El FC Rosengård suec, rival als quarts de la Lliga de Campions

El FC Rosengård suec, rival als quarts de la Lliga de Campions

L’anada de l’eliminatòria es disputarà a Suècia el 22 o el 23 de març del 2017, i la tornada es jugarà al Miniestadi una setmana després (29 o 30 de març)

El FC Barcelona Femení ja sap qui serà el seu rival als quarts de final de la UEFA Women’s Champions League. El sorteig, celebrat aquest divendres a Nyon, ha decidit que el FC Rosengård suec serà l’escull del conjunt de Xavi Llorens per accedir, per primera vegada en la seva història, a les semifinals de la màxima competició europea.

El conjunt suec, liderat per la brasilera Marta Vieira –considerada cinc vegades com la millor del món– ha estat present en cinc quarts de final de les últimes sis temporades. En aquesta edició s’ha desfet del Bredablik i de l’Slavia de Praga abans de creuar-se amb el Barça. Les blaugranes, per la seva part, han eliminat fins al moment el FC Minsk i el Twente.

En un sorteig pur, l’ordre de les boles ha previst que el Barça Femení jugarà la tornada de l’eliminatòria com a local. Per tant, el duel d’anada es disputarà a Suècia el 22 o el 23 de març, i la tornada es jugarà una setmana després (29 o 30) al Miniestadi.

Així mateix, ha quedat definit el quadre definitiu de la competició. Per tant, les blaugranes ja saben que, en cas de superar el Rosengård als quarts de final, el seu rival a les semifinals sortiria de l’eliminatòria entre el Bayern de Munic i el París Saint-Germain. El conjunt francès, de fet, va ser el botxí de les culers als quarts de final de l’edició de la temporada passada. A l’altra banda del quadre, les eliminatòries de quarts seran les següents: Fortuna Hjorring – Manchester City i Wolfsburg – Oympique de Lió.

Les valoracions de Miriam Diéguez

“Estem contentes, hem esquivat els més importants. Estem molt il·lusionades perquè per primera vegada hem tingut una miqueta de sort. Tot i això, serà un rival molt complicat. Són quarts de final, qualsevol equip és molt dur i molt difícil”.

“Segur que serà un equip molt físic i dur. Tenen Marta com a jugadora destacada, que ha estat la millor del món durant molts anys. S’ha de tenir en compte que acaben la temporada ara i que hi pot haver canvis a la plantilla, però tindrem molt de temps per preparar el partit”.

“No hem de pensar en el possible encreuament de semifinals. Ens hem de centrar en els partits, primer juguem allà i després a casa. Els quarts seran molt complicats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut