Xavi Llorens: “Hem de gaudir d’aquest partit”

Xavi Llorens: “Hem de gaudir d’aquest partit”

L’entrenador del Femení i l’atacant Alexia Putellas confien en l’equip abans de visitar el Calderón i assenyalen la clau: “Tenir la pilota”
Diumenge es veuen les cares a l’estadi Vicente Calderón l’Atlètic de Madrid i el Barça. Un escenari insòlit per al duel entre els dos primers classificats de la Lliga femenina. L’entrenador Xavi Llorens i la jugadora Alexia Putellas n’han parlat abans de l’entrenament d’aquest dijous. Segons ells, l’equip viatjarà a Madrid amb confiança, a per la possessió  i la victòria, havent après del recent empat amb el València (1-1).

Declaracions de Xavi Llorens

“El que hem de fer és ser nosaltres, intentar ser els amos de la pilota per no haver de córrer darrere d’elles. Tenim una plantilla per atacar. Esperem no cometre els errors del dimecres i tenir confiança. L’escenari és fabulós i hem de gaudir d’aquest partit”.

“És un partit molt bonic, molt important, però no és decisiu. Tenim l’esperança de jugar molt millor que el dimecres. És clar que el València ens va superar i som conscients del que vam fer malament. Tenim clar on és la millora”.

“No vull un equip que es tiri enrere. El vull convençut que pot guanyar i que vagi a l’atac”.

“L’Atlètic de Madrid ens va agafar la mesura en els dos partits de final de temporada, tant aquí com a la final de la Copa. Tenen una plantilla molt bona i competitiva, crec que la millor per darrera de la nostra”.

Declaracions Alexia Putellas

“Afrontem el partit amb moltes ganes, estem molt contentes de poder afrontar el partit al Calderón i treballem per aconseguir els tres punts. És un privilegi jugar allà, cap noia ho ha fet encara”.

“Intentarem trencar la seva imbatibilitat, a l’igual que elles voldran acabar amb la nostra. Confio plenament en l’equip i sé que ho farem. Hi anem a guanyar”.

“Som el Barça i voldrem la pilota. Intentarem fer nostra la possessió i la victòria”.

“Quan vaig arribar al Barça la Sonia ja hi era. Vaig aprendre moltíssim d’ella. És una jugadora veterana amb molta qualitat i gol. Serà difícil, però intentarem aturar-la”.

“Contra el València va ser un partit estrany. Personalment no estava còmoda al camp i moltes de les meves companyes tampoc. Això va ser perquè el rival va fer un gran partit i ara toca aprendre de l’empat, intentant que no es torni a repetir”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut