FC Barcelona Femení - Saragossa CFF: Amortitzen els gols (2-0)

FC Barcelona Femení - Saragossa CFF: Amortitzen els gols (2-0)

Les blaugranes guanyen el primer partit de la segona volta amb una incansable insistència ofensiva

El FC Barcelona Femení inicia amb bon peu la segona volta de la Lliga Iberdrola i es queda amb la victòria davant el Saragossa (2-0). Tres punts que s’han assolit en un duel en què, des de l’inici, les blaugranes s’han abocat amb vigor a la porteria rival. Malgrat tot, a la primera meitat només s’ha vist un impressionant gol de Losada, mentre que la sentència ha arribat al final del segon període, en què les barcelonistes han mantingut la tònica i han aconseguit la diana de la tranquil·litat, obra d’Andressa Alves. També hi ha hagut temps per veure el debut amb el primer equip de Claudia Pina, futbolista de 16 anys del planter barcelonista.

L’onze inicial de Fran Sánchez ha presentat rotacions, però no ha impedit que les blaugranes controlessin la pilota i incomodessin la porteria rival des dels primers compassos. Malgrat tot, el FC Barcelona Femení només ha albirat el gol, ja que els xuts de Bussaglia, el pal d’Olga Garcia i el xut d’Andressa Alves no han trobat premi.

Espectacular gol culer

La superioritat barcelonista s’ha refermat a l’equador de la primera meitat. Vicky Losada ha connectat un potent xut des de la frontal de l’àrea que ha tret les teranyines de l’escaire dret i ha situat l’1-0 al marcador. La diana ha animat el partit, i el FC Barcelona Femení ha augmentat el perill ofensiu, però els xuts no han acabat al fons de la xarxa. Els primers 45 minuts culers han estat pràcticament rodons, ja que no hi ha hagut notícies ofensives del Saragossa, més concentrat a defensar i a evitar el segon gol culer, que per culpa del pal tampoc no ha arribat.

Insistència ofensiva

La segona meitat ha tingut una tònica similar a la del primer període. Martens, amb la seva clàssica jugada de fora cap a dins, també ha estavellat una pilota al pal, el tercer del partit per a les de Fran Sánchez. El matx no s’ha trencat com anunciava la superioritat blaugrana, i ha costat que arribés la diana de la tranquil·litat. No obstant això, el FC Barcelona Femení no ha vist perillar el resultat. 

Les blaugranes han sabut ser pacients en la faceta atacant i han fet bo el gol de la primera meitat. El matx ha semblat abocat a l’1-0, però Andressa Alves, abans de ser substituïda per la futbolista del planter Claudia Pina, ha sentenciat amb el 2-0 definitiu a les acaballes del partit. D’aquesta manera, el FC Barcelona Femení ha començat amb bon peu la segona volta de la Lliga Iberdrola i manté el pols al capdamunt de la classificació amb l’Atlètic de Madrid. El proper duel de les blaugranes serà al camp de l’Albacete. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut