Santa Teresa – FC Barcelona Femení: Un Barça molt superior s’endú els tres punts del Vivero (0-3)

Les culers han superat amb gran solvència el conjunt extremeny en un partit que han dominat de principi a fi. Dos gols de Bárbara Latorre i un d’Alexia Putellas han donat el triomf a les de Fran Sánchez

Les culers han superat amb gran solvència el Santa Teresa de Badajoz en un partit que han dominat de principi a fi. Dos gols de Bárbara Latorre i un d’Alexia Putellas, després d’una sorprenent jugada de pissarra, han donat una merescuda victòria a les blaugranes en la jornada 19 de la Lliga Femenina Iberdrola.

El duel ha començat amb els dos equips molt ben posicionats sobre el terreny de joc però sense arriscar ni cometre cap error de gravetat. A mesura que avançaven els minuts el Barça ha anat dominant el joc, però no acabava d’inquietar amb perill la porteria del Santa Teresa. Martens, amb un xut llunyà, i Mapi León, amb una jugada individual, han provat fortuna sense gaire èxit a la porteria defensada per Patri Larqué.

El primer gol del partit ha arribat al minut 31 després d’una gran jugada col·lectiva. L’ha començat Alexia Putellas amb una extraordinària passada a l’espai per a Melanie Serrano, que ha pogut entrar a l’àrea rival i ha assistit per a Bárbara Latorre perquè anotés sense complicacions per a les blaugranes (0-1). La primera part ha acabat amb el conjunt culer dominant a plaer el joc i amb la portera local salvant el seu equip d’encaixar més gols.

La sentència, a la segona

El Santa Teresa ha sortit més agressiu a la segona part, però el bon posicionament del Barça sobre el camp ha fet impossible que això es traduís en ocasions de perill. Les blaugranes no han creat gaire perill als primers minuts de la segona meitat, però ho han intentat en un parell d’accions aïllades de Duggan i de Lieke Martens. Al minut 63 ha arribat el segon gol del Barça quan una jugada assajada que ha sorprès totalment la defensa local ha permès a Alexia Putellas enviar un xut al fons de la xarxa de la porteria del Santa Teresa (0-2). Durant els minuts següents l’enfrontament ha estat controlat a plaer per les jugadores de Fran Sánchez, que han anotat el tercer gol al minut 81 amb la perfecta definició de Bárbara Latorre i amb assistència de Lieke Martens (0-3).

Amb aquesta victòria el FC Barcelona Femení es manté líder de la classificació a l’espera del partit que ha de disputar diumenge l’Atlètic de Madrid Femení al camp de l’Athletic de Bilbao.