Xavi Llorens: “Una setmana maca per somiar”

Xavi Llorens: “Una setmana maca per somiar”

L’entrenador del Femení ha destacat el treball de les seves jugadores i, a l’igual que Bárbara Latorre, admet que la il·lusió és màxima en el tram final de la temporada
Superada la nova aturada per seleccions, el Barça Femení ja es troba centrat en el tram definitiu de la temporada. Sis partits de Lliga i, com a mínim, dos de Champions League que han enaltit la il·lusió de la plantilla blaugrana. El primer de tots serà contra el Betis, aquest diumenge a la Ciutat Esportiva (16 hores). Aquest divendres al matí, l’entrenador Xavi Llorens i la davantera Bárbara Latorre en parlaven:

Les declaracions de Xavi Llorens

“La Champions ens pot despistar o desconcentrar en algun moment, però les jugadores són molt conscients que s’ha d’anar partit a partit i centrar-nos sobretot en la Lliga. Ara ens hem de centrar en el Betis, en jugar un bon partit i agafar bones sensacions. Després tindrem tota una setmana per preparar el partit amb el PSG”.

“La il·lusió és increïble, però estem amb els peus al terra. És d’agrair que les jugadores que gairebé no juguen sumin moltíssim, fent pujar el nivell dels entrenaments”.

“Estem intentant guanyar títols i gaudint del creixement del futbol femení. Estic molt content i satisfet del que estem fent”.

“Les jugadores han tornat molt bé de l’aturada. Hem pogut treballar una setmana amb tot l’equip, menys Line que va tornar dijous. Ha estat una setmana maca per somiar”.

Les declaracions de Bárbara Latorre

“Tenim moltes ganes de competir i de fer un bon partit amb el Betis. Estem centrades en aquest partit, només tenim el cap en això”.

“Hem de pensar en nosaltres mateixes, en fer-ho el millor possible perquè depenem de nosaltres”.

“Queda un tram de temporada molt bonic i les jugadores estem amb molta il·lusió per disputar-lo”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut