El filial recupera el liderat

El filial recupera el liderat

Tots els equips inferiors de futbol femení vencen els seus compromisos de Lliga del cap de setmana
Quatre de quatre. Una altra cap de setmana d’alegries al planter del futbol femení barcelonista. A continuació repassem els compromisos:

FCB B – L’Estartit (3-1)
El filial vencia en un duel emocionant que se li havia posat de cara aviat gràcies als gols matiners de Maria Benedicto i Laia Muñoz. Tot i això, l’Estartit retallaria distàncies, sembrant la incertesa a la Ciutat Esportiva. La sentencia la firmava Laia Aleixandri al tram final. El 3-1, combinat amb la derrota del Seagull al camp del Son Sardina, col·locava líders a les noies dirigides per Zoe García.

Sant Gabriel – Juvenil-Cadet (0-10)
Per la via ràpida va decidir el quadre blaugrana en un camp tradicionalment complex. Tres gols de Clàudia Pina al primer quart d’hora van esvair dubtes. La mateixa davantera en marcaria dos més i s’afegirien al festival Laura Linares, Bruna Vilamala, Viktoria Adrianova, Carla Aceituno i Ainhoa Marín. L’equip és líder amb dos punts més que l’Espanyol.

Viladecans – Infantil-Aleví (0-15)
Les de Juan Carlos Hidalgo continuen amb el seu camí triomfal. Natàlia Muñoz (4), Ariadna Mingueza (2), Laura Mas Berenguer (3), Alicia Infante (2), Laia Trancoso (2), Esther Laborde i Claudia Gómez van rubricar una nova golejada de l’únic conjunt femení barcelonista amb ple de victòries (7). Acumula 86 gols a favor i 4 en contra.

Llerona – Aleví-Benjamí (0-3)
Victòria de mèrit de les més menudes del planter. Ylenia Estrella, Maria Calderón, Laia Martret van segellar el 0-3 al camp del quart classificat. Amb els tres punts, el Barça segueix l’estela del Fontsanta-Fatjó.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut