Sporting Huelva - FC Barcelona Femení: Continuen amb la ratxa de victòries (0-1)

Les blaugranes encadenen set triomfs en set partits en un camp en què encara no havia guanyat cap equip visitant.

El Barça Femení tenia una oportunitat d’or per sumar tres punts més a Primera Divisió i mantenir-se a la segona plaça, tot i que ha jugat un partit menys que el primer classificat, l’Atlètic de Madrid. Les blaugranes han patit fins a l’últim minut, però han aconseguit superar l’Sporting de Huelva per la mínima gràcies a la solidesa defensiva, la insistència en atac i un gol de Melanie Serrano (min 83).

Durant la primera part cap dels dos conjunts no ha tingut gaires ocasions de gol, però el Barça ha estat superior a les seves rivals. Al minut 4, de fet, Marta Unzué ha estat a punt de marcar després de xutar dins l’àrea petita de l’Sporting, però la pilota ha acabat rebotant en diverses jugadores i la jugada no s’ha pogut culminar. Però les noies de Xavi Llorens han tingut el primer gol a tocar molt més clarament quan l’àrbitre ha xiulat penal sobre Bárbara. Jennifer Hermoso l’ha xutat, però la pilota ha anat directament al pal i cap de les jugadores ha pogut acabar de rematar l’esfèrica al fons de la xarxa.

El Barça ho ha continuat provant i Alexia ha sortit bé de la posició de fora de joc, però ha fallat en la definició. L’Sporting s’ha mantingut tancat i ha buscat la sortida de pilota per crear opcions. Malgrat tot, qui ho ha fet més ha estat el Barça, amb jugades com la d’Olga Garcia, al minut 22, que ha xutat des de la frontal de l’àrea i se li ha escapat el primer gol per molt poc.

A la segona meitat el Barça ha continuat esforçant-se i s’ha anat apropant a camp contrari, però l’Sporting no s’ha quedat enrere i ha protagonitzat contraatacs ràpids que no han arribat a bon port gràcies a la solidesa defensiva blaugrana i a l’encert de Paños sota pals. Les noies de Xavi Llorens han assolit el premi final al minut 83, quan Melanie Serrano ha marcat el 0-1 i ha deixat Thais sense opcions d’aturar la pilota. Dos minuts després l’Sporting ha tingut l’última ocasió del partit, després d’una rematada de cap de Patricia a boca de canó, però ha aparegut Sandra amb una aturada providencial que ha evitat l’empat.

El Barça és ara segon a Primera Divisió, amb 21 punts dels 21 possibles, però amb un partit menys que el líder, l’Atlètic de Madrid. El dimecres dia 2 les noies de Xavi Llorens disputaran a domicili l’enfrontament endarrerit davant de l’Espanyol