Victòria de líder del Cadet A

Victòria de líder del Cadet A

L’equip de Carles Martínez amplia diferències al front de la classificació gràcies al seu triomf de prestigi davant de la Damm (3-0)

CADET A – DAMM
Victòria de líder amb un gran futbol (3-0)

Victòria treballada i amb un gran futbol que consolida el lideratge a la Lliga del conjunt blaugrana. El Cadet A va superar a la Damm per 3 a 0 amb els gols d’Arnau Sola (m. 23), Roger Martínez (m. 28) i finalment Txús Alba (m. 57). El duel va estar força disputat en els primers compassos de joc, però la solidesa defensiva dels jugadors culers, juntament amb l’encert ofensiu, on el Barça va oferir un recital d’ADN Barça, van ser decisius per sumar els tres punts. Amb aquest triomf, els de Carles Martínez sumen 54 punts i superen en cinc punts al segon classificat, el Cornellà. El següent compromís lliguer serà en el camp de la Rapitenca, darrer classificat, el diumenge 31 de març.

PRAT – CADET B
Segueixen al capdamunt (1-4)

Correctiu important a domicili del Cadet B que va guanyar al Prat per 1 a 4. Els nois de Sergi Mila es van avançar en el marcador gràcies a una diana d’Aleix Garrido als 11 minuts, però el conjunt local va igualar el matx al minut 34. Després d’uns minuts parells, el talent del cadet B es va imposar i van sentenciar l’enfrontament amb els gols de Gavi (m. 41), Xavier Planas (m. 47) i Jordi Coca (m. 65). Amb aquesta victòria, els blaugrana segueixen guanyant el duel pel títol de Lliga al Reus, a qui avantatgen en un punt. El proper partit dels culers és dissabte vinent a casa davant el Piera, tretzè classificat.

INFANTIL A – JÀBAC I TERRASSA
Triomf solvent per mirar cap a dalt (7-0)

Els nois d’Álex Urrestarazu van superar al Jàbac Terrassa amb contundència (7-0) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el duel corresponent a la 24a jornada de la competició domèstica. El partit va estar controlat en tot moment pel combinat blaugrana que van estar molt encertat de cara la porteria rival. Al minut 4, Antonio Martín va avançar els culers amb un gran gol. Amb el control de l’esfèrica, l’Infantil A es va fer amb el ritme del matx. Un pòquer de gols d’Amadou Balde va encarrilar definitivament  l’enfrontament pel FC Barcelona. Cristóbal i Kareem van completar la golejada blaugrana. El pròxim partit serà contra el Reus Deportiu, onzè classificat, a domicili.

INFANTIL B – CASTELLDEFELS
Victòria per seguir somiant (3-1)

L’infantil B de David Sánchez va superar dissabte passat al Castelldefels per 3 a 1. Els blaugranes van sotmetre al conjunt visitant en els primers vint minuts, quan van sentenciar el partit. Al minut 12, el central Landry Céphas va marcar el primer. Sis minuts més tard, Iván Rodríguez va posar terra de per mig amb el 2 a 0. En el minut 22 va arribar el tercer gol de l’Infantil B, obra de Jan Quiles, que va deixar noquejat al Castelldefels. En el tram final de partit però, l’equip rival va maquillar el marcador amb el 3 a 1 definitiu. La victòria permet a l’infantil B, segon classificat, seguir l’estela del Sant Idelfons, que és a 5 punts. El proper compromís serà diumenge 31 contra l’Atlètic de Sant Just, vuitè classificat, un altre cop a casa.

ALEVÍ A – SANTBOIÀ
Es manté el ple de victòries (19-0)

L’Aleví A segueix invicte a la Lliga. El conjunt entrenat per Marc Serra va aconseguir el seu 22e triomf consecutiu contra el Santboià,  que els referma a la primera posició amb 66 punts, cinc més que el Nàstic Manresa B. El partit va ser un monòleg blaugrana. I és que, quan només s’havien disputat deu minut de joc, els culers ja guanyaven per un rigorós 4 a 0. Tot i això, l’Aleví A no va baixar el llistó i va continuar amb un nivell de joc molt alt. Finalment, autèntica pluja de gols que es va viure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els golejadors culers van ser: Xavi Castellanos (5), Albert Navarro, Marc Bernal (5), Lamine Yamal (5) i David Sáez (3). La propera jornada serà contra la Fundació Esportiva Cornellà B, tercer classificat, a la Ciutat Esportiva.

FUNDACIÓ BADALONA – ALEVÍ B
Maneta per seguir manant a la Lliga (0-5)

Amb una maneta, l’Aleví B va resoldre el seu compromís davant la Fundació Badalona (0-5) i segueix liderant la classificació. Al conjunt dirigit per Jordi Pérez li va costar marcar el primer gol però, un cop ho va fer, va encarrilar molt bé el matx. Així doncs, va ser en el minut 28 quan Joel Escaler va obrir la llauna. Dos minuts després, Jan Martínez faria el segon i, en la jugada pràcticament posterior, Xavi Espart va fer el 0 a 3. Joel Escaler va repetir com a golejador en el minut 52 i Quim Junyent arrodonia la victòria en els instants finals. L’Aleví B segueix contant els partits amb triomfs i encapçala la classificació amb 69 punts, tres més que l’Espanyol A. Els culers es dirigiran fins al camp del Sant Andreu, sisè classificat, per disputar el següent compromís el proper dissabte.

