FK Gintra Universitetas – Barça Femení: Golejada històrica per continuar intractables (0-6)

Les de Fran Sánchez aconsegueixen el resultat blaugrana més ampli a Europa i fan un pas important per continuar endavant a la Lliga de Campions

Gran triomf del Barça Femení que permet a les blaugranes continuar amb el somni europeu. El conjunt dirigit per Fran Sánchez s’ha imposat clarament al Gintra Universitetas per 0-6 amb gols de Mariona (2), Aitana, Duggan, Andonova i Olga. Un resultat que fa justícia a la superioritat de les barcelonistes en terreny lituà i que permet al Femení obtenir una bona renda per afrontar el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Les blaugranes han començat controlant el matx, amb el conjunt lituà intentant evitar les constants arribades de les barcelonistes. El Barça Femení ha avisat amb un xut d’Andressa Alves al minut 10, però la portera local l’ha aturat sense problema. La següent aproximació seria a peus de Martens, amb una jugada marca de la casa de l’holandesa i que acabaria aturant la portera del Gintra Universitetas.

La següent ocasió perillosa de les culers suposaria el primer gol de la nit. Aitana ha enviat una rematada de cap a l’escaire després d’una bona centrada de Martens a la línia de fons. El domini barcelonista era constant i les locals no generaven sensació de perill a la porteria defensada per Paños. D’aquesta manera, ha arribat la segona diana de la nit amb Mariona just abans del descans en rematar de cap una centrada morta (0-2, min 44).

Es confirma la superioritat blaugrana

El conjunt de Fran Sánchez continuava controlant totalment el partit, i Mariona ha firmat la segona diana de la nit en enviar un potent xut al fons de la porteria lituana. Amb el 0-3, l’equip local ha tingut una grandíssima ocasió per retallar distàncies, però cap de les tres jugadores del Gintra ha pogut marcar. Les blaugranes han continuat buscant el gol i han trobat la seva recompensa novament. En aquesta ocasió ha estat Duggan qui, amb un xut col·locat des de la frontal de l’àrea, ha establert el 0-4.

El Barça Femení, però, ha mostrat la seva ambició i lluita en seguir controlant el matx i la porteria lituana. Olga Garcia, que feia vuit minuts que havia entrat al terreny de joc, ha marcat el cinquè. I encara hi ha hagut temps per arrodonir la nit amb el sisè, obra d’Andonova després d’una gran jugada individual de Martens per la banda dreta. Una gran manera de tancar una gran nit blaugrana a Lituània, amb el resultat més ampli del Barça Femení a la Lliga de Campions i amb una gran diferència per afrontar el duel de tornada.