Oiartzun KE – FC Barcelona Femení (prèvia): Traca de final d’any

Oiartzun KE – FC Barcelona Femení (prèvia): Traca de final d’any

10.45h, BeIn Sports: El conjunt blaugrana, que visita un camp incòmode, es juga els últims nou punts del 2016 en nou dies
Oiartzun, València i Atlètic de Madrid. Són els tres rivals als que s’enfrontarà el Barça Femení abans d’acabar el 2016. Ho farà en els propers nou dies: dissabte al País Basc, dimecres rebrà el València a la Ciutat Esportiva i el diumenge 11 visitarà l’estadi Vicente Calderón. El primer de tots, doncs, serà al camp d’un Oiartzun sempre exigent quan juga a casa.

Després de l’aturada per compromisos internacionals, el Barça reprèn la competició com a líder, amb dos punts d’avantatge davant de l’Atlètic de Madrid i Llevant.

El cos tècnic blaugrana ha recuperat les internacionals sub20, però seguirà sense poder comptar amb les lesionades Ruth García i Ane Bergara. Per decisió tècnica, es quedaven a Barcelona Leila Ouahabi, Bárbara Latorre i Aitana Bonmatí.  

Declaracions de Xavi Llorens

“Viatgem amb la intenció de sumar tres punts més. Venen tres partits en nou dies i volem els nou punts. Hem de fer les coses bé, tenim una plantilla àmplia per dosificar la gent”.

“Costa moltíssim guanyar a Oiartzun. És un equip físicament molt fort, amb moltes exjugadores de l’Athletic Club i la Reial Societat, molt competitives i contundents. Serà un partit dur i d’un gran desgast físic”.

“El més segur és que la Miriam jugui al lloc de la Ruth, però hi ha moltes possibilitats i variants. Ara el que m’interessa és que les sub20 es fiquin al grup el més aviat possible i treure el màxim profit de la plantilla que tenim”.

Declaracions de Patri Guijarro

“L’Oiartzun és un equip complicat, que ha aconseguit resultats ajustats a casa. Sabem que serà difícil davant d’un rival que sempre va a la disputa. L’hem de plantejar de la millor manera possible, si pot ser com l’any passat, quan vam treure un bon resultat (0-5)”.

“Té jugadores que disputen bé la pilota, que sempre estan atentes a les segones jugades i que t’agafen molt bé l’esquena. Cal estar molt concentrades en defensa. I que no xutin, ja hem vist que per exemple contra el Betis van marcar un golàs de fora l’àrea”.

“Tenia ganes de tornar amb l’equip, ja les trobava a faltar. És el primer partit i en tinc moltes ganes i il·lusió”.

“Les que vam jugar el Mundial coincidim en què ja no ens afecta tant el ‘jet-lag’. Els primers dies ens va costar perquè eren 9 hores de diferència, però ja estem al màxim”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut