Sevilla FC – FC Barcelona Femení: Triomf d’orgull a terres andaluses (0-2)

Sevilla FC – FC Barcelona Femení: Triomf d’orgull a terres andaluses (0-2)

Les blaugranes sumen tres punts importants en fer bons els gols d’Andressa Alves i Ruth Garcia. La jugadora del filial Candela Andújar ha debutat amb el primer equip

Bon triomf del Barça Femení contra el Sevilla que es retroben amb la victòria fora de casa (0-2). Les blaugranes s’han imposat en un duel controlat de principi a fi per al conjunt dirigit per Fran Sánchez. Un penal transformat per Andressa Alves i una diana de Ruth Garcia en el darrer minut de la primera meitat han donat els tres punts a les blaugranes.

Les blaugranes han sortit al terreny de joc amb el domini del partit, generant així sensació de perill des de l’inici. Bussaglia ha estat la protagonista en tenir dues ocasions clares. La primera en un xut llunyà que ha sortit fregant el pal esquerra i la segona en un xut de falta que ha aturat la portera andalusa.

Alexia Putellas també s’ha mostrat molt activa en atac, mentre que Martens enviaria una pilota al pal després d’una gran jugada de l’holandesa. Andressa Alves també avisaria amb un xut de falta, mentre que el Sevilla només generaria un xut llunyà sense problemes per Paños.

El Barça Femení ha seguit buscant el gol amb insistència i ha trobat la seva recompensa en una acció individual de Martens que ha rebut un clar penal. Andressa Alves s’ha encarregat de transformar la pena màxima. Amb el gol, les barcelonistes no han baixat la intensitat i en una falta lateral Ruth Garcia ha marcat el segon gol en aprofitar un refús (min 45).

Domini sense gols

A la segona meitat, les barcelonistes han seguit dominant el partit i les arribades de perill. Martens ha estat una de les jugadores més destacades buscant el tercer gol de la tarda per la banda esquerra. Bussaglia també ha generat perill amb dos xuts potents sense fortuna de cara a porteria.

La davantera del filial Candela Andujar ha debutat amb el primer equip amb 17 anys i ha estat a punt de servir una assistència de gol en els darrers segons del matx. Tres punts que permeten al Barça Femení sumar 31 punts i retrobar-se amb el triomf a domicili.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut