Saragossa CFF – FC Barcelona Femení: Golejada per començar la lliga (0-9)

El conjunt dirigit per Fran Sánchez debuta en la competició domèstica amb un triomf contundent a domicili

L’inici de l’era Fran Sánchez amb el Femení no podria haver estat millor. Les blaugranes han començat la lliga amb una golejada clara (0-9) al camp del Saragossa CFF. El Femení ha fet valer la seva superioritat amb les dianes de Marta Torrejón (2), Alexia (2), Mariona, Andressa Alves (2), Bárbara Latorre i Toni Duggan. Alhora, el partit ha suposat el debut en lliga de Natassa Andonova i Élise Bussaglia a la competició domèstica i de Lieke Martens i Toni Duggan amb la samarreta blaugrana.

El partit ha començat amb un Femení que buscava de manera clara el gol. La primera en avisar ha estat Mariona Caldentey, però la seva rematada no ha agafat porteria. Alexia també tindria dues ocasions abans que Torrejón avancés a les barcelonistes en aprofitar una falta lateral servida per Bussaglia. A partir d’aquí, les blaugranes han dominat el matx a plaer i han pogut ampliar progressivament la diferència en el marcador.

Alexia marcaria el segon gol en el minut 23 i en una jugada amb diversos rebots que ha servit per situar el 0-2. El Femení no ha abaixat el ritme i ha marcat dues dianes més en quatre minuts, primer mitjançant Andressa Alves i posteriorment a través de Mariona Caldentey. Amb el 0-4, les blaugranes encara han tingut temps de marcar dos gols més bans del descans. Alexia tornaria a veure porteria per situar el 0-5 a cinc minuts pel final. En el darrer minut de la primera part, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del conjunt dirigit per Fran Sánchez. Una pena màxima que Andressa Alves s’ha encarregat de transformar (0-6).

Intensitat i gols blaugranes

El Femení ha mantingut el seu ritme en la segona meitat i això ha permès a les blaugranes marcar el 0-7 als cinc minuts de la represa. Una bona jugada per la banda esquerra d’Andressa Alves ha acabat amb una potent rematada de Bárbara Latorre. Als deu minuts de la represa ha arribat el segon gol de la nit de Torrejón (0-8).

A vint minuts pel final, Toni Duggan i Lieke Martens han disputat els seus primers minuts amb la samarreta blaugrana. Les dues jugadores s’han mostrat molt actives damunt el terreny de joc. La jugadora anglesa ha tingut temps per estrenar-se com a golejadora amb la camiseta del Barça. Duggan ha definit a la perfecció una bona passada d’Andressa Alves després d’un error de la portera local en el servei de porteria (0-9). Un triomf contundent que permet al Femení començar amb bones sensacions la lliga i com a primer líder de la competició.