Barça Femení – Montpeller HSC: Intensitat en l'últim partit de pretemporada (1-2)

Les jugadores blaugranes no han pogut donar-li la volta al marcador desfavorable de la primera part

A la Ciutat Esportiva s'ha gaudit d'un partit amb molt nivell, que perfectament podria haver estat un matx de la Women Champions League. El vicepresident Jordi Mestre i la directiva Maria Teixidor han presenciat aquest disputat enfrontament. Tot i la derrota (1-2), el Barça ha mostrat un gran joc, sobretot a la segona meitat, i el Montpeller s'ha vist superat en molts trams del partit.

A la primera part el Barça no ha pogut amb el joc explosiu de l'equip francès. Els deu primers minuts han estat força disputats i els dos conjunts han intentat perforar la porteria. La primera a intentar un xut ha estat la debutant del planter Zaïra Flores, però la rematada ha sortit alta. El Montpeller no ha trigat en mostrar el poder d'efectivitat que atresoren les seves jugadores. Al minut 12 Blackstenius centrat una pilota que semblava que superava la línia de fons, i ha connectat amb Cayman que amb una rematada potent ha perforat la xarxa de Paños. El segon gol francès ha arribat al minut 25 a partir d'un corner. Després d'una sèrie de refusos, la pilota li ha caigut a Cayman que des de la frontal ha anotat un gran gol.

Com si s'haguessin canviat els papers, la potencia a la segona part l'han posat les jugadores blaugranes. El gol no ha trigat a arribar i al minut 50 Natasa Andonova ha llançat una falta lateral, per a que Alexia Putellas pentinant lleugerament marquès el gol. Les ocasions han anat succeint en busca de l'empat, sobretot per part d'Andonova a pilota aturada i amb xuts llunyans, i Bárbara Latorre per la banda dreta.

El Barça dominava en camp contrari, i el Montpeller buscant recuperar la pilota i treure's la pressió culer ha posat una altra migcampista. La insistència finalment no ha tingut resultat, però el caràcter mostrat per les blaugranes demostra bones sensacions de cara a l'inici de temporada.