FC Barcelona Femení – Fundación Albacete: Triomf treballat per seguir liderant (3-0)

Les blaugrana han superat amb contundència i claredat l’Albacete en el primer partit a casa de la temporada, gràcies als gols de Torrejón, Andressa i Mariona, i segueixen dominant la classificació del campionat de Lliga amb sis punts

El FC Barcelona Femení ha debutat com a local a la Lliga amb un nou triomf, que permet a les de Fran Sánchez seguir liderant la classificació amb sis punts. Les blaugrana han superat amb claredat el Fundación Albacete (3-0) en la segona jornada del campionat, gràcies als gols de Marta Torrejón, Andressa Alves i Mariona Caldentey, tots tres a la primera meitat.

Gol matiner d’estratègia

La primera meitat ha estat de clar domini barcelonista, sense patir en defensa i molt actives en atac des del primer minut. I el premi ha arribat ben aviat, quan Marta Torrejón, a la sortida d’un córner botat per Bussaglia, ha anotat el primer gol del matx (1-0, minut 4). Amb aquesta diana, la defensa barcelonista suma tres gols en dues jornades, tots tres en acció d’estratègia.

Amb el gol, les de Fran Sánchez han seguit dominant, jugant pràcticament tot el període a camp contrari i amb una Andressa Alves molt activa des de la banda esquerra. La brasilera ha avisat enviant la pilota al pal, i, poc després, ha arribat el segon gol de la tarda. Andressa, amb un xut creuat al segon pal, ha situat el 2-0 (minut 26) per encarrilar el duel. Les ocasions han continuat caient del cantó culer, amb Martens, Andressa i Mariona com a principals protagonistes, i, just abans del descans, ha arribat el tercer. Gran acció individual de Mariona Caldentey per anotar el 3-0 (minut 43).

Sense encert golejador a la segona

La segona meitat ha seguit amb la tònica de la primera, amb les culers arribant a la porteria d’Elena, però sense tanta fortuna en la definició. Martens i Mariona han tingut les primeres ocasions, mentre que les visitants també han arribat a la porteria de Ràfols mitjançant Kuki i Matil.

Fran Sánchez ha començat a moure la banqueta i ha fet entrar Vicky Losada, Duggan, Mapi León (que ha debutat amb el FC Barcelona) i Marta Unzué, i les blaugrana han seguit creant perill sobre la porteria contrària. Més ocasions barcelonistes, aquest cop per a Ruth i Alèxia, amb Martens molt activa arrencant des de l’esquerra, però amb l’esfèrica sense entrar.

Finalment, triomf treballat del FC Barcelona per seguir líder de la classificació amb sis punts, que ha aprofitat una gran primera meitat per deixar el partit pràcticament sentenciat. Ara, les culers visitaran la Reial Societat en la tercera jornada de Lliga, que es disputarà el 24 de setembre.