FC Barcelona-Sporting de Huelva: L’estratègia decanta el duel del Mini (3-0)

Les blaugranes aconsegueixen una treballada victòria davant l’Sporting de Huelva amb un mig del camp determinant, dos gols de Patri a la sortida d’un córner i la sentència d’Andonova

El FC Barcelona Femení ha aconseguit la victòria davant un combatiu Sporting de Huelva (3-0). Així doncs, les blaugranes, que arribaven com a primeres classificades a l’enfrontament d’aquest dissabte, es mantindran a la part alta de la classificació durant una setmana més. Patri, amb dos gols, i Andonova han estat les golejadores d’un partit que no ha estat fàcil, però en què la pissarra i l’estratègia han estat importants per a les noies de Fran Sánchez. Les blaugranes rebran el Madrid CFF en la propera jornada de Lliga, però ho faran després del retorn d’entre setmana a la Champions, amb l’anada dels vuitens de final contra el Gintra Universitetas.

Patri trenca la igualada

La primera part ha estat marcada per un joc igualat al mig del camp, zona on ha transcorregut la major part d’aquests primers 45 minuts. Les blaugranes han dominat la possessió de l’esfèric i han controlat, així, el ritme del partit. Ja al minut 7, Mariona ha cedit per a Bárbara i la pilota ha marxat pocs centímetres per fora de la porteria defensada per Sara Serrat. Al minut 17 ha estat Mariona qui, després d’una bona jugada de tot l’equip, no ha pogut superar la portera visitant.

No ha estat fins al minut 32 que l’Sporting de Huelva s’ha apropat a la porteria blaugrana, amb un xut creuat de Jenny que no ha trobat la xarxa. Just en la jugada següent, però, Patri Guijarro ha marcat el primer gol per a les noies de Fran Sánchez, després d’aprofitar un rebuig de la portera visitant a la sortida d’un córner després de la rematada d’Andressa Alves, també molt activa durant aquest primer període (1-0, min 32).

Aquest gol ha marcat el pas per vestidors. Malgrat tot, a la represa s’han pogut ampliar distàncies ràpidament, de nou a pilota aturada. I novament Patri ha estat la protagonista, quan ha pentinat amb encert un córner picat al primer pal (2-0, min 52). Amb aquest marcador advers, l’Sporting de Huelva ha avançat línies. Ha tingut alguna ocasió, com la d’Analu al minut 70, però han estat les barcelonistes les que han sentenciat quan Andonova ha contestat després de rematar una jugada de Patri Guijarro (3-0, min 73).

El resultat que ha estat definitiu, malgrat la pressió de les blaugranes. Amb aquesta victòria, les noies de Fran Sánchez continuen invictes a la competició i sumen tres punts més per mantenir-se al capdavant de la classificació.