SITGES – ALEVÍ C
La Lliga ja es a tocar (2-17)

El conjunt de Dani Horcas va guanyar al Sitges per 2-17 a domicili, en el matx corresponent a la 22a jornada de la competició. Amb aquest triomf, els blaugrana continuen amb el ple de victòries i  no només fortifiquen la primera posició amb 69 punts sinó que es proclamaran campions de Lliga si guanyen el proper partit que disputaran dissabte contra el Mercantil, quart classificat. El duel va estar marcat per l’enorme efectivitat golejadora dels culers.  Samakou Nomoko, amb 5 dianes, va ser el màxim golejador dels barcelonins seguit d’Antonio i Guillermo amb quatre gols cadascun. També van marcar Roger Casadevall, Arnau Marés, Albert Vicens i Jaume Aghayedo.

SARRIÀ CP – ALEVÍ D
Primer empat de la temporada (2-2)

L’Aleví D va fregar la victòria a Sarrià però, un conjunt local molt combatiu, ho va evitar i els blaugrana van empatar el primer partit de la temporada. Els nois de Pau Moral es van avançar fins a dos cops en el marcador (0-1 i 1-2) gràcies a les dianes de Aymar Llanas i Pol López. Però el CP Sarrià va imposar una bona resistència i va deixar el partit en taules. Tot i l’empat, els blaugrana segueixen liderant la classificació amb set punts més que el Terlenka Barcelonista. El proper partit serà dissabte 30 de març davant l’Europa B, tretzè classificat.

BENJAMÍ A – CASTELLDEFELS
Més líders (17-0)

El Benjamí A continua sumant de tres en tres jornada rere jornada. Els blaugrana van superar còmodament al cuer de la Lliga, el Castelldefels, a la Ciutat Esportiva (17-0). L’enorme definició golejadora del conjunt blaugrana, va encaminar ràpidament el duel. En total 8 jugadors van protagonitzar com a mínim un gol favorable al combinat dirigit per Òscar Jorquera. David Obinna va ser el màxim artiller dels blaugrana amb 4 dianes. També van marcar Pau Puigvert (3), Michal Zuk (2), Raúl Expósito (2), Iu Martínez (3), Arnau Luque, Pol Vila i Jordi Pesquer. Amb aquest triomf, el Benjamí A és més líder amb un total de 66 punts en les 22 jornades disputades fins aleshores. El pròxim enfrontament serà contra el Cerdanyola del Vallès, tercer classificat, a domicili.  

DAMM – BENJAMÍ B
Triomf amb remuntada (1-4)

El Benjamí B de Juanan Gil va haver de remuntar a la Damm per endur-se els tres punts del municipal Teixonera. Els locals es van avançar al minut 5 però la ràpida reacció blaugrana va ser clau per a la victòria. Ismael Ziani va empatar al minut 10 i Bryant Villalba va avançar els seus en el minut 20. Ismael Ziani va fer un doblet en aquest partit i al minut 26 va sentenciar la remuntada. Encara va haver temps per un gol més, en aquest cas se’l va fer en pròpia un jugador de la Damm. El Benjamí B segueix al capdavant de la classificació amb només una derrota. El proper duel serà diumenge davant el Mollet.

SANT JOAN DESPÍ – BENJAMÍ C
Refermen el liderat (2-7)

L’equip entrenat per Albert Puig va sumar tres punts més contra el Sant Joan Despí a domicili, en el duel corresponent a la 22a jornada. Amb aquesta victòria, els blaugrana són primers  amb 66 punts amb un balanç de 22 triomfs, zero empats i zero derrotes. El partit va estar sota control dels blaugrana des de l’inici del matx. Capitanejats per l’olfacte golejador d’Ebrima Tunkara (3) i Ruslan Mba (2) i pels dos gols més aconseguits per Daniel Gallego i Sergi Font, els de Puig van certificar el 22e triomf del curs. La següent cita serà a la Ciutat Esportiva contra l’Atlètic Sant Just.

BENJAMÍ D – FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA B
Victòria suada (5-2)

El conjunt dirigit per David Sánchez va aconseguir una suada victòria davant la Fundació Esportiva Grama B. Els visitants van remuntar el gol inicial del blaugrana Moaad i es van posar 1 a 2 en el marcador. El Benjamí D va reaccionar ràpidament i en la jugada posterior va empatar el partit mitjançant Marc Capote i calmar els aires. Amb paciència va arribar el tercer gol d’Oriol Oliver que, ara si, posava definitivament per davant als culers. Radion i posteriorment Iñaki Piña van segellar la victòria dels blaugranes per 5 a 2. El proper compromís és un desplaçament complicat. El Benjamí D, líder amb quatre punts d’avantatge respecte l’Escola F. Gavà B, visita el camp de la Fundació Esportiva Badalona, el tercer classificat.

Benjamí D - Fundació Gramenet

 

IGUALADA – PREBENJAMÍ
Triomf contundent a domicili (2-9)

El Prebenjamí dirigit per Dani Segovia va sumar tres punts més que els situen en la segona posició amb 56 punts a la classificació. El pòquer de Diviene Ikenna, el hat-trick de Dragos Bivol i el doblet de Darwin Zamora van signar el divuitè triomf de la temporada. El ritme de joc impartit des del primer minut pels blaugrana, va provocar que els locals els hi costes molt entrar al partit. Així doncs golejada culer per seguir lluitant en la zona noble de la classificació. El Pª Blanc Blava Sant Feliu serà el pròxim rival dels blaugrana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut