Barça Femení –  EDF Logronyo: Triomf treballat per seguir a dalt (2-0)

Barça Femení – EDF Logronyo: Triomf treballat per seguir a dalt (2-0)

Les de Fran Sánchez sumen tres punts més gràcies als gols de Maria León i Claudia Pina

Sisena victòria consecutiva del Barça Femení a la competició davant el EDF Logronyo (2-0) en el matx corresponent a la 14a jornada del campionat de Lliga gràcies als gols de Maria León i Claudia Pina. Les blaugrana han dominat el partit des de l’inici en un partit que ha estat marcat per la sòlida teranyina defensiva que ha plantejat el conjunt visitant des de l’inici.

Superioritat blaugrana

El partit ha començat amb un clar domini de la possessió de pilota per les culers. Les visitants, però, molt replegades des de l’inici en tota la seva parcel·la defensiva han dificultat les arribades ofensives de les blaugrana. Tot i així, a través dels xuts llunyans d’Alexia Putellas i de Patri Guijarro han començat a crear les primeres accions de perill en terreny visitant. Però el gol ha arribat des de la pilota aturada en un magnífic llançament de córner que ha pentinat Marta Torrejón i María Léon ha definit amb comoditat firmant el primer gol del matx (1-0).

Les visitants han disposat d’un parell de sortides molt verticals al contraatac però la contundència i la seguretat defensiva de les blaugrana han esvaït les opcions de perill. Al descans s’ha arribat amb l’1 a 0 favorable a les barcelonistes.

Persistència ofensiva culer  

Al segon temps les de Fran Sánchez han sortit decidides a buscar el segon gol. La persistència i l’elaboració en les jugades col·lectives de les blaugrana, s’ha vist frenada degut a la solidesa defensiva de les jugadores de blanc i a les bones actuacions de la portera rival sota pals.

Sandra Paños ha neutralitzat una de les ocasions més clares de les visitants, salvant el gol davant la veloç davantera Barbra. I en la següent acció ofensiva de les blaugrana, liderada per Aitana Bonmatí, i resolta per Vicky Losada, ha estavellat l’esfèrica al pal. Pocs minuts després Andressa Alves, en un llançament de falta, s’ha topat novament amb el pal.

El domini del partit era clarament de les blaugrana, però les visitants resistien les ofensives de les culers a través de la poblada teranyina defensiva. Però a partir d’una magnífica jugada coral, transformada a la perfecció per la jove davantera Claudia Pina, ha arribat el gol de la sentència culer ja a les acaballes del matx.

Barça Femení – EDF Logronyo: Triomf treballat per seguir a dalt (2-0)

Les de Fran Sánchez sumen tres punts més gràcies als gols de Maria León i Claudia Pina

La fitxa del partit

FC Barcelona Femení, 2
Logronyo, 0

Barça: Paños, Maria León, Marta, Alexia, Patri, Aitana (Andonova, min 89), Leila, Duggan (Claudia Pina, min 64), A.Pereira, Martens (Andressa Alves, min 73), Candela (Losada, min 57)
EDF Logronyo: De la Nava, Soruco, Ana Tejada, Vanesa, Silvia, Barbra, María (Kanteh, min 85), Falknor, Judith, Dorine (Marisol, min 78), Lorena (Irene, min 82)
Gols: 1-0, Maria León (min 30); 2-0, Claudia Pina (min 87)
Àrbitre:  Villegas Navas ha amonestat María León (min 52) per part blaugrana i Anna Tejada (min 45) i Lorena (min 54) pel conjunt visitant.

 

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut