Fran Sánchez: “Volem que el futbol femení continuï creixent”

Fran Sánchez: “Volem que el futbol femení continuï creixent”

“M’omple d’orgull l’oportunitat que el Club m’ha donat per dirigir l’equip”, afirma el nou tècnic del Barça Femení

Fran Sánchez ha estat presentat aquest dijous com a nou entrenador del Barça Femení a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. Sánchez torna al Club, on va treballar durant 15 anys a les categories inferiors masculines, després de la seva etapa a l’estranger, i s’ha mostrat content d’afrontar un nou repte: “M’omple d’orgull l’oportunitat que el Club m’ha donat per dirigir l’equip”. “Sóc plenament conscient de la responsabilitat del càrrec i m’esforçaré al màxim per tirar l’equip endavant”, ha afirmat el nou tècnic blaugrana.

“Volem que el futbol femení continuï creixent i espero poder aportar l’experiència que vaig aprendre aquí”, ha remarcat Fran Sánchez, que també ha assegurat que el fet d’haver estat vinculat amb el Barça en el passat li ha servit per “tenir una manera de fer que és la del Barça, amb un estil molt marcat i definit”.

"L’objectiu és tenir el màxim de jugadores possibles del planter"

Fran Sánchez ha aprofitat també per valorar les dues primeres incorporacions de cara a la propera temporada: “Bussaglia és una migcentre amb un gran treball defensiu i que amb la seva experiència d’haver competit en grans equips d’Europa ens ajudarà segur, mentre que Andonova és una jugadora més jove, amb una gran qualitat, capaç d’adaptar-se a diferents posicions d’atac i amb molt de talent que s’adapta al nostre estil de joc i a la nostra manera de jugar”.

En aquest sentit, Sánchez ha afirmat que l’aposta del Club és clara: “L’objectiu no és cap altre que tenir el màxim de jugadores possibles del planter, tot i que també hem de mirar al mercat per ser encara més competitius a Europa”. I ha finalitzat: “Hem d’intentar trobar l’equilibri”.

Durant la roda de premsa el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el director d’esports professionals Albert Soler i el mànager esportiu del Barça Femení, Markel Zubizarreta, han fet les primeres valoracions:

Jordi Mestre

“Fran Sánchez signa per a dues temporades més una i amb ell iniciem el repte que el Barça Femení vagi escalant posicions a la Champions. Evidentment, els objectius prioritaris seran lluitar com cada temporada per la Lliga, la Copa de la Reina i la Copa Catalunya”.

Albert Soler

“En el procés que estem fent de fer créixer encara més al futbol femení hem creat la figura del mànager esportiu, que serà el Markel Zubizarreta i que vetllarà pels èxits del primer equip, però també de totes les categories inferiors del Femení. Serà el màxim responsable”.

Markel Zubizarreta

“L’objectiu que tenim és continuar professionalitzant el futbol femení. Estarem encara més focalitzats en el futbol formatiu perquè nosaltres volem guanyar el màxim de títols possibles amb el màxim de jugadores formades al planter i per això crearem una estructura que treballi en aquest sentit”.

Sobre la continuïtat de Jenni Hermoso, Zubizarreta ha explicat que la jugadora va comunicar al Club "que volia seguir el seu camí".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut