Jenni Hermoso: “És un repte guanyar una altra Lliga”

Jenni Hermoso: “És un repte guanyar una altra Lliga”

La pitxitxi blaugrana va repassar a Barça TV l’actualitat del Femení i va assegurar que, a la Champions, poden “fer història”

Jenni Hermoso ha estat protagonista els últims dies després d'estar entre les 55 candidates del premi FIFPro 2016, guanyar l’Algarve Cup, firmar un doblet al derbi i rebre el Pitxtixi de la temporada anterior. De tot plegat en va parlar a l’Hora B de Barça TV. “El Pitxitxi és un premi al treball diari, és molt col·lectiu. Espero que aquest any els títols individuals siguin per als altres i els col·lectius per a nosaltres”, declarava.

I és que el Barça Femení està lluitant pel liderat de la Lliga, ara a quatre punts. Ho tenia clar: “Queden nou jornades i hem de fer les coses bé. És un repte guanyar una altra Lliga”. Jenni, que apuntava com el millor gol que ha marcat de blaugrana el del Twente a l’anada dels vuitens, afegia: “La Champions és un premi, però si no guanyem a Albacete potser l’any que ve no hi serem. La prioritat és la Lliga”.

Després del duel d’aquest dissabte, l’equip afrontarà els quarts de final de la Lliga de Campions amb el Rosengärd. “Podem fer història, estem a les portes de les semis, però queden molts minuts i dos partits molt diferents, i tenim la sort de jugar el segon a casa”. Serà al Mini el dimecres 29 de març amb Marta Vieira com una de les grans atraccions. “És la millor jugadora que he vist. Serà increïble enfrontar-nos-hi”, admetia Jenni Hermoso, que hi va coincidir una temporada a Suècia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut