Josep Maria Bartomeu: “Això no acaba aquí”

Josep Maria Bartomeu: “Això no acaba aquí”

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat dels directius Jordi Mestre i Maria Teixidor, encoratja el Femení a seguir somiant en la Champions

El vestidor del Barça al Miniestadi era la viva imatge de l’alegria i l’eufòria per una fita esportiva històrica al Club i en el futbol femení. Passi el que passi contra el PSG a les semifinals, a finals d’abril, ningú els podrà treure a les noies de Xavi Llorens i els aficionats i directius del Club la satisfacció d’haver-se assegurat un lloc entre els quatre millors equips d’Europa. El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident esportiu Jordi Mestre i la vicesecretària de la Junta i presidenta del Grup Edelmira Calvetó, Maria Teixidor, van compartir aquest moment amb les jugadores, l’staff tècnic, el director d’esports professionals, Albert Soler, i els membres de la comissió esportiva Joan Ramon Ramos, Xavier Rigueiro, Borja Rovira i Fernando Uriz.

“Felicitats per aquesta victòria, estem molt orgullosos de vosaltres, això no acaba aquí”, va dir el president Bartomeu, que va encoratjar l’equip a continuar somiant en la Champions i a treure’s l’espina de la derrota de l’any passat contra el PSG, que serà el rival a les semifinals. Curiosament, el mateix club que l’equip de Luis Enrique va derrotar amb una remuntada històrica als vuitens de final de la Lliga de Campions.

“Volem barbacoa!”

El president va cedir la paraula a Jordi Mestre, entre els crits eufòrics de les noies de “volem barbacoa, volem barbacoa!”. El vicepresident esportiu es va comprometre a complir el desig de les jugadores. “Ara ho heu de celebrar i heu de gaudir molt d’aquest èxit, però després ja haureu de pensar en el Tenerife perquè heu de seguir guanyant a la Lliga, no ho espatllem aquest cap de setmana”, va afegir Mestre al vestidor.

El vicepresident esportiu, en una reflexió posterior, va destacar: “No és per casualitat, sinó el fruit del treball de molts anys. Sempre vam dir que el Femení havia d’anar creixent, i que el projecte a mitjà termini és arribar a jugar una final de Champions, i temporada a temporada ens anem acostant a aquest objectiu. Aquesta classificació és un pas històric, però entra dintre de la planificació que teníem. Després d’un any de transició, l’equip comença a agafar ritme de secció professional”. Tot i així, Mestre reconeix: “Encara estem molt lluny dels altres semifinalistes, i fins i tot d’algun altre club que ha caigut, quant a pressupost. La diferència és gran i això els permet portar les millors jugadores del món”.

Maria Teixidor, com a presidenta del Grup Edelmira Calvetó (grup de treball que porta el nom de la primera sòcia del Barça i impulsa accions per fomentar el paper de la dona al Club), també es va mostrar molt orgullosa del que havien aconseguit les jugadores del Femení. “És una gran fita per al Club, però també per a l’esport en general. Ha estat un moment molt emocionant i hem vist el públic també molt entregat. Hi havia més de 7.000 persones a les graderies i a les semifinals contra el PSG ens hem de mobilitzar tot el barcelonisme per omplir el Miniestadi. Contra el PSG serà difícil, és un gran equip, però hem de creure que, si creiem, tot pot ser possible. Per què no? Ho hem viscut molt recentment amb l’equip masculí, i contra el mateix club. Les noies ho estan donant tot i es mereixen que els fem costat, que els donem suport i que sentin que tota l’afició comparteix el repte de somiar amb una final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut