Xavi Llorens: “Hem jugat de tu a tu davant un gran equip”

Xavi Llorens: “Hem jugat de tu a tu davant un gran equip”

El tècnic culer s’ha mostrat satisfet per haver generat “moltes ocasions de gol” i ha assegurat que aquesta eliminatòria entra dins “la fase d’aprenentatge”

El Barça Femení ha finalitzat la seva històrica participació a la UEFA Women’s Champions League, ja que no ha pogut remuntar enfront del PSG (2-0) el resultat advers de l’anada, disputada al Miniestadi (1-3). Tot i l’eliminació, el Barça ha obrat un magnífic campionat, i ha assolit per primera vegada a la seva història les semifinals de la competició.

L‘entrenador blaugrana, Xavi Llorens, ha valorat l’actuació de les seves jugadores al Parc dels Prínceps: “Tot és positiu menys el resultat. Això entra dins la fase de creixement i noves experiències. Hem de valorar moltes coses i no només pensar que hem quedat eliminats”.

El tècnic reconeix que l’eliminació ha estat una “decepció” pel tipus de gols encaixats, però s’ha mostrat satisfet per haver aconseguit “crear moltes ocasions de gol” i “haver jugat de tu a tu a un equipàs com el PSG”. També ha volgut recordar el precedent de la temporada anterior: “Hem competit molt millor que l’any passat, però amb un marcador molt diferent”. Finalment, Llorens ha fet referència a la lluita pel títol de Lliga: “Ara toca continuar i treballar per la Lliga”.

A més, Marta Unzué i Míriam han valorat el partit a Barça TV:

Marta Unzué

“Estem molt contentes d’haver arribat fins aquí i haver-ho donat tot en els dos partits de semifinals”. “Sabíem que era molt difícil i que el PSG era bon equip. L’any passat ens vam acostar a elles a quarts, i ara ens falta competir amb els millors d’Europa”. “Això ens serveix per aprendre i millorar de cara la pròxima temporada. Ara queda centrar-se en la Lliga”.

Míriam

“En línies generals l’equip ha treballat molt i ha estat solidari. Hem tingut més possessió de pilota i més ocasions de córner, però no ens ha entrat el gol”. “Estem satisfetes d’haver fet història i haver pogut viure tot això”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut