant Idelfons s’han de veure les cares en la penúltima jornada. El proper compromís és davant La Floresta, setè classificat, a domicili, però abans l’equip disputarà el Torneig Internacional Real Sociedad a Sant Sebastià.

ALEVÍ A – AT. SANT JUST
Segueixen trepitjant fort (6-0)

L’Aleví A de Marc Serra continua amb el ple de victòries a la Lliga. Dissabte passat, el conjunt blaugrana es va imposar a l’Atlètic de Sant Just (6-0) a la Ciutat Esportiva. El duel el van dominar els culers de principi a fi. El pitxitxi Lamine Yamal va obrir la llauna al minut 13 de partit. Un gol que va servir per desencallar el matx i perquè la batuta del duel passes a ser  de color blaugrana. Marc Bernal amb dos gols, un altre de Lamine i un doblet de Shane Kluivert, van completar la golejada de l’Aleví A sobre l’Atlètic Sant Just. Amb aquest triomf, els de Marc Serra se situen líders amb 75 punts, cinc més que el segon, el Gimnàstic Manresa B, i amb un partit menys. En la pròxima jornada, el dissabte 27 d’abril, l’Aleví visita el feu de la Damm B, el quart classificat, però abans disputaran el Torneig MIC de Futbol 11 durant la Setmana Santa.

FE CORNELLÀ – ALEVÍ B
També volen la Lliga (2-5)

L’Aleví B va sumar tres punts importants a domicili per seguir guanyant a l’Espanyol A aquest pols per la Lliga i, de pas, mantenir el ple de victòries. Els nois de Jordi Pérez van superar a la Fundació Unió Esportiva Cornellà (2-5) en el partit corresponent a la 26ª jornada del campionat. Un partit totalment dominat pels blaugrana. Genís Torrelles, en dos minuts de glòria –m. 11 i m. 12– va fer dos gols per encarrilar el triomf. Al minut 26, el conjunt local va retallar distàncies. Però només va ser un oasi en un desert, ja que els culers van reaccionar i dos minuts després van fer el tercer, obra de Joel Escaler. I en el tram final del partit, dues dianes més de l’Aleví B per sentenciar el partit gràcies a l’encert de Lassana i Xavi Espart. Els locals farien un gol més per maquillar el resultat i situar en el marcador el 2 a 5 definitiu. En la propera jornada els culers reben la Damm A, els tercers classificats, però abans disputaran el Torneig MIC de Futbol 7 durant la Setmana Santa.

ALEVÍ C – ESCOLA F. GAVÀ C
El campió no afluixa (12-1)

L’Aleví C segueix demostrant per què són els campions d’aquesta Lliga. En la passada jornada, els de Dani Horcas van golejar a l’Escola F. de Gavà C (12-1). L’inici va ser igualat, on el conjunt local es va avançar amb dos gols de Nil i Antonio i el Gavà va retallar distàncies (2-1, m. 10). Els barcelonins van desplegar el seu millor joc a partir del minut 20. Fins a deu gols més vam veure a la ciutat esportiva. A més, les dianes van estar molt repartides: un doblet del ‘pichichi’ Samakou Nomoko, un altre de Guillermo Fernández, dos gols més d’Antonio Fernández -que va completar un hat-trick-, un d’Arnau, Roger, Jaume Gabriel i un en pròpia porteria del conjunt visitant. El marcador final va ser de 12 a 1, resultat que serveix per mantenir el ple de victòries en Lliga. El proper partit serà el dia 27 d’abril al camp del Blanca Subur, però abans l’equip disputarà el Torneig Internacional On Sports Cup a Màlaga durant la Setmana Santa.

RACING SARRIÀ – ALEVÍ D
Molt a prop del títol (2-11)

Victòria contundent de l’Aleví D en la seva visita al camp del Racing de Sarrià (2-11). Un festival dels blaugrana, que ja són més a prop de conquistar el títol de Lliga. El màxim golejador de la competició, Broulaye Chama, amb un repòquer de gols, Àlex Cantarell amb un hat-trick, Aymar Llanas, amb un gol, Nicolàs, amb un altre, i Pol, amb un gol de penal, van ser els artífexs de la victòria. Amb aquest triomf, els culers només necessiten cinc punts més per ser campions de Lliga a falta de cinc jornades. En el proper partit, els de Pau Moral, líders amb 10 punts d’avantatge respecte al Terlenka Barcelonista, reben l’Espluguenc, el cuer, però abans disputaran l’East Mallorca Cup durant la Setmana Santa.

BENJAMÍ A – TRES CANTOS CUP
Campions superant al Betis a la final (2-0)

Impresionant torneig el que ha signat el Benjamí A aquest cap de setmana a Madrid. Els nois d’Òscar Jorquera s’han emportat la Tres Cantos Cup després de superar al Betis a la final per 2-0. El bon joc desplegat pels blaugranes a la final ha estat el fidel reflex d’un torneig perfecte on l’equip va superar a la Selecció d’Extremadura (9-0) i al Tres Cantos (10-0) en una primera fase on també va empatar amb el Leganés (1-1). Als quarts de final van superar per tercera vegada en aquesta temporada al ReaL Madrid (2-0) i a les semifinals van eliminar al Rayo Vallecano (3-0). El Benjamí A jugarà aquesta Setmana Santa la Íscar Cup a Tordesilla (Valladolid).

