Athletic Club – FC Barcelona: Triomf important per mantenir la bona dinàmica (1-2)

Athletic Club – FC Barcelona: Triomf important per mantenir la bona dinàmica (1-2)

Les blaugranes sumen tres punts importants amb els gols de Martens i Mariona en un dels camps més complicats de la Lliga i es mantenen així invictes aquest curs

Triomf de renom del Barça Femení A Lezama contra l’Athletic Club per 1-2. Un partit que ha començat positivament per a les blaugranes amb dues dianes, de Martens i Mariona, respectivament. Les locals, però, han retallat distàncies abans del descans i a la segona meitat s’ha pogut veure un matx obert i amb ocasions per als dos conjunts.

El Barça Femení ha començat el matx a Lezama amb empenta, i així ho ha materialitzat Martens en la primera arribada blaugrana. La jugadora holandesa ha protagonitzat una gran jugada personal a la banda esquerra de l’atac, trencant la seva marcadora des de l’esquerra i centrant-se fins a enviar un imparable al pal curt (0-1). Amb aquest gol, les blaugranes han continuat imprimint el control i el ritme del partit.

L’Athletic Club, però, no s’arronsaria i ha enviat a l’escaire un llançament de falta d’Eunate. La següent aproximació perillosa del conjunt de Fran Sánchez seria de Natassa Andonova. La jugadora blaugrana disposaria d’una pilota a la frontal de l’àrea filtrada per Martens, però el xut acabaria fora dels tres pals. El Barça Femení tenia el control de la pilota i buscava obrir el camp.

Martens protagonitzaria una nova jugada de perill semblant a la del primer gol, però en aquesta ocasió la pilota sortiria fregant el pal esquerre de la porteria basca. La jugadora holandesa, molt activa, forçaria un penal en la següent jugada de perill barcelonista. Mariona seria l’encarregada de transformar la pena màxima i situar el 0-2.

Dos minuts més tard les locals retallarien distàncies amb una centrada des de la banda esquerra. D’aquesta manera, el Barça Femení encaixava el primer gol de la temporada entre Lliga i Lliga de Campions Femenina.

Partit obert a la segona meitat

La segona part ha deixat un partit obert, amb ocasions per als dos conjunts. L’Athletic ha tingut tres aproximacions perilloses que han refusat entre la defensa blaugrana i Sandra Paños. El Barça Femení ha tingut perilloses aproximacions ofensives que no ha pogut concretar. Les més clares han estat un xut d’Alexia des de la frontal de l’àrea que la portera de l’Athletic Club ha enviat a córner i un xut d’Andressa Alves a boca de gol que ha refusat la defensa basca.

Tot i les ocasions per part dels dos conjunts, les blaugranes han tingut el domini de la pilota i han pogut endur-se el triomf contra l’Athletic Club en un dels camps més complicats de la competició (1-2). D’aquesta manera, el Barça Femení continua comptant els seus partits per victòries en Lliga aquest curs després de cinc jornades disputades. El proper compromís de les blaugranes serà aquest dimecres al Miniestadi, en el partit de tornada de la Lliga de Campions Femenina contra l’Avaldsnes i en què defensarà el 0-4 de l’anada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut