Fran Sánchez, abans de l’Atlètic: “Important, però no determinant”

Fran Sánchez, abans de l’Atlètic: “Important, però no determinant”

L’entrenador del Barça Femení i María León han parlat del gran duel de diumenge a la tarda a Madrid

L’Atlètic de Madrid i el Barça Femení es jugaran el liderat de la Lliga Iberdrola aquest diumenge a la tarda a la Ciudad Deportiva Wanda. Abans del gran duel i de l’entrenament d’aquest divendres, l’entrenador blaugrana, Fran Sánchez, i l’exmatalassera María León han atès els mitjans.

Declaracions de Fran Sánchez

“Pel que diu la classificació és un partit molt important, però no determinant. Els enfrontaments directes marquen l’esdevenir de la temporada. L’equip en té ganes i l’afrontem bé”.

“Els dos equips ens hem reforçat bé. L’Atlètic fa un llarg període de temps que demostra que és un equip molt competitiu, fa molts dies que no perd a la Lliga, i això demostra que és difícil de batre”.

“Els problemes físics d’algunes jugadores són lògics. Porten des de fa temps una gran quantitat de partits, competicions i poques vacances i això acaba apareixent un dia o altre. S’està treballant per recuperar-les”.

“Som dos equips amb maneres de jugar bastant oposades. Seria interessant per part nostra intentar imposar el que nosaltres volem fer a dins del camp. Després, evidentment elles, amb espais a l’esquena, són perilloses, perquè tenen molta velocitat i n’haurem d’estar pendents”.

Declaracions de María León

“He estat tres anys a l’Atlètic i li estic molt agraïda. Vaig estar-hi molt a gust. Espero un partit molt bonic de veure”.

“Ens hem d’adaptar a les aturades. El Barça hi està acostumat. Tenim menys temps, però l’hem d’aprofitar al màxim”.

“El perill més gran de l’Atlètic és l’equip. Quan jo hi era teníem molt bon equip, molt bon grup i anàvem tots a l’una. Hi havia molta solidaritat”.

“Crec que la meva adaptació ha estat molt bona. L’equip i el cos tècnic m’ho han posat fàcil i m’han ajudat molt perquè hi estigués a gust i entrés a la dinàmica de grup, ja que vaig arribar més tard”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut