FC Barcelona Femení – Avaldsnes IL: A vuitens amb contundència i claredat (2-0)

Les blaugranes han superat amb solvència les noruegues gràcies als gols de Martens i Vicky Losada. Juntament amb el 0-4 de l'anada, les de Fran Sánchez aconsegueixen l'accés a la següent ronda de la Champions sense donar opcions a les rivals

Gran triomf culer al Miniestadi. Les blaugranes estaran als vuitens de final de la Lliga de Campions després d’eliminar a l’ Avaldsnes IL (2-0) gràcies als gols de Lieke Martens i Vicky Losada. Les barcelonistes, que ja van superar a les noruegues per 0-4 al partit d’anada, no han donat opcions a les visitants i s’han mostrat molt segures durant tota l’eliminatòria, enduent-se finalment el triomf amb contundència i claredat.

Tot i el gran resultat del partit d’anada, les blaugranes no han volgut donar lloc a la sorpresa i han sortit des del primer minut totalment concentrades en defensa i amb la intenció de segellar la classificació per als vuitens de final de la Champions League. Patri Guijarro ha tingut la primera aproximació del partit, amb una espectacular llançament llunyà que s’ha estavellat al travesser (minut 5).

El primer temps ha continuat amb arribades constants blaugranes però sense acabar de trobar el premi del gol, i amb una Mariona molt activa per banda dreta. Tot i el posicionament defensiu visitant, molt replegades i amb les línies força juntes, les culers han tingut opcions d’inaugurar el marcador mitjançant Duggan i Vicky Losada, però el gol s’ha resistit. Una bona acció individual per banda esquerra de Martens al darrer minut de la primera part, amb un xut potent que ha aturat Fraine, ha estat la darrera aproximació del primer temps, però de nou sense fortuna de cara a gol.

Premi a la insistència

El segon temps ha iniciat de manera totalment diferent, aquest cop amb les blaugrana molt més encertades als últims metres: Als sis minuts de joc, falta lateral botada per Vicky Losada que pentina Martens per situar l’1-0 (minut 51), premiant la insistència blaugrana a la primera meitat. Només cinc minuts després, gran acció de Mariona per banda dreta, cedeix enrere i Vicky Losada, de primeres i amb xut potent i col·locat, ha situat el segon al Miniestadi (2-0, minut 56).

Amb el partit molt encarrilat i l’eliminatòria pràcticament sentenciada, les blaugrana han sabut controlar el partit a la perfecció, molt segures en defensa i amb bones arribades a la porteria visitant. Amb una espectacular Vicky Losada omnipresent a tot el camp, Duggan i Olga han pogut augmentar encara més la renda al marcador, però el resultat no s’ha tornat a moure. Finalment, 2-0 i les blaugrana que estaran als vuitens de final de la Lliga de Campions.