El Benjamí A, campió de la Tres Cantos Cup

BENJAMÍ B – SANT CUGAT ESPORT
Victòria per ser més líders (7-0)

El Benjamí B va sumar tres punts més contra el Sant Cugat Esport a la Ciutat Esportiva (7-0), en el partit corresponent a la 26a jornada.  Amb aquest triomf, l’equip entrenat per Juana Gil es consolida en la primera plaça de la classificació amb 75 punts, amb tan sols una derrota en tota la competició domèstica, i 9 punts més que l’Espanyol A.  El partit va estar dominat en tot moment pel conjunt culer que va disposar d’una gran efectivitat de cara la porteria visitant culminant així, una pluja de gols barcelonistes. Els anotadors del Benjamí B van ser Ismael Ziani i Genís Clua, per partida doble, i Fernando Mazón, Siriki i Sergi Mayans. La següent jornada serà contra el quart classificat, la FE Cornellà, en terreny contrari, però abans l’equip disputarà la Santa Ponça Cup a Mallorca durant la Setmana Santa.

BENJAMÍ C – TORNEIG JUNIOR SOCCER CUP
Campions superant a la Peña Leonesa a la final (6-1)

El Benjamí C d’Albert Puig va endur-se el Torneig Junior Soccer Cup, disputat a Torrejón de Velasco (Madrid) després de signar unes excel·lents eliminatòries i vèncer a la final per 6-1 a la Peña Leonesa. A la lliga, a falta de 4 jornades, el Benjamí C continua a velocitat de creuer sumant jornada rere jornada de tres en tres. Aquesta vegada, els d’Albert Puig van superar amb solvència al Terlenka Barcelonista a la Ciutat Esportiva (10-1), en el duel corresponent a la 25a jornada de la competició domèstica.  El partit va començar amb un intercanvi de cops ofensius constant. Quan només s’havien disputat sis minuts de partit el resultat era de 2-1 favorable als interessos blaugranes. A partir d’aquí, i fruit d’un gran joc coral combinat amb una gran defensa culer, el Benjamí C va col·locar la directa per certificar la golejada. Els anotadors blaugrana van ser: Sergi (3), Daniel, Erik, Ruslan i Ebrima (4). El pròxim compromís serà contra la Fundació Unió Esportiva Cornellà C, a domicili.

El Benjamí C, campió del Torneig Junior Soccer Cup

FE HOSPITALET AT. – BENJAMÍ D
Tres punts en majúscules (0-6)

El conjunt dirigit per David Sánchez va superar a la FE Hospitalet At. a domicili per 6 a 0. El partit va començar va amb molta intensitat i amb els dos equips molt ben posicionats sobre el terreny de joc. Però a partir d’un autogol d’Adonai, al minut 8 de partit, el duel es va trencar i el ritme el va imposar l’equip culer. Jaime Arenas va segellar el segon al minut 17 i amb el marcador favorable, els blaugrana van imposar el seu ritme de partit.  Tanmateix, els locals ho van provar per activa i per passiva però el Benjamí D va actuar d’ofici i va sumar tres punts en majúscules que el refermen en la primera posició amb 61 punts, quatre més que l’Escola F. Gavà B, en les 23 jornades disputades fins aleshores. Unai Jiménez (2), Oriol Oliver i Marc Capote van arrodonir la victòria. El proper partit serà contra la FE Cornellà D, vuitè classificat, a la Ciutat Esportiva, però abans l’equip disputarà el Torneig Primer Toque a Castelló durant la Setmana Santa.

PREBENJAMÍ – SANT ANDREU DE LA BARCA
Victòria per atrapar el líder! (3-2)

Triomf més que important del Prebenjamí. Els nois de Dani Segovia rebien a la Ciutat Esportiva al Sant Andreu de la Barca, el primer classificat. De fet, el conjunt visitant es va avançar primer en el marcador al minut 6. Però el gol encaixat va activar els blaugranes. Només cinc minuts després de la diana visitant, Ethien va empatar el duel. I, ja superat l’equador del partit, el Prebenjamí va tornar a colpejar, aquest cop gràcies a l’encert de Darwin, que va fer un doblet i posava el 3 a 1 momentani. Però la victòria encara s’havia de suar. Els culers van segellar el triomf en uns instants finals vibrants on el Sant Andreu de la Barca va retallar distàncies però no va fer perillar els tres punts. El triomf permet al Prebenjamí atrapar al Sant Andreu de la Barca en la classificació, tots dos ara amb 65 punts. El gol ‘average’, però, és favorable al rival d’aquest cap de setmana i els de Dani Segovia hauran  d’esperar una possible ensopegada en un dels cinc partits que resten. En la propera jornada, els blaugrana visitaran l’Escola F. Gavà D, tercer classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut