ASPTT Albi – FC Barcelona: Triomf contundent per seguir progressant (0-4)

Les blaugranes han superat de manera clara el conjunt francès, gràcies als gols d’Alèxia (de penal), Clàudia Pina, Andonova (de penal) i Andressa Alves

El FC Barcelona ha vençut de manera clara l’ASPTT Albi (0-4) en el quart test de la pretemporada per a les de Fran Sánchez.. Les barcelonistes han estat bastant superiors i s’han avançat amb els gols d’Alèxia (de penal) i Clàudia Pina a la primera part, i Andonova (també de penal) i Andressa Alves han tancat la golejada a la segona meitat.

Domini absolut culer

El primer temps ha sigut de clar domini barcelonista, amb les de Fran Sánchez manant de manera absoluta sobre el terreny de joc rival i portant les regnes del partit. Les culers arribaven amb perill a la porteria de Lambert mitjançant Bàrbara Latorre, Pina, Andonova i Olga, i sobretot amb un llançament al pal d’Alèxia Putellas als 28 minuts de joc.

El control absolut blaugrana –davant d'un rival de primera divisió francesa– s’ha pogut veure reflectit al marcador als 31 minuts de joc, quan Alèxia ha transformat un penal comès sobre Bàrbara Latorre (0-1). A més, tot just abans del descans (min. 45), Clàudia Pina ha anotat el segon del partit per marxar al descans amb un 0-2 al marcador que feia justícia a la gran superioritat barcelonista sobre la gespa. Una gespa que, tot i estar força seca i lenta, no ha impedit que les de Fran Sánchez circulessin i combinessin amb gran precisió.

Segon temps amb la mateixa tònica

Ja al segon temps, amb diversos canvis a tots dos equips, la tònica ha seguit igual i el domini barcelonista ha continuat vigent, amb ocasions per a Bárbara Latorre, Andressa Alves o Gemma Gili i amb les culers molt segures en defensa, sense concedir gairebé cap ocasió (només una arribada clara local) i sense encaixar cap gol.

Però no ha estat fins als darrers minuts del matx quan han arribat més dianes culers. Als 83 minuts de joc, penal a favor del FC Barcelona per mans dins l’àrea i Andonova ha estat l’encarregada de situar el 0-3 des dels 11 metres. Només quatre minuts després, Andressa Alves ha situat el 0-4 definitiu al marcador (min 87).

Finalment, triomf contundent del conjunt blaugrana en el que ha estat el quart test de la pretemporada, després dels triomfs contra l’Olot (0-17) i l’AEM (0-9) i l’empat davant l’Olympique de Marsella (0-0). Les de Fran Sánchez continuen sense rebre cap gol en contra, i han anotat ja un total de 30 dianes. El proper compromís, el 25 d’agost a les semifinals de la Copa Catalunya davant l’Europa (20.00